14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Смислените филми
Публикувано на: 12 Дек 2010 20:32
"Маверик".
Не че е някакъв неописуемо дълбок или смислен филм, но е толкова гениален в абсолютно всичко, което показва, че няма начин да не го харесва човек
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Ред
Публикувано на: 13 Дек 2010 00:38
Lock Stock and Two Smoking Barrels - Просто не знам как съм го изпуснал досега. Уникален филм , разпилях се от смях и просто гениално измислен и режисиран . Чак да се чуди човек защо няма 2ра част при положение че има такъв отворен ( ) край.
13 Дек 2003 12:57 Мнения: 5224
Публикувано на: 13 Дек 2010 03:18
Виж Snatch.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Яну 2011 17:39
я кажете някое екшън-адвенчърче ама комедийка... бе нещо като карибските пирате
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения