Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 23 Ное 2010 07:35

ти излезе от уоуа ли ве

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Ное 2010 23:30

трудно ама успях ;д ^ тва горе е няма такъв филм, само напушен го гледам :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2VTpsfru0ak

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 24 Ное 2010 21:12

Ghost Hound, е яко бе. Особено тия малки синкави изтумбени дет стават момчетата. Яко в джаза се влиза :D

Аз па да се похвал. изгледах The law of Ueki. Грозно (за мойте критерии) изрисувано, но ми хареса. Стандартна тупаница, със стандартното "from zero to hero" елемент. Явно за по-детска аудитория. Бой, специални сили. Много безсмислени. Като "Да си превръщаш слюнката в лазер".
Честно казано ми хареса. Някак сякаш беше леко претупано, но пък не се натрапи с еднообразни битки, повтарящи се до болка елементи, защото в повечето подобен стил анимета и след 10-тата бика имаш чувството че са рязали и лепили кадри. А и края не беше никак лош, а и завършен :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2010 09:27

И такааа...отне ми години, за да се настроя да гледам Last Exile. Вчера го подхванах. :D
(Да ,ще черпя...ако срещна някой от форума лично...естествено това няма да стане, значи ще си спестя парите :lol: :lol: :lol: )

И да ви кажа, бил съм прав да го избягвам. Да страхотна визия, батални сцени, механичен дизайн, гледки, униформи, fog of war, благороднически ритуали, политически интриги и пр. и пр. Всичко това си е супер, но сюжетът както и главните герои са силно дразнещи, кухи и неприятно натрапчиви. Ще го догледам само заради steam punk визията.
За мен това аниме е пример за страшно много пари, амбиция и креативни усилия хвърлени на вятъра. С малко по-различен сценарии щеше да се получи произведение на изкуството.
Дразня се най-вече от това, което което можеше да бъде, а не от това, което е.

...а да...съвсем в началото на първи епизод имаше едни грозни гълъби сложени тотално не на място и осиращи красотата на гледката...абе Gonzo-вщина...

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2010 02:11

Аз на Last Exile му се каня от ... сигурно ще станат вече над две години. Даже веднъж си го бях свалила, но пак нне се наканих да го гледам :D Тия дни отново се бех сетила, ма след твоето мнение, усетих как отново заби в трета глуха. Усещам, как това аниме няма да се гледа.

Колкото до Madlax, може да е класика, но по необясними за мн причини спрях да го гледам на 3 или 4 епизод и даже до скоро бях напълно изключила че го гледах... Май може и да не го преборя, ама ще видим.

Сега изгледах двата сезона на Druaga no Tou. Първата серия бях яко шашната. Имаше гавра с всичко, което може да се сети човек. Като сюжет, от друга страна имаше гавра и с Гурен Лаган и мека аниметата, като цяло. За една бройка да се откажа от анимето, защото като цяло чак толкова определено не ми е по вкуса.
След това обаче останах приятно изненадана. Интересничко е. два сезона по 12 серии. Изтъркан сюжет, демони, бой и магии. Абе, приятно е за гледкане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2010 18:33

IceQueen, Madlax щом си му изкарала 2-3 епизода, значи си търпелива...аз не успях да мина и първа серия.

От Last Exile ми останаха 4-5 серии...може пък и да ти хареса. Визията е добра, само керъктър дизайна е малко старнен, а иначе всичко механично рулира.
Музиката е готина.
Това което ме дразни са сюжетните обрати и странното поведение и мотивации на героите.
Няма един човек който да действа рационално. Всички са водени от силни и понякога непонятни емоции.
Това върши работа в Gankutsuou (малко по-късно аниме на Gonzo), но тук не.

Druaga-та за която пишеш ми беше някак неравномерна. Имаше много добри моменти, но имаше и слаби. Като за последното оригинално аниме от Gonzo си личи бъркотията, която е царяла в екипа.

Last Exile и Druaga. Две анимета на Gonzo - едно от най-добрия му период и едно от края.
Аз ще си призная, че ме кефят предимно по-старите им екшъни, като Vandread и Full Metal Panic.
Gankutsuou и Welcome to the N.H.K. са им рядко интелегенти заглавия и също ме радват.

Най-популярните им неща като Afro Samurai (заедно с други студиа), Speed Grapher, Samurai 7, Hellsing и Chrono Crusade са ми доста противни.

Иначe продължава да си следя on-going неща.
Най ме радват Soredemo Machi wa Mawatte Iru, Hyakka Ryouran: Samurai Girls, Shinryaku! Ika Musume, Arakawa Under the Bridge 2 и Toaru Majutsu no Index 2.

Т.е. 4 комедии и 1-на екшън комедия...нищо изненадващо в моя домейн... :D

Профил

Публикувано на: 03 Дек 2010 20:10

2-те анимета, които най харесвам са Samurai7( отдавна свършило) и High School of The Dead ( чакам новия сезон).

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 15:23

Преборих Groove Adventure Rave, с всичките му 51 серии. За жалост зле преведено и най-вече с ниско качество. До към 35-36 серия се ядваше и беше интересно, после изведнъж рязко затъпя. И явно трябва да чакам втори сезон, за да видя как завършва, ако изобщо излезне. Бе, детско дори и за мен.

Колкото до Мадлакс, 1 серия за 2 дена гледане... никога през живота си не съм гледала нещо толкова бавно. Дори Mushishi, което също гледам по серия-2 докато се чудя какво да сваля и вече над половин година и съм едва на 11 серия ми върви по-бързо :D

Иначе до Гонзо аниметата. Всъщност нямам навика да гледам, кое студио ги прави :D Не се бях замисляла, че мога и по този критерии да си ги избирам. Мерси за идеята ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 15:44

На Rave и да му чакаш втори сезон, няма да го дочакаш :) Аз спрях да го гледам по средата като се сбози качеството на епизодите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 17:26

На Air Gear дочаках OVA, явно стават чудеса. Но за RAVE бих почакала да ми мине шока от безумните филъри накрая. просто серията с човеците рамале, който нападаха острова на близалките с карамелени сладкишчета, дори и на мен ми дойде изнанагорно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 18:36

Не знам дали го следиш вече, но гледай Fairy Tail и подобни сюжетни изблици на гениална идиотия ще ти станат ежедневие... а и Plue е там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 20:23

Следя си редовно Фейри Тейла, и дори появата на оня от Сините пегаси дет само повтаря "Мен!" Не може да се сравни с простотията в 45 или 46 серия беше на RAVE, трябва да видя. Там буквално бяха хора-кремкарамел и пееха песничка, главата им се желираше и беха голи ... цяла серия... мисля, че екипа, който е правил анимето е бил друсан...

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2010 10:08

IceQueen
Цитат:
мисля, че екипа, който е правил анимето е бил друсан

Имай в предвид, че се прави от няколко екипа по различно време и баш анимацията се твори в Южна Корея...значи много хора, на различни места, по различно време са били дрогирани в продължение на месеци :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2010 21:38

Това обяснява защо е трябвало да бъдат много хора :D Не са издържали дълго време на толкова много дрога, а анимето все пак е трябвало да бъде завършено!

Приемам идея за нещо с фентъзи, супер умения, по възможност магия и държа да има слорд плей :D Нещо ми се гледа нещо с катани :D

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 16 Дек 2010 23:36

някой от тука гледал ли е Shiki ?

за мен това е 1 от най-добрите анимета за тази година

Профил WWW

Публикувано на: 18 Дек 2010 14:06

Абе, има едно аниме, дето се разправя за едно момче и неговия ангел пазител, която е неква мацка. Та в тва аниме мацката го убива всеки път, когато не ѝ изнася и после пак си го съживява.

^Как му е името?^

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2010 15:30

WidowmakeR написа:
Абе, има едно аниме, дето се разправя за едно момче и неговия ангел пазител, която е неква мацка. Та в тва аниме мацката го убива всеки път, когато не ѝ изнася и после пак си го съживява.

^Как му е името?^

http://www.youtube.com/watch?v=9ELRZ08hNaU

Профил

Публикувано на: 18 Дек 2010 16:10

mersi mnogo :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2010 11:40

Довъших Last Exile...както вече писах, страхотна визия и интересен детайлен свят, но с досаден сюжет пълен със "съдбоносни съвпадения" и решения взети на базата на малоумни емоции...

Изгледах Haruhi Suzumiya The Movie aka The Disappearance of Haruhi Suzumiya. Хич не беше лошо. Особено в сравнение с втория сезон на ТВ-то.
Красиви картинки, интересна драма и комедия, добра игра на сеютата.

За да не стане грешка ще поясня - обикновено филмите по ТВ сериали са или компилация или алтернативен преразкази. The Disappearance of Haruhi Suzumiya си е нова история по неадаптирана в ТВ анимето книга.

Определено не става за гледане от хора, които не са гледали анимето (или чели книгите), защото постоянно се правят референции и връзки към стари събития.

Профил

Аватар
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
Публикувано на: 26 Дек 2010 00:44

Хммм, странно как съм пропуснала тази тема. Гледам Fairy tail и Naruto(голяяяяяям фен) а Bleach от време на време. А по известните, с които съм пораснала да речем Pokemon, Digimon, Yu-gi-oh, Beyblade,Shaman king и още куп други :D ама тях кой не ги е гледал поне малко!
И да не заравяме.... Voltron!! :IMNOOB:

Dragons FTW!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com