Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Окт 2010 23:06
не бе, май имаше някаква премиера за БГ на някакво женско списание... абе ба ли му мамата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Окт 2010 23:16
Бира и чипс? Женско списание? ... Да не би да съм жена? *поглежда надолу* My face => 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Окт 2010 23:45
Пени написа: ae imashe edna pesen, nqkva jena pee na pribeva s nqkvo etno zvu4ene e pomnq klipa 4e be6e s edni prysti izrisuvani kato hora  nqkoi ako se se6ta da pomaga P.S. ebasi NE seksi tumanite ima taq
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 03:10
Captain Hero написа: Днес официално скъсах с приятелката си. А момичето не заслужаваше моите глупости... И леля ми от Швеция, с параноидна шизофрения, се нагълта с хапчетата си и я вкараха в токсикологията. И това ми звъннаха да ми го съобщят точно когато се виждах май май за последно с моето момиче. Кеф да ти стане просто... Братовчед ми кацна днес, ше се опитва да я върне. Щяха да я качат, ама наговорила някакви глупости на chek in-а и я върнали, а сутринта се натровила. Утре ще се събуди. Перфектен четвъртък на перфектната седмица. Засега прогресира, не знам до неделя какво ще е. Майка ми не се е прибирала от почти седмица, седи у вуйчо ми да пазят леля ми. Е, не я опазиха. Не ходя на лекции, не тренирам, единствения ми кеф е да изпуша една цигара на прозореца с я бира, я уиски в ръка. А уж спрях цигарите, почти и пиенето. Най-якия ми период от годината просто. Пътува ми се някъде, да се разкарам от всичко тук, че ми идва в повече...  дал ти господ (или коя да е висша сила у дето вярваш) сили да преодолееш и тези изпитания.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 13:27
Наспах се. Чувствам се все едно е коледа О.О
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 13:40
Warbringer написа: Наспах се. Чувствам се все едно е коледа О.О Аз още не мога. Спах 9-10 часа тая нощ и пак не се чувствам добре 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 13:43
Е аз имах леко разтройство на съня и не бях спал 3 дни. Четвъртък точно успях да заспя и получих един пиянски смс, който ме събуди, после пак заспах, спах един час и после е така -  А днес станах в 1, като снощи си бях легнал в 12:30 и се наспах като пич 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 19:52
имам важен медицински въпрос към вас ся като се къпах си измих фунията хубаво със сапун и ся ми пари на задника възможно ли е да съм се бъгнал нещо? 
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 19:58
не знам отговора на въпроса ти, ама прозвуча все едно за първи път си миеш задника 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 19:59
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:08
ако те е страх може да ме викаш и аз да ти го мия. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:09
Мене питаш ли ме какво ми е на задника с тая шкембе чорба бе, момче...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:10
човек написа: ако те е страх може да ме викаш и аз да ти го мия.  pishi u skaip da se razberem neshto
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:11
е не мога са всички да ви обслужвам, не съм дядо коледа.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:12
na interesen mi se pravi6 mai?
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:16
това се отнасяше за моридин, а са няма скайп, така че пиши на лично каквото искаш. 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:16
iskah da ti kaja 4e te obi4am
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:18
и аз те обичам.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 20:21
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Окт 2010 22:37
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|