Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 00:26
Жестоко! Тя как реагира? Натискай!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 00:30
Тя не е реагирала. Не че очаквам реакция, тя е странна. Ама се чувстам по-добре след като си казах какво ми е на душата. И изпих литър домашно вино. А трябва да уча, но не мога. Мразя да се чувствам така - слушам една песен и си я пея, вживявайки се в ролята. Пия и пиша и пиша и пия и така то. Тъпа работа, ама ше мине.
I can go fuck myself :}
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 00:54
Lich King написа: AcTivE написа: Лягам си след около десетчасов маратон на мултиплеър на Civilization 4: BtS (Ancient Era-Future Era) с още двама играчи. Най ми е гот първи да разкрия IBCM технологията, докопам се до ураниев ресурс с кратък блицкриг, да изпотроша каквото мога и точно когато останалите се съюзяват и нахлуват с пълчища от парашутисти и танкове в територията ми аз ги бия със Space Race. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Можеш ли да изкажеш мнение за 5цата? Не съм я играл, понеже ми казаха, че е ужасно тежка и неоптимизирана. В крайна сметка цялата серия е базирана на един и същ геймплей, като се доразвиват анимациите, графиката и тук-там някое козметично нововъведение  Забравих също да кажа, че е доста глупав момента, когато един maceman потроши с боздуган две единици хеликоптери при едно мое нападение. Ей такива недосмислици в играта трябва да бъдат премахани, за да не се чувстват играчите като герои в Samurai Commando ( http://zamunda.net/details.php?id=96345&hit=1) 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 01:52
Още един въпрос към актив: ще ми хареса ли играта, ако се кефя на Total War сериите?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 02:00
Да. Впрочем, Активен, не си твърде прав, щот' между тройката, четворката и петицата има някои дооооста сериозни разлики и изобщо не е като да кажеш, че са една и съща игра. Най-малкото бойната система от едната през втората, до третата - няма нищо общо. 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 06:44
Цив5 опростява много геймплея, за добро и лошо.
За лошо - НЯМА ШИБАНА РЕЛИГИЯ.
За добро - новия вариант на културното развитие прави всеки град важен и дори е валидна стратегия да се стремиш да имаш колкото можеш по-малко градове. За добро - по 1 армия на поле. НАЙ-ПОСЛЕ край на стакването на 10 лонгбоумена върху град на хълм и после ела го вземи, и с 10 танка не си сигурен. За добро - уникални умения на цивилизациите. Не съм сигурен доколко са балансирани... но са сравнително равностойни. Тези умения обаче диктуват стила ти на игра - Япония трябва да се играе военно, Арабите трябва да имат много градове етц.
Съществува явлението град-държава... не съм сигурен как се чувствам относно това. Интересна добавка, но по-скоро дразнеща с напредването на играта. Стратегия си е да имаш просто много съюзници сред градовете държави, но не мисля, че си струва.
Като цяло е доста добра, пробвай я.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 14:14
Щото не е като ти да не си превърнал "твоя си" форум в лична изповедалня за ученето ти, пичките и другите глупости, дето те занимават, нали ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 14:41
Някой случайно да знае от къде мога да дръпна албума на Nachtmahr - Madchen In Uniform? Изтрих го по невнимание , а не помня от къде го теглих :с .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 15:24
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 15:39
Форуме, някой от вас случайно да е гледал и да има мнение относно ето този продукт кинематографията: http://en.wikipedia.org/wiki/Liquid_Sky? Не зная защо но ме преследва натрапчивото чуство че именно тук трябва да се обърна за информация...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 16:00
Навремето го гледах и ти го препоръчвам горещо.  Няма да ти спойлвам, но има доста добри моменти! ( като кокаинова наркоманка, която убива хора с Цензурата си ) 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 16:21
The Chameleon написа: ( като кокаинова наркоманка, която убива хора с Цензурата си )  Браво, сега никой няма да го гледа. -.-
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 16:24
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 19:24
The Chameleon написа: Навремето го гледах и ти го препоръчвам горещо.  Няма да ти спойлвам, но има доста добри моменти! ( като кокаинова наркоманка, която убива хора с Цензурата си )  im ok with this  п.п. ФАКИН МАГНЕТС
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 20:29
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 20:49
Ахахахаххаха The epic page of the epic topic!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 22:05
Аристотел е бил педераст. Само един истински педераст може толкова много да си няма работа, че да седне да мисли по ВСИЧКО и да ми дава малоумни дефиниции. Яд ме е, че е хвърлил топа вече и няма как да му пожелая да умре от некроза на белите дробове.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 22:07
Моридин написа: Аристотел е бил педераст. Само един истински педераст може толкова много да си няма работа, че да седне да мисли по ВСИЧКО и да ми дава малоумни дефиниции. Яд ме е, че е хвърлил топа вече и няма как да му пожелая да умре от некроза на белите дробове. Броиш ли народа ве 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 22:37
Уф, деба, не смейте да пускате повече снимки от тая страница, бях набутан най-любезно да я попълвам аз и беше ебаси тъпнята, сигурно и кошмари ще имам довечера Все пак писах, че съм си източноправославен християнин... 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Фев 2011 23:00
А аз трябва да я попълня 200 пъти по това, което ти, Декстъре. Излизам чак от десети и се моля в квартала ми да са се борили по интернет, че ми иде най-тежкия изпит и не знам как ше го изджасам.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|