pzy написа:
Хами-сама и Ал ще са горди от теб ^^
Не ме разбирайте погрешно. Гледала съм Акира 3 или 4 пъти. Сама се учудвам на себе си. И всеки път когато оня почне да се разплува и месищата му да се разрастват стомаха ми почва да се бонтува зверски, самата аз да гледам с едно око и буквално през пръсти ида се питам "Защо пак си го причиних?"
Смешното е че първият път когато съм го гледала съм била много малка, 7 или 8г. Помня само оня дъртия с манистата дето се молеше на моста, червения мотор и месищата
Този спомен е и основната причина периодично да си го причинявам ... явно има нещо сбъркано в мене
Как да е. Исках да се похваля, какво успях да изгледам, но имам един основен проблем ... самата аз забравих
Aко не ме лъже паметта, най сетне се престраших да изгледам 203 еп на
Katekyo Hitman Reborn. Всъщност като изключа молумните филъри, на които съм си била главата в стената и съм ги гледала по над 10 часа серия, а и първите 23 епизода - анимето не е никак лошо. Сладурско, изродско, а и си прави гавра само със себе си. Много се надявам да има следващ сезон.
Загледах
Nurarihyon no Mago, хубаво нарисувано, шаренийка, демони - с 1 дума става. Само не разбрах що 3 серии много държаха да ми повторят първи епизод и после предишната. Явно мангата нещо е изкуцала или аз съм изпуснала смисъла...
Origin - Spirits Of The Past Доста интересен филм. Няма го по БГ сайтовете, минимова,исохънт и т.н. Което съответно ме въодушеви да реша, че ама ТРЯБВА да го гледам. Така де, как може да не може да го намеря.
Красиво изрисуван. Действието се развива доста напред в бъдещето. Човека е ебал мамата ( с извинение) на планетата. Оцеляли са някакви хора иГората, която изобщо не е добронамерена, мрази ни, иска ни мъртви и се скрънзи за вода - ама яко.
Съответно имаме група тийнейджъри, а едното момче докато се опитва да избяга от драконите на гората ( не твърдя че съм разбрала правилно) попада в дълбините на една от изоставените сгради, която се оказва функционираща и намира ... момиче.
Девойката се събужда от свят на технология в почти пещера. Съответно почва да страда, но се оказва, че има и един др оцелял, който е леко лошковец.
Гората в опита си да се спаси, дава сила на избраните и нащо момче, Агито, решава че трябва да си върне момичето и помеждудругото да спаси и града си.
Изтъркана до безобразие история, която обаче се изгледа учудващо леко и някак завладяващо.
Следващото изгледано беше
Hakuouki. Саморайска история. Чест, оръжия, война, а нашите бяха заклеймени за "кучета" и "боклуци". Доста бой с мечове, почти няма изгъзици. Едно момиче, което търси баща си и около 13 саморая от въпросният патрул, които почти я държат кат пленник. Но за да й запазят живота, девойката се прави на момче.
Красиво нарисувано. Който го гледа, бързо ще схване какво лошо мисля на самураите :Ь
Като изключим тези ми наклонности, това е първи сезон. Би трябвало в момента да излиза втори, но ме е страх да погледна, защото тези 13 серии ги излапах на 1 дъх и неща да чакам на седмица за серия.
Тук някъде започнах
Slayers Revolution. Лина ... Лина ... Лина... Обвинена е в 1 престъпление, че е "Лина Инвърс!" и доказателството, че всичко лошо на земята е нейно дело, е това, че е Лина Инвърс!
Сериозно, по-голяма простотия отдавна не бях гледала.... май от последният Слеър
Но определено ми се видя по-слаб от предишните.
Последно изгледах
Avenger. Действието е някъде в бъдещето. Главно място - Марс. Главен герой - Лейла Ашлей. Момиче войн. Хората живеят под Куполи. Всеки купол си има по един войн. Нещата се решават чрез дуели. Който победи - взима всичко. Ако купола си загуби война - загива. Храна на вънка се намира трудно, защото "тази червена почва отхвърля всичко". Кукли са заместили децата, защото през последните десет години няма раждаемост. лейла е мълчаливо момиче, което обича да рита, бие се като демон и си има кукла, която е с името Ней и е "неизправна". Достатъчно добра причина куклите-ловци да искат да ги убият.
13 серийно, добре изрисувано и съм му влюбена в саундтрака.
Постепенно си се разкрива историята, само последната серия ми свърши малко ... нз.
Все пак никак не е лошо. Който му се гледа нещо, което не е наземята, имаме високи технологии, но споровете се решават чрез прост ръкопашен бой и по-силния печели. Добра времегубка е.
Сега мисля да гледам
Madlax, aко някой ( Аl & Хами-сама) имат някакво впечатление, да споделят. Ако не - аз ще се оплаквам, като го видя