Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 13:47
назула беше печен, нз що се движи с вас 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 13:50
Равносметката от вчера: 1.Мизантропично състояние на нервно изтощение, което ме подтиква на идеята че е крайно време да започна да правя нещо с живота си... 2.Намерихме още един DJ, който да се включва за в бъдеще. 3.До събота никакъв индъстриъл за мен. 4.Явно преумората не се отразява на лекционното ми поведение - просто го прави дори още по-непоносимо... 5.Искам си снимките!(Всъщност и по-съществени неща искам, но за сега и снимките ще свършат работа) 6.Eдва сега си давам сметка че не съм консумирал храна от около 20 часа...Нормално ли е да не изпитвам глад или това е просто защото стомахът ми все още има достатъчно какво от себе си да изяде ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 14:00
Captain Hero написа: Вчера като ми пратиха инвайт у фейсбук и си умрех от кеф. После видех, че е на 1ви а на 2ри имам контролно по ОТП. Ама май нема да удържа и ше мина за некой друг час, тва си е Флойд! Именно, аз на втори имам лекции от 8 и контролно по клетъчна + упражнение от 2 до 8, обаче изобщо не ме интересува, няма как да го изпусна тва парти 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 19:08
Igorrr написа: назула беше печен, нз що се движи с вас  Интересно е дали това смееш ли да ми го кажеш в лицето без да се надигаш на пръсти и да засланяш поглед с ръка ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ОТП-то смуче.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 19:13
не се карайте, бийте се. п.п. направих си акаунт на УоУ 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 19:50
Need.........alchohol........but.......anatomy.....tomorrow........have to......study.......crap......
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Ное 2010 20:36
Dante написа: Естествено, нали пиша тук, за да си изливам част от простотията? А ти обаче как го каза, все съм некъв ню фаг  факт.
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 00:17
ехе, смяяятай
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 00:38
Ерик, няма много файда от тия междинни тестове по ОТП. Сещам се, че Ташев въртя-сука, заяжда се, накрая пусна 20-30 човека от курса, а на останалите им го сложи отзад и се явявахме на изпит. Миналата година същото е било. На всичкото отгоре Ташев или Кьосев ни загубиха курсовите работи (идея си нямам как се губят около 2000 листа?!?). ОТП ми е бил и до днес най-неприятния предмет, защото лекциите са пълна скука, а за изпита единствено се зубри, защото човек, който нищо не разбира от право (както са 90% от първокусниците) няма как да си обясни понятията, изследвани ОТП. Аз поне с времето и чрез другите предмети си изясних какво е искал да каже Ташев в прословутия си учебник. Общо взето исках да кажа да отиваш на Флойд и да не се занимаваш с глупости. Igorrr написа: назула беше печен, нз що се движи с вас  Моридин, той няма нужда да се повдига на пръсти, щото те закопа до устата с тоя лаф 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 00:52
Dante e виновен, че всички ме мразят Актив, Ташев се поема наистина много трудно, но при една дискусия на упражненията всичко си идва на мястото и ако наистина се стараеш да разбереш какво ти се казва в учебника, успяваш. Това го казвам само на базата на "Субекти на правото" естествено, по-натам ще видя скоро как са нещата. Освен една-две дефиниции, нищо друго не съм зубрил. Има ли я още тая врътка, дето преподавателите от СУ си изнасят лекции и в НБУ или...?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 01:19
Тази година единствено съм сигурен, че Марков по СП е преподавател и в СУ. Всяка година имам "удоволствието" да съм при поне един авторитет на тази школа  . Иначе тази година (3-ти курс) при мен повечето преподаватели са млади специалисти, които мисля, че работят само за НБУ. Относно ОТП без да си решавал казуси и без да имаш понятие от материално и процесуално право едва ли можеш да асимилираш за какво точно става въпрос наистина и кое за какво се отнася. Все едно да сглобяваш пъзел, на който никога не си виждал готовата картинка. Всичко е индивидуално е, все пак.
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 05:29
Не мога да спя. Не мога да уча. Не ми се гледа филм. Не ми се играят геймки. Само го гледам тоя тъп монитор от пет часа.
И за трети път го пиша това, ама тоя път ще го постна. Педали.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 05:35
 .........
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 11:24
indigo написа: Не мога да спя. Не мога да уча. Не ми се гледа филм. Не ми се играят геймки. Само го гледам тоя тъп монитор от пет часа.
И за трети път го пиша това, ама тоя път ще го постна. Педали. Ще цитирам readonleh:Do a wank,mate!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 16:15
Форуме, знам място, където можеш да ядеш шкембе чорба за 1.40 лева. + Наливната бира и хлебчето = 3,30 лева.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 16:45
Do share.
Не мога да постна без кирилица.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 17:13
Моридин написа: Форуме, знам място, където можеш да ядеш шкембе чорба за 1.40 лева. + Наливната бира и хлебчето = 3,30 лева. Едно кръчме в Драгалевци, нали?
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 17:28
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 17:28
Моридин написа: Днеска видях Andrey в метрото, стоях баш пред него, ама се сетих откъде ми е познат чак като стана да слиза  аз си карам по евлоги оня ден, спирам на светофара на орлов и гледам андрей.. и той ме гледа.. и аз го гледам и така, само дето той не знае аз кой съм и винаги ше съм една крачка напред.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 17:38
^ В стола на ВИАС и на СУ я има тая оферта, така е. Ама във ВИАС храната е по-добре сготвена. Иначе става дума за едно кръчме на гарата на Захарна фабрика, съвсем близо до един от новите LIDL.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|