Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Дек 2010 00:52
Официална тема за LoL. ПРОБВАЙТЕ ТОЗИ ФОРУМ: http://leagueoflegends-bg.com/ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА "windboy" 
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Дек 2010 01:00
Име?Левел? И кво друго играеш ,освен Уйа?
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Дек 2010 02:00
viewtopic.php?f=11&t=59486деца, сърч функцията е ваш приятел, нищо че е счупена напоследък >.>
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:02
Sabaka написа: Име?Левел? И кво друго играеш ,освен Уйа? Ник: atisas2, Левел: 13 Играя с fiddlesticks нещо подобно беше името, дето е с една зелена глава и е като пират със секира, един гигант с два боздугана за 3150, дето е на фона на зимата и си мята брадвата. Имам и ония лилавия доктор дето жертва от живота си за магийките, ама с нег0 съм много зле  EDIT: Забравих да кажа, с електрика почти винаги съм много мощен и правя фърст блууд Първия съм аз  : 
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:15
То със Ryze... не, че не можеш да го спукаш от бой де, ама е един от тия герои, с които е малко трудно да не направиш 10 kill-а за отрицателно време.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:18
като гледам срещу какви си играл, въобще не съм изненадан, че си изтрищел толкоз много убииства
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:21
То го има и това, че ако тръгнеш на зле е малко трудно да наваксаш...
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:23
Reaver я си кажи акаунта да те адна ако искаш
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:26
Aelan ми е IGN-а, вече си ме аднал 
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:36
това не беше ли Sentry ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:37
Ем то Reaver не беше ли алт акаунт на сентри? 
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:39
Имаш малко миниони убити,и за какво ти е crit chace предмети?
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:50
Тази седмица Mundo несъмнено беше особено вървежен. С безупречно микро и адекватно позициониране просто е неубиваем, с 5к кръв, да не говорим пък колко хараси и ластхитва. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 22:51
ex1s7 написа: това не беше ли Sentry ? Имам си пет акаунта и си ги харесвам всичките 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 23:03
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 23:25
Току що: 
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Дек 2010 23:46
то да направиш пента с twitch толкоз трудно, че направо нямам думи
|
|
|
|
 |
pcultimate
|
 |
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Дек 2010 00:08
Аз все още съм в потрес на 30лвл и след всички мерки против това, колко често срещам лиъвъри Просто сърцето ми спира, когато на първа минута Nidalee лефтва и се връща през известно време, за да обере Ip-to (което е супер гей тактика и тотално ебава играта). Също така и ми писна high-level където се кибичат шибаните танк отбори. Да не говорим когато бяхме с/у отбор с 5 AoE Ulta и ми се ревеше(а бях с Morde, който принципно е един от най-бъгавите герои) Galio, Nunu, Fiddlesticks, Rammus, Gankplank  Да не говорим, че вече Cleanse е безполезен и че последно време всеки има гейската комбинация от flash+ghost... Вече почти се чувствам задължен от време на време да врътвам 1-2 игри с Ryze да си оправям win/lose ratio-то... btw Militus 30lvl US (когато го правих, още нямаше EU  )
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Дек 2010 00:09
Аре утре към 8-8 и половина (вечерта) тийм? Незнам дали имам достойнството да го създавам, ама карай 
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Дек 2010 00:53
ultimate, я си дай акаунта в европейския да те адна
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|