Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Дек 2010 20:33
Igorrr написа: Разбирам го Дади, цялото му недоволство е, не конкретно за Катар или Русия, а че Англия не го взеха световното 2018 (поправи ме ако греша). Да, има го и това. Защото Англия единодушно от всички специалисти беше определена за държавата, най-готова да приеме Световното. От техническа гледна точка са най-добре подготвени, всичките доклади определяха Англия като най-не рискованата държава, а Русия и Катар като най-рускованите. И затова фифа ги избират тях (щот' очевидно някой е бутнал парите). Освен т'ва блатер е лайно и заслужава да бъде разстрелян, редом с бърни и мозли, но те са друга история. Да не говорим, че всичко т'ва се случва месец и нещо след като вестниците в Англия гръмнаха с новини за корупция във фифа и изписаха сума страници по темата. И зат'ва фифа ги плеснаха през пръстите, за да кажат "ахааа, нас ли ще ни заплашвате? на ви сега !" . . . курвенска история . . . Между другото, повечето градове в Катар, освен Доха, са с население, по-малко от капацитета на стадионите . . . йес . . . Въобще, изобщо и като цяло - смърт за всички спортни федерации . . . Anyways, on the topic at hand - плашещо е количеството младоци в английския футбол у момента. Оставяйки настрана Гарет Бейл, който е 100% PFA Young Player of the Year, имаме сума дребоси, които се налагат за отборите си - Уилшеър за Арсенал, Анди Каръл, който е трети голмайстор на лигата, след Бербо и оня грозния от шити, Коулман и Родуел (мех, донякъде) от Евертън, Уелбек и Хендерсън от Съндърланд, Албрайтън от Вила. И това са само тия, които горе-долу са се наложили за отборите си и вероятно ще ги разглеждат като претенденти за наградата, отделно има три пъти повече дребосъци, коит' още не са започнали редовно да играят за отборите си (Клев, Стъридж, Банан и още, и още, и още). Мамата си трака :О
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Дек 2010 21:13
Дади написа: Igorrr написа: Разбирам го Дади, цялото му недоволство е, не конкретно за Катар или Русия, а че Англия не го взеха световното 2018 (поправи ме ако греша). Да, има го и това. Защото Англия единодушно от всички специалисти беше определена за държавата, най-готова да приеме Световното. От техническа гледна точка са най-добре подготвени, всичките доклади определяха Англия като най-не рискованата държава, а Русия и Катар като най-рускованите. И затова фифа ги избират тях (щот' очевидно някой е бутнал парите). Освен т'ва блатер е лайно и заслужава да бъде разстрелян, редом с бърни и мозли, но те са друга история. Да не говорим, че всичко т'ва се случва месец и нещо след като вестниците в Англия гръмнаха с новини за корупция във фифа и изписаха сума страници по темата. И зат'ва фифа ги плеснаха през пръстите, за да кажат "ахааа, нас ли ще ни заплашвате? на ви сега !" . . . курвенска история . . . Между другото, повечето градове в Катар, освен Доха, са с население, по-малко от капацитета на стадионите . . . йес . . . Въобще, изобщо и като цяло - смърт за всички спортни федерации . . . Те хубаво Англия са най-подготвени за Световно в момента, но тъй като до мондиала има бая годинки, другите кандидати ще бъдат толкова, ако не и по-добре, подготвени. Баси тука всички в Англия реваха като не взеха турнира, сякаш тва е края. Кви ли не конспиративни теории чух, но в крайна сметка с оглед на парите които ще бъдат хвърлени от Русия и Катар, не се очудвам че те бяха избрани. А това за стадионите в Катар - вярно е, чер капацитета е непропорционален спрямо обичайните футболни мероприятия в страната (ерго ще станат излишни веднага след 2022). Хитро решение са намерили обаче - повечето съоражения ще бъдат демонтирани и сглобени отново в други нуждаещи се страни. ПС. А и последния път когато Англия е била домакин, купата е била открадната тъй че...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Дек 2010 21:17
Е, то ливърпулци са били наблизо, ест, че купата ще я откраднат Освен т'ва - 'звинявайте, 'ма к'во означава "демонтирани и занесени в нуждаещи се страни". Никоя страна не е "нуждаеща се" от футболни стадиони. Храни, медицински запаси, електричество, питейна вода - мдаам, т'ва го разбирам, ама да изнасяме футболни стадиони е поредната безбожно тъпа идея. Млъквам, знам че прекалявам, знам, че се хващам за глупости, ама ФИФА МОГАТ ДА МИ ЛИГАВЯТ БАБАНЯКА
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Дек 2010 22:01
Нуждаещи се трябваше да го напиша в кавички. Защото наистина вероятно има по-важни проблеми за решаване в съответните страни. Просто винаги може да се намери по-добра кауза в която да се налея кинти (например парите от билетите за всички мачове да отидат за благотворителност, ама всеки си гони интереса принципно). Но и това, което сега е замислено не е малко, имайки предвид, че поне ще оползотворят ресурсите за тези стадиони много по-добре. Ясно е, че в Катар и един стадион да им остане, пак трудно ще го пълнят, камо ли останалите. Тъй че по-добре да се развият спортните бази на други страни. А и се надявам като Мондиала като е на такива "екзотични места"(един пич англичанин ми разправя за Русия, че ще го е страх да ходи там, щото гледал научнопопулярен филм за нацистки ъндърграунд банди в Москва ) да направят шоу, както се получи и тая година и 2002.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Дек 2010 02:30
Между другото - Тевез е подал transfer request
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Дек 2010 12:06
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 10:39
Да ама от сити не го пускат :Д
иначе бербата дали ще вкара този път?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 10:50
не ама бергкамп ще
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 14:42
Според мен не може да се разчита на нашето дърво.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 20:57
Къде мога да гледам мача в нета?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 21:01
http://myp2p.eu/Потърси тук, мисля обаче, че регистрацията е задължителна. Ех, наскоро гледах по Нова спорт стари мачове на Арсенал... обхвана ме душевен оргазъм като гледах Бергкамп, страшно ме е яд, че бях малък когато е бил в най-добрите си години
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 21:58
http://livetv.ru/eventinfo/61481_manche ... arsenal_l/Първите 30 линка са за стрийминг през браузъра; долните вече са за допълнителни програми като Sopcast примерно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 23:13
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Дек 2010 23:34
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 15 Дек 2010 23:19
tykmo si misleh 4e e svyrseno no rais spasi!
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 16 Дек 2010 20:26
Жалко, че не съм в София, иначе щях да ходя да гледам "разпродадения" Спортинг... Ако вземеме нещо от мача, то ще е бонус.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 16 Дек 2010 20:27
В тоя студ.... повярвай ми, би предпочел да го гледаш по тв-то
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 16 Дек 2010 20:36
И тва е верно бях забравил, кучия студ(не точно, ама...) застигна и БГ. Сити и Юве играят с половината резерви, щото всичко е решено. Остана само Байер-Атлетико да се гледа ебаси...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 16 Дек 2010 22:29
ей брао бе, убихме ги тия португалци
ама след дъжд качулка деа
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Дек 2010 01:45
Може да не сме стигали 1/4 финал и т.н. но съм горд че на всеки домакински европейски мач на Левски тая година бях на стадопма. Определено имаше какво да се види във всичките и привържениците на клуба трябва да сме горди с това което показваха момчетата в София, предвид плачевното ниво на българския футбол. Направо след такива домакински мачове, каквито бяха и 6те тази година не може да има спор кой е най-големия клуб в България в момента. Ест. няма кой да го признае това, но аз поне го знам със сигурност. Тъжно е че играчите ни си показват истинските възможности само на Герена. Любимите ми отбори спечелиха минимално тази седмица САМО ЛЕВСКИ ! на пролет розовите го отнасят първи. ПС - Смешно ми е да ви гледам, ама честно .. "е на тва времеее ..." ама с/у Гент сички бяхме мощни левскари с фанелки на Гарата :Д времето днеска лично на мен ми направи полвината прекарване, евалата на сички дето дойдоха.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|