Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 15:50
Аз през деня пък не мога да уча, ума ми постоянно блуждае отвъд четирите стени на стаята ми. Вечер, когато всички си легнат, е времето, когато успявам да се мобилизирам и да свърша работата, която трябва да свърша. Ето - в момента, примерно, съм награбил учебника по цитология, чета на глас, обаче... имам нужда от простор, не мога да стоя у нас. Имам нужда да се видя с някой, да изпуша една трева, да изпия една бира, след това да се прибера и да се заема за работа. Отделно тая мома не ми излиза от главата, което ме дразни още повече, ама нейсе. И скапаната паника, че ще бъда скъсан на изпита... Ужас, ужас, нямам търпение да ми се оправи главата.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 16:06
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 16:07
Оффф, спрете да ги пускате тия снимки навсякъде. Омегата ок, много е жизнен с тоя обръч, но това заобленото у селската дискотека ми бърка в здравето
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 16:16
Хахаха какъв е тоя тлъстак 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 16:19
Sick boy написа: Хахаха какъв е тоя тлъстак  Maй е Пени ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 17:08
Мразя да съм в депресия. И най-лошото е, че нищо не помага. Отивам да се удавя в бира, fuckitall.
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 17:42
rISs.A.X. написа: Оффф, спрете да ги пускате тия снимки навсякъде. Омегата ок, много е жизнен с тоя обръч, но това заобленото у селската дискотека ми бърка в здравето +1 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 18:27
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 19:29
rISs.A.X. написа: Оффф, спрете да ги пускате тия снимки навсякъде. Омегата ок, много е жизнен с тоя обръч, но това заобленото у селската дискотека ми бърка в здравето ари ма, качвай са на неуморния 
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 21:34
Warbringer написа: Мразя да съм в депресия. И най-лошото е, че нищо не помага. Отивам да се удавя в бира, fuckitall. Значи и теб те дърпат към разни полюси емоциите. Добре, защо обаче ти е депресарско, като имаш един особен повод - твоето момиче? 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 21:45
Кво мое момиче, няма такива работи :Р Аз съм woman free отпреди нова година минус 1-2 нощи :Р Депресия, щото момата си има приятелче и е далеко далеко  Ама не съм си говорил 2-3 дни с нея, което си е напредък бая  Наздраве, у пичку материну!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 22:02
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 22:04
 n00bs
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 00:15
Ааааа, трябва да уча, а не става... Седя тука и пиша разни стихчета-трети-клас... Майка му стара.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 10:16
Аре млъквай и ходи да ебеш пък ти.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 10:47
Ся е някъв такъв период - сесия, депресия, студ. Пълна програма. Добре, че винаги има тревица, мхехех 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 11:08
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 13:26
 Още по-странно е да знаеш, че се копува.
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 14:13
Dante написа: Нали знаеш какъв е шансът в това да има човешко месо? не
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Фев 2011 14:20
фифти фифти сам тайм лол сам таймс лин!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|