Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 27 Дек 2010 09:50

Dragon-Marti, препоръчвам ти да загледаш Black Lagoon, Full Metal Panic (all) и Tengen Toppa Gurren Laggan, за да видиш какво значи "концентрирана" екшън комедия, а не безкрайно разводнените Fairy tail, Naruto и Bleach.
Или пък Inuyasha за нещо разводнено...разводнено, но по правилен начин...
Естествено не е лошо да хвърлиш око и на по-сериозни сериали, като примерно Ghost In The Shell SAC 1-2 или Bounen No Xamdou.

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 31 Дек 2010 03:29

Al, бях се засилила да буча още когато видях Inu... ама то щот точно това аниме ми е леко много слабост, после видях и края на изречението и от тогава, кат се сетя и всеки път добутвам една замечтана, доволна, леко отнесена усмивка и мисля, че нещо тотално ми хлопа, ма реших все пак да споделя.
Колкото за Ину, да. Съгласнаа съм че е много разводнено. Това си говорехме и с Гарванката. Вторият сезон, който го чакахме цифра време беше само някакви си мижави 26 серии и неща, които в първи се случваха "както трябва" тук идваха леко нагъчкани. ( Абе, трябваше да го направят поне 52 епизода мързелите.).

Толкова по отплесването, сега доклада:
Hakuouki: Hekketsu-roku. Преборих го. Имам няколко протеста по анимето. Първо, защо, за бога са ги нарисували толкова сладурски, че чак не мога да си избера някой? И защо никой не е сложил с големи букви DRAMA в описанието? То вярно че кат изправиш катана срещу пистолет наще ще умират като мухи...ама някакво предупреждение все пак ако може?!
Съдейки по това как завърши - няма да има продължение, а историята ми беше някак доста ... исторична на втората част. Доста често - замръзнала картинка на някакъв взрив и мацката казва "еди коя си година, еди къде си, еди кой си изгъта две гори хора" по едно време се чувствах като на урок по история. А и завърши малко тъпо. Нещо последната им битка не можа да се получи.
Все пак мен лично от 4-та до 10 серия не пропускаше епизод да не ме поразстрои.

За това след като изгледах това чудо, реших да гледам нещо, което да ми оправи омърлушеното настроение. Под ножа се оказа Mahou Senshi Louie . Честно ви казвам, просто няма такава кретения. Още на 3:44 вече ми течаха сълзи от смях, а принципно при мен е малко трудно да се постигне. Предполагам, че AlShu би го определил като плосък хумор( извинявай, ако ти сложих дума в устата, но в момента точно не се сещам дали точно тази използваше...). Хумора е плосък, уникално не на място ни се държи и главния герой и половината парти. Цялостната история я има помеждудругото, но за сметка на това ни се случват един куп глупости, които не би трябвало да станат, ако "Героят" ни не беше некъв малоумен. За сметка на това обаче дори аз не можах да предположа как точно ще спречели битката. Просто и през акъла не ми беше минавала подобна простотия, която сътвориха.
Общо взето то си е казано - комедия, но не очаквах да ми хареса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Яну 2011 09:37

Louie-то си е точно плосък хумор...но за хумора не е толкова важно дали е плосък, вдлъбнат или изпъкнал, а дали работи в съответната категория заглавие или не...
Примерно хуморът в City Hunter е сходен, но човек няма да се усети как ще му глътне 200+ серии.

Впечатлениета ми от Louie са малко противоречиви - имаше серии които страшно ме изкефиха (примерно когато нашия пич помагаше на едната мацка да си крие плячката), а имаше и моменти, в които ми ставаше досадно защото авторите прекаляват с рециклажа на геговете. Общо взето ми беше над средното ниво и си изкарах относително приятно докато го гледах.
Човек има нужда от малко кретении и простотии.

Ето новият аниме сезон дето идва...ама нищо не ми харесва от него...само продължението на кретенско/дебелашката комедия Mitsudomoe.
Изглежда, че през зимата ще следя само него и вторият сезон на Index-а :shock: !
Дано изпадне нещо, ама като гледам каталога...

За Инуяша...вторият сезон още не съм го подхващал (на първия съм някъде след 100-тния епизод).
Първият си е доста качествена сапунка: обикновено сапунките се правят по-евтино и по-разводнено. Затова го давам, като положителен пример. А и сеютата (все познати гласове...повечето от Ranma 1/2 и Detective Conan) играят направо звездно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Яну 2011 11:39

Понеже е различна тема реших, да сложа нов пост, а не да редактирам стария.

Та ето какъв въпрос ме вълнива:
Какво от започналото да излиза през 2010 ви зарадва най-много?

По-долу давам моя списък. Не твърдя, че той съдържа най-ценните неща от годината. Не твърдя и че съм гледал всичко, което си заслужава (поне по моя списък имам да подхващам още много работи).
Просто по една или друга прочина това са заглавията от 2010-та, които успях да изгледам и които ми доставиха удоволствие (по най-различен начин).
Не съм включил неща, които съм гледал през 2010, изкефили са ме, но са произведени или са започнали да излизат през други години (примерно Bakemonogatari, To Aru Kagaku no Railgun и пр. и пр.)

Cobra the Animation TV - фантастичен/екшън
Baka to Test to Shoukanjuu - комедия
Durarara!! - екшън/комедия/градско фентъзи
Hidamari Sketch x Hoshimittsu - комедия
Nodame Cantabile: Finale - комедия/драма
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu - комедия/градско фентъзи/драма
Lupin Sansei: The Last Job - екшън/комедия
Kidou Senshi Gundam Unicorn 1-2 - фантастика/екшън/драма
Heroman - фантастика/екшън
Kaichou wa Maid-sama! - комедия
Arakawa Under the Bridge 1-2 - комедия
K-On 2 - комедия
Magic Kaito - екшън/комедия
Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail 1-2 екшън/драма
Seitokai Yakuindomo - комедия
Mitsudomoe - комедия
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi - комедия
Nurarihyon no Mago - екшън приключение
Cat Shit One - екшън
Shinryaku! Ika Musume - комедия
Soredemo Machi wa Mawatte Iru - комедия
To Aru Majutsu no Index II - екшън/комедия/фантастика/градско фентъзи
Macross Frontier: The False Diva - екшън/фантастика/драма

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2011 11:06

Вчера изгледах Gundam 00: A Wakening Of The Trailblazer.
Общо взето съм с противоречиви впечатления, но преобладават положителните.

Да започна с лошото - филмът е фрашкан с наистина добри sci-fi и драма идеи, но по необяснима причина сценаристите са ги поднесли под формата на сцени напомнящи за американски екшъни от сорта на Maximum Overdrive (дърт екшън по Стивън Кинг с "оживели превозни средства"...участваше Емилио Еставес), Terminator 2 и Star Trek The Movie. Толкова ли е трудно да се навържат оригиналните научно фантастични хрумвания от края на филма, в история която не прилича на copy past от някъде другаде?
Най-дразнещото е, че всичко останало е страхотно: добре изпипано и замислено.

Да продължа с хубавото - както писах по-горе всичко останало е страхотно! И без това страхотната визия на сериала тук е направена още по-детайлна, мащабна и шарена. Всеки апарат, всяка сграда - всичко изглежда красиво и фотореалистично. Анимациите са върховни особено в битките - толкова много елементи, експлозии, специални ефекти и трансформации, а в общия план всичко това е страхотно координирано и хореографирано в контекста на съответната битка. Мисля, че с този филм Sunrise надминаха и собствените си завишени Gundam стандарти за масова космическа битка.
Просто не ми го побира главата кога са имали време да планират и реализират такива сложни, мащабни и красиви гледки.
Развитието и динамиката на самите битки са също много впечатляващи и въздействащи.
Другият подобен филм с красив космически екшън от годината Macross Frontier The Movie: The False Diva, може само да му диша праха (е, като сюжет Diva-та си е безумие и е безсмислено дори да се опитваме да ги сравняваме).

Преминаването от сериала към филма. Както вече писах - още повече детайли. Освен това нови кораби, космически апарати и преобразени (от "исторически събития" за които не става дума) познати локации. Харесва ми и какво са направили с героите - всички са пораснали или състарени по много реалистичен начин (съответно персонажите, които не биха се променили за изминалото време не са пипнати).

Силните неща в сюжета. Вече писах: страхотни sci-fi идеи и добра драма. Ритъмът на историята е идеален, а мини кулминациите на подистроиите, както и кулминацията на главната история с перфектен тайминг.
Въпреки мрънкането ми по-горе, сценарият си е дело на абсолютни професионалисти и не мога да не се възхитя на майсторството им в полето на мейнстрийм шоненската екшън/мека/драма.

Музиката е страхотна и епична. В битките тотално управлява настроението. Лошо впечатление ми направиха само двете песни вмъкнати в ключови моменти. Мястото им е правилно избрани, но мен просто не ме кефят самите песни и настроението, което налагат.

Играта на сеютата е много добра. Точно каквото се очаква от кино продукция.

Основната сила на заглавието - детайлите. Да вземем примерно финалната сцена след надписите. В нея съвсем за малко в стаята на принцесата виждаме една снимка. Тази снимка разказва без думи история за това какво се е случило до този момент в живота на принцесата. Е, повярвайте ми, целият филм е пълен с такива детайли и референции към събития случили се извън кадър.

A Wakening Of The Trailblazer не е създаден с цел просто да се изстискат парите на феновете на сериала. Авторите му са имали амбицията да направят истинско продължение. Нещо което да надминава оригинала.
Дори подозирам, че сценарият на този филм е орязана версия на отпаднал вариант за 3-ти сезон.

Коментар за релийза на GSS - изберете потока със "скучните" субтитри, другите са си за ебавка. Коментарите са много забавни, но просто не може да се насладиш на филма по този начин...може би при 2-рия или 3-тия преглед.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2011 21:08

Чакай да ти счупя комбото и да си започна мое :D

След въпроса, кое от излязлото само и изцяло в 2010г. ми хареса - изпаднах в дълбок размисъл. Отворих си календара в AniDB и почнах да разлиствам, щот аз с имената леееко съм скарана. Равносметката че от около общо 20-тина заглавия за миналата 2010г. мога да кажа, че съм си харесала само две заглавия.

Hakuouki: Shinsengumi Kitan

и

Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead

Изхождайки от това излиза че съм някакво супер капризно същество та чак почвам д се плаша. Друга причина обаче може да се окаже и факта, че в момента нещо съм понаблегнала на по-старички неща, а и нарочно си търся да гледам анимета където основно преобладава фентъзито и магията. Като разглеждах календара, както от 2010г. така и от 2011, забелязах няколко заглавия ( около 30), които може и да ми хванат окото, но тогава май ще е време да давам отчет за 2011 и пак ше съм назад. Просто мразя да гледам сега излизащи. Предпочитам да изчакам, да изплюят цялото нещо и да го изгледам за 1, макс 2 дена, което в повечето случаи е леко невъзможно с моментно излизащите.
(Ох, оправдах се - чувствам се добре.)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2011 21:32

Казах, че ще си правя комбо.
Та, какво моя милост успя да изгледа тука покрай новогодишните празници. Заради натоварената програма от много поводи за пиене, графика за гледане, леко поизостана. В крайна сметка се получи следното:

Togainu no Chi . Честно казано, започнах да го гледам, защото бях видяла картинка на пича с Ноктите и просто реших, че ще се гледа. Гей аниме. С Гей замък, Гей лошко и едното момче беше толкова Гей, че дори женско не би се държало така, аз му сложих кодовото име "кучката". Апокалипсис, некъв пропаднал град и Гей краля му си играе на неква игра, като успоредно с това си ползва дрогата. Нашата кучка се изтърсва там щот трябва да имаме нещо да ни е драматично. Въпросният пич с ноктите се оказа малоумен, но в последствие разбираме защо е така. Партньора му направо си го пита "От толкова удари по главата изобщо останал ли ти е мозък?". Като се абстрахираш от рязко хомосексуалните мотиви(да, знам, че анимето е за такива.) 40% от времето имаме общо взето "героят говори и на стоп кадър му дават очите и как ходи или зяпа нещо". Но едно не може да им се отрече - имат хубави очи.
Единственото нормално мъжко се оказа, мрачно, с катана, добро чувство за хумор и без телевизионно време, но пък се появяваше да покаже, че може да коли с катаната и да плиска кръв и да изтърси някаква глупост. Само заради лафовете на този пич си струваше времето за гледане. Моят личен съвет обаче е, ако някой реши да го гледа, да хване някой друг да се мъчи с него и да си коментират сцените - така изгледано се получава едно наистина незабравимо изживяване - аз лично съм се счупила да се хиля.

След него реших да се лекувам с Katanagatari. Много страно нарисувано. Отнема ти около една серия за да свикнеш с главите им. Пичовете дет са го рисували наистина могат да рисуват, но що са им праснали такива очи - историята мълчи. 12 епизода, за 12 катани. Аз лично едва на 5-та серия разбрах, какво точно не ми е наред с анимето - оказа се по 50 минути серията. След това се уплаших, че няма да мога да ги гледам. Остават ми още 3 катани да изгледам от тях. Шаренко, с добри моменти, много монолози и като цяло - с нищо не изпъква или не те завладява. Някакви историйки си вървят, ти си гледкаш и в един момент установяваш, че серията е свършила.

Последва го Haruka Ajisa Yumegatar. Дву серийна OVA. По игра. Някаква Мико, някъде там и някакви демони - босо изпълнение, но поне историята завършва.
Естествено, аз като пълен мазохист реших да изгледам всичко, де що е преведено и излязло от поредицата. За това го последва по-новият вариант, който вече е 26 епизода и ни разказва много по-богата история. Haruka: Hachiyoushou. Ощ в първа серия се оказва, че сме в днешно време и някакъв демон дръпва момичето през един кладенец в гората (знам, спойлер, ма това е само първите 3 мин). В този момент кат видях кладенеца и само очаквах InuYasha да се появи от некъде и да плесне два шамара надемона. Почти съм сигурна че тази картинка я има при Ину, а й беше почто мо-та-мо прекопирано.
След това историята вече си тръгва. Запознаваме се със света, обичаите, кимоната,боговете. Намираме си пазачите. Единият се оказва шавлив благородник дето всяка вечер спи с различна и накрая си свали и призрак. Отново забавно, но без нищо което да те изненада или да кажеш "Бе, може да седна да го гледам пак." Но е хубаво нарисувано и типично Харем аниме.

През всичките тези мъки разнообразявам с Konjiki no Gash Bell !!. Комедийка. Много приличаща на The Law of Ueki. На земята демончета се бият едно с друго, за да станат Крал, а нашето е най-идиотското от всички възможни и за да е пълна картинката - е с пълна амнезия. Още съм едва на 39 от 150 серии и не мога да кажа нещо конкретно, но за сега върви леко и е ненатоварващо.

И за разнообразие, загледах първата серия на Level E. Мен лично ми хареса шаренийката и за първа серия ададе достатъчно въпроси на които да търсим отговор, но се надявам да стане малко по-силно с времето.

Съдейки по мрънкането, което измрънках горе, май трябва да направя някоя по-сериозна anime пауза.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2011 10:12

Wow, свикнала си с арта на Katanagatari...respect! Аз го дропнах на първа серия...

За мен 2010-та е слаба откъм фентъзита. Дори двете най популярни заглавия - Densetsu no Yuusha no Densetsu (The Legend of the Legendary Heroes) и Nurarihyon no Mago страдат от някаква накъсаност, а Nurarihyon-а направо си имаше проблеми с продукцията.
Май аниме продуцените не го броят този жанр за нищо.

Апропо, Nurarihyon-ът приключи и финалът не беше толкова зле...но пък 26-та серия е напъло излишна...съставена е изцяло от предишни серии (имаше такава серия в средата на сезона). Предполагам са имали време да направят само 24 серии, а са сключили договор за 26. :lol:
Иначе добре нарисувано, но от един момент нататък действието се разводнява отвратително.

Togainu no Chi - ми шонен ай...като дама би трябвало да ти харесват точно такива заглавия.
Плакатът и на мен ми хвана окото, но като мернах описаните жанрове, прецених че не е за мен. Четейки впечатленията ти излиза, че съм постъпил правилно, когато го скипнах.

Haruka: Hachiyoushou
Цитат:
и някакъв демон дръпва момичето през един кладенец в гората...очаквах InuYasha да се появи от некъде и да плесне два шамара на демона

Мдааа...Инуяша отвсякъде...и понеже Румико Такахаши го е изградила изцяло от фолклорни елементи, излиза че има такава приказка или легенда, в която главната героиня е дръпната от юкай в кладенец и попада в друг свят.

От новия сезон засега си харесах само Infinite Stratos (mech-ове, готини мацки)...не съм гледал много други неща...Mahou Shoujo Madoka Magika не е нещо върховно, а Yumekui Merry толкова ме издразни че го дропнах.

Подозирам, че ще ми хареса само Gosick...все пак има готик-лоли в него :lol: :lol: :lol: (Е, и се води Detective/Horror)

Norageki! също звучи интересно, но пък ще е кратко OVA.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2011 15:29

Giant List = G List?

Па кьорав ли си...всичките 76 страници от темата са точно това... :lol: :lol: :lol:
И се произнася "Джи Лист".
Ти си го написал все едно е "Глайст", което някак не същото...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2011 11:16

От сезон зима си харесах:

Gosick - нищо не разбрах от сюжета (може би трябва да намеря по-добра преводаческа група), но визуално страшно ме кефи. Bones...

IS: Infinite Stratos - май ще е някакъв тъп харем, но картинките са шарени и динамични.

Mahou Shoujo Madoka Magika - сандертен mahou shoujo сюжет + странна визия...за сега ще го следя...

Mitsudomoe Zouryouchuu! - нещо втори сезон почна с две тъпи серии...дано се оправи.

Dragon Crisis! - някаква тъпа комедия, но засега става за гледане.

Level E - почна интересно. Гавра на тема извънземни инфилтрации, конспирации и пр. Интрото е със страхотна анимация, но е провалено от отвратителната джей поп песен. Същият е случая и с Gosick - хубаво интро с тъпа песен. Потенцялно е най-интересното нещо до тук.

Какво определено НЕ си харесах: Yumekui Merry и Freezing.

Какво очаквам да е интересно - Norageki.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2011 15:25

Изгледах Full Metal Panic! - 1 сезон...

Става, ама очаквах малко повече откъм история и екшън.

(да не говорим за "лошия батка" - мир на праха му - 10 пъти го пребиха като куче и пак оцеляваше (???)

Ще го запомня с няколко смешни момента и толкова... :D
А пак Fumoffu-то и 2ри сезон ги оставям за по-нататък.

Почнах Wolfs Rain...
В началото съм - дано следващите серии стават по-интересни...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2011 00:02

Съдейки по коментара за FMP - Вълчият Дъжд няма да ти хареса.
Колкото до Паниката, на доста от въпросите щеше да си си отговорил ако беше изгледал и вторият сезон. На доста от тях се дава доста смислено обяснение там. Все пак до известна степен това е и смисъла на вторите сезони що се отнася до аниметата за по-възрастна аудитория ( или поне аз все на такива попадам.).

Аз па изгледах Tears to Tiara. Красиво нарисувано. Хареса ми. Зачекнахме ама почти всеки мит който се сетих :D А и елфчетата бяха много сладки. Цялото аниме на моменти беше прекалено сладникаво, но свежарско и лекичко. Мен лично ми подейства разстоварващо.

След това вярна на Мико вълната си, подкарах Fushigi Yuugi. комедийка. Лигаво ( кат заромантика0 има няколко доста добри момента от към комедия, също така и няколко момента, които не бяха съвсем очаквани. А и на места има доста явна закачка със Сейла Мун. А и главната ни героиня е някаква прахусмукачка, която би изяла всичко де що става за ядене и е ама най-несериозното нещо в цялата история.
52+13 серии романтична глупост. Но на фона на предишното Мико е доста очарователно. Все пак не мисля че ще допадне на някой, който търси нещо сериозно в цялата история :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2011 09:27

Agent
Цитат:
(да не говорим за "лошия батка" - мир на праха му - 10 пъти го пребиха като куче и пак оцеляваше (???)

Всъщност пичът си е жив (ламбда драйва може да работи и в защитен режим, естествено), очаквай завръщането му в FMP The Second Raid...муахахаха :lol: :lol: :lol: . Очаквай и нови злодеи. А fumoffu-то (междинния сезон) си е убердинамична, уберизчанчена комедия.

По-култовите неща във FMP са точно fumoffu-то и TSR, които са правени от друго студио Kyoto Animation...за разлика от първи сезон, който е от царя на провалените фернчайзи Gonzo :lol: .

IceQueen, доколкото помня Fushigi Yuugi почваше, като комедия, но от средата си ставаше драма от ранга на Ayashi no Ceres. И двете са по манга от една и съща авторка (бивша членка на Clamps). Тя обича да меша типична шоджо комедия с мега мелодрама :lol: .

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2011 16:49

AlShu написа:
Всъщност пичът си е жив (ламбда драйва може да работи и в защитен режим, естествено), очаквай завръщането му в FMP The Second Raid...муахахаха :lol: :lol: :lol: . Очаквай и нови злодеи. А fumoffu-то (междинния сезон) си е убердинамична, уберизчанчена комедия.

хаха
Добре! В TSR oчаквам повече от новите злодеи...
А Fumoffu-то задъжително ще се гледа скоро. :D

Колкото до Wolfs Rain --- то си е с философски идеи, не виждам общо с FMP.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2011 21:15

Нямат ма нищо общо двете. Но и двете са сериозни, а смея да твърдя че ФМП е доста много по-динамично и интересно. Дъждът е някак статичен и драматичен.
Не ме разбирай погрешно, страшно харесвам и двете. Просто ми седят в една група аниме, която просто не е за всеки вкус.

Колкото до Fushigi Yuugi. Средата много му даде :D Po едно време за малко на хентай го обърнем братче. В сми... то си се захапва една идея на "Обичам те, ме..." и се самотравматизираме ... :D В един красив момент около 30-та серия спираш да обръщаш внимание на главните и си гледаш второстепенните герои и ти е кеф :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2011 09:24

Много яки 2-ри серии на Gosick и Level E.

Изгледах Beelzebub OVA и двете излезли серии от ТВ-то...свръхкретенска комедия, комбинация между училищни банди, демони и slapstic комедия с бебе :shock: ...и бебето е наистина досадно...а има и една кретенщина наречена Ален Делон :?

OVA-то е наистина динамично и забавно...но май ми изспойли целият ТВ сезон.
ТВ-то е същата история, но доста по-разводнена...за сметка на това по-добре нарисувана.
Ще се следи, но вече знам какво предстои от OVA-та. :(

Първия епизод на Fractal хем ме заинтригува, хем ме подразни с някои дебилни герои. За сега ще го следя.

IceQueen
Цитат:
Средата много му даде

Ми доста одавна съм го гледал...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Яну 2011 15:30

Омг АлШу, сменил си си аватара! Доста е добър, де. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Яну 2011 09:32

The Chameleon
Цитат:
сменил си си аватара

Ми два шота от една серия на Gintama...мисля, че е от края на арката със спайдъра...Гинтоки случайно пада в циците на една яка мадама (шефката на сигурността на Sin City-то...която си е нинджа пар екселанс...)

Ками-сама, мисля че Level E ще ти хареса, хвърли му един поглед...май е най-доброто от новите неща за сезона.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Яну 2011 16:49

Мерси, ще се опитам да го видя по някое време, но все съм затрупан с неща. :/

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2011 09:49

3-ти епизод на OVA-та на Black Lagoon беше жесток! Екшън, драма, секси мадами - извадиха още две култови дамски фигури от арсенала: китайката и "чистачката"...
Роберта с всеки епизод изглежда все по-психирана и по-психирана (ако е възможно). Краят на епизода много ме изкефи и едвам се сдържам да не го изпортя.
Компенсираха ни за по-мудния 2-ри.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com