___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: Моридине
Публикувано на: 21 Яну 2011 03:53
Цветине, Цецо, благодаря ти за изчерпателния отговор и начина, по който го поднесе, макар и гласът ти да звучи все едно излиза от тоалетната чиния. В отговор на зададените от теб въпроси: 1) Не. За сметка на това момиче ми е казвало, че имам съвършен пенис. Мисля, че преувеличи. 2) Не. Започнах да оплешивявам на 16 бе, копеле.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Яну 2011 13:56
*неква умна реплика, че ме мързи да ти измислям*
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 22 Яну 2011 18:04
*умен отговор на твоята не-чак-толкова-умна-колкото-моята реплика* + 5cm към онлайн пениса.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Яну 2011 18:22
Добре бе, как може тая тема да е толко тъпа, го еба
Съселче
Публикувано на: 24 Яну 2011 10:37
Моридин написа:
Добре бе, как може тая тема да е толко тъпа, го еба
Ти да виждаш интелигентна тема в този раздел на форума?
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения