Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 30 Дек 2010 23:58
Аз за тази Сливница говоря, не тази. Та къде си последно?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2010 00:00
е са ше ти пиша по скайпа. 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2010 01:26
Pentagram Sam написа: Макс Пейн написа: П.с. Ако ви се налага да избирате между glenfiddich и glenlivet - второто.Снощи го пих, определено по-добро. Почти няма база за сравнение, Glenlivet е друга класа.  Да, ама цената е същата 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2010 01:55
http://www.youtube.com/watch?v=GV9d_TXZjlUЕ така, само да напомня колко огромен е Али
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2010 09:33
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2010 16:19
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 11:14
Трябва да се похваля че миналата година брейн ме е цитирал!!!!Този човек ми ближе дупенцето!Във For PlaY Is GaY даже имат две теми за нас с общо над 500 страници :Д Супер не мога да се въздържа на това че тези хорица ни четат форума!!!Кой може да е по-зле от това?Просто не мога да си представя как си губят времето.Пък да не говорим за онзи дето папка акенцата на малки японки.Готов съм да хвана бас че този коментар ще е цитиран там и хората ще знаят за него!Евалата на FoR PLaY Is GaY няма как да не им благодаря за това че си губят времето с нас!Те ни обичат!Един ден обещавам на онези дебелите от клипа (дето майката на единия беше там :О ) че може да им пратя снимка на дупенцето си да лъскат на него.Очевидно е че съм божество за тях!
Толкова се радвам!Може да си направя акаунт там направо да съм по-близко до подчинените ми!Пък и сега като го няма брейн който очевидно имаше лошо детство и може да е бил изнасилван жестоко от някой дядо японец че така ги обича.
Фрости брат ми моля те кажи ми толкова ли е хубаво там???Трябва да отида там!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 11:54
Вермо, в момента генерираш материал за тролежи от тяхна страна. Дишай и се успокой.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 12:16
За много години, форуме.
Бях ви обещала парче от наща баница и ви се падна парата. Да забогатеете всичките, да сте здрави, щастливи и да ви се сбъднат всички новогодишни желания и пожелания. Дано сте си изкарали стабилно пиянска и много свинска вечер!
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 12:47
И на мен ми се падна парата и късмета "Печалба от тотото" 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 12:51
rISs.A.X. написа: За много години, форуме.
Бях ви обещала парче от наща баница и ви се падна парата. Да забогатеете всичките, да сте здрави, щастливи и да ви се сбъднат всички новогодишни желания и пожелания. Дано сте си изкарали стабилно пиянска и много свинска вечер! Не от вашата, а от твоята баница 
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 12:53
раце Бийд написа: Не от вашата, а от твоята баница  Е не е била само моя 
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 13:04
Беше ни обещала от баницата ти, сега пък ни пробутваш някаква обща. Как да ти имаме доверие отсега нататък?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 13:05
И на мен ми се падна парата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 13:06
И кво да ви стана най-добрия приятел от сега нататак, че ви се е паднала парата ли.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 13:08
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 13:08
Падна ми се парата 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 14:27
Изпуших 30-ка чадел, изгледах 4 филма. Стабилна вечер 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:05
Падна ми се здравето от баницата с късмети. Meh. Искам пари! 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:32
От всичките баници, които забърсах, ми се паднаха последователно нова работа, любов, шефски пост и апартамент. За съжаление второто е единственото, което няма как да бъде осъществено и консумирано  Мразя си живота.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|