Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Сеп 2010 18:12
Lich King написа: Тая песен е такъв култ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Сеп 2010 20:52
Вчера на афтърпартито, а и на партито беше толкова якоооо!.. Идвайте на 25 на 4км, бе! Ще е голямо разбиване. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 03:34
какво ш има
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:21
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:24
WidowmakeR написа: Аааа наскоро го слушах за първи път и много ми хареса!! Жалко само че на 25-ти пристигам в сф и няма да ми е до такива неща вечерта сигурно :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:31
Мале, човек, специално на тая песен с онзи бас там имаш чуството, че е извадил една резачка и те реже. Толкова е якоооо...особено като си high. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:36
Да, на планината когато бяхме нацепени, си пускахме куки манста и беше аадски яко 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 12:09
На тоя Куки Монста, единственото яко му е името. То целия дъбстеп ми звучи, 'сеедно някой е хванал габа песен и й намалил оборотите 3 пъти и е добавил бас, мега гей.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:21
Уидоу, акции вече почна да продаваш и пушиш холандец. Внимавай като се замогнеш с консумацията на хероин, че може да се окаже коварен 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:26
Не съм опитвал ама 100% пресз тия 2 месеца ще пробвам всичко! 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 17:57
Би трябвало и Хамелеона да признае че това е извратено http://hamish.hit.bg/jap/1198785186786.jpg ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:06
WidowmakeR написа: Не съм опитвал ама 100% пресз тия 2 месеца ще пробвам всичко!  Да не ти опада косата само....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:18
Ще издържи още малко
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:44
Lich King написа: Би трябвало и Хамелеона да признае че това е извратено http://hamish.hit.bg/jap/1198785186786.jpg ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ммм~~ Брейн ще се зарадва! Връщам се от Панчарево, голям кеф беше.  Понякога забравям колко важно е да се отиде сред природата!!! пс. некви педалчета се правят на дрифтаджии, да паднат в езерото дано, само да не ометат някой минувач, дееба тъпаците ше ми развалят спокойствието 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:54
Хамелеоне, отиди на язовир Искър през уикенда и скивай там какво е-целия столичен "елит" се е събрал да си показва мощните брички, да кара АТВ-та, да си водят гаджетата в ресторанта на хотел Камелот или да бръмчат с моторници в язовира  . Смешна работа. Явно и на Панчарево се е преместила тази мода.
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 19:03
хаха I smell завиждане 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Сеп 2010 19:08
THE KING OF TIME написа: Хамелеоне, отиди на язовир Искър през уикенда и скивай там какво е-целия столичен "елит" се е събрал да си показва мощните брички, да кара АТВ-та, да си водят гаджетата в ресторанта на хотел Камелот или да бръмчат с моторници в язовира  . Смешна работа. Явно и на Панчарево се е преместила тази мода. Mани, мани... наистина си е мега жалка работа... 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Сеп 2010 12:40
дидко пак се е зарибил по АДСКИЯ аватар :Д
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:04
The Chameleon написа: дидко пак се е зарибил по АДСКИЯ аватар :Д че как 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:06
независимост
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|