Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 17 Сеп 2010 17:12

Ми развивам някакъв астигматизъм последните години, но още не нося очила.

Хвръли едно око на Mitsudomoe...ама на целия първи епизод, не само на интрото и на плаката...визуално звучи като кодомо, но си е шонен.
Мисля, че ще ти хареса кретенийката :lol: .
Още излиза, но предстоят само 2 серии. Майсторските фенсъб групи не го превеждат, но има достатъчно добри преводи на Horrible Subs или да кажем Crunchy Subs (аз предпочитам HS).

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:20

Сега съм зациклил едно БГ jRPG " Hero's Tale Enhanced Edition ", превъртях оригиналната история и съм на някакво бонус приключение :P А от кога не съм гледал аниме баси... :( И хейнтай/игри също... :cry:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 23 Сеп 2010 03:10

^^ Ох, събрах злоба :D

Al, извинявай ;) Объркала съм те явно, ма понеже тука някъде май го четох .... бе, не ми е лесно да помня ^^

Такам, Needless го изгледах, не беше точно мой тип, много ми се лигавеха на моменти, та го прекъсвах с разни други анимета :D Определно ми хареса де, особено имаше някои доста сполучливи бъзици.

Успоредно с горното изгледах 10 Tokyo Warriors Ох ... много странно аниме, добре че е кратко. Отне ми повече от година да го изгледам, направо срам и позор :D Неква сага, някакви войни от преди 500 г. дет се бием с некви лошковци. Стандартна, японска глупост, която е разказана отгоре отгоре и битките са Бля, абе с две думи - ни стаа.

Също така минах и The Sacred Blacksmith Сладко нарисувано, от това аниме може да научиш защо катаните режат метал, а и какви са стъпките за правене на катана ^^ Всъщност доста интересно разказана, но за жалост незавършена история. Очакваме втори сезон. Имаме едно девойче рицар, което е малко странно, защото принципно нямаме женски рицари, но пък града си я обича, нищо че е вързана в краката ^^ Имаме едно момче дето е ковач и никой не обича и един вълшебен меч и Мноооогооо Демони към края, което също не е много характерно в последните години от историята. Гащи, цици ... тия дни ми върви на Ечи :D
Не, сериозно, леко, добре нарисувано 13 серийно аниме, което поне на мене действаше доста добре.

След него по необясними от науката и природата причини изгледах Seikon no Qwaser . Имаме едно 13 годишно русначе - Саша, което обожава Борш. Някакви лошковци, които почти до средата не може да им хванем дирята. Почти девическо училище и много набожно при това. Доста добри битки, свръх сили и т.н. Странното е, че въпросният Саша виси по циците на всичко де що има, а тука са Много и Огромни и суче, щот иначе няма сила се бие. Намерил му е майката детето :D Това добре, ма общо взето всички сучат и си имаме неколко дет си ги влачим да са ни под ръка и в едно 70% от времето по екрана се размятат гърди, поне са хубаво изрисувани.
Историята още пита, защо я изгледах всичкото това, но като се опстрахираш от него, останалите 30% бой никак не беше лошо, а и завърши доста романтично ... да не повярва човек.

^^ След него се лекувах с Needless :D

След Needless, подкарах Persona trinity soul. Драма. От много време само я отмятам да я гледам. Добри битки, некви неща дет излизат от хората и любимите ми "Китови пера" - много ме радва това чудо как звучи! Сърцераздирателна история за това, как не трябва да се предаваме до дупка, разказана от няколко доста подмятани от живота младежи, които на края спасиха и Кита и Океана и Света покрай тях. Всъщност не е никак лошо, но трябва да си в настроение.

И понеже го бях подкарала явно на тема "Големи трагедии", току що опатках и High School of the Dead За жалост няма толкова кръв и мозъци, всъщност мозъци няма никакви. Имаме доста цици обаче, а и гащи. Честно казано на пук на подтискащата му атмосфера, ми се видя свежарско. Няколко ученика, много зомбита, една малоумна докторка и един гадняр, който на края като го гътнаха, ама искренно се радвах! Общо взето на 1 път взех всички серии и определено ме е яд, че не се знае кога точно ще излиза втори сезон :(

^^ Ади, отпочинах от емоциите със зомбитата и световната паника покрай тях, така че ^^ Лека нощ ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2010 09:43

Относно заглавията, които е похвалила и оплюла IceQueen. :lol:

Моите впечатления:
10 Tokyo Warriors - старовремско, нискобюджетно и фрашкано с бишонени...дропнах го след първи епизод заради налегналата ме скука.
The Sacred Blacksmith - все се надявах анимето да се развие в посока на кървав екшън...но като видях, че няма да го бъде го дропнах...май към 6-тия епизод...
Seikon no Qwaser - това не му изтраях и 10 минути.
Persona trinity soul - ако беше екшън с малко драма за привкус бих го гледал, но то се оказа обратното...пък и кой знае защо не си падам по истории с тийн проблеми и комплексарщини...дропнах го на втория епизод...
High School of the Dead - някаква кофти комбинация между зомби екшън, училищна драма и ечи фенсървис. Без последното може би щеше да се получи нещо по-поносимо. Все едно са изписали с големи букви "Това е ЗОМБИ заглавие, но вие вече сте гледали стотици такива, а пък на нас не ни идват никакви нови идеи...затова ще запълни празнините в сюжета с цици, гащички и gore-еротика".
Не че има нещо лошо в прекаления фенсървис - в първата серия на Hyakka Ryouran: Samurai Girls си звучеше на място...но то като жанр е историческа комедия/пародия.

А сега моята сводка за гледаното напследък...няма много неща, защото си припонях стари заглавия.

Gokudo - с голяма мъка го доклатих...фентъзи комедийка от сорта на Slayers...обаче се развива в света на японско/китайските легенди и не е на полувина толкова оригинална и забавна, колкото приключенията на Лина Инвърс. Правя сравнението само защото е в същия жанр и с подобен керъктър дизайн.

Поредните серии на Mitsudomoe и Seitokai Yakiundomo бяха адски забавни.

Две новопреведени стари серии на Detective Conan 318-319...историята почна интересно, но организацията на убийството се оказа пълно безумие.
Новата серия на Detective Conan - 588 е неочаквано добра, но пък мотивът за убийството беша тотално неадекватен. (Не заливайте с хербициди посевите на млади любителки градинарки...може да изядете някоя тухла в мутрата :lol: :lol: :lol: )

Star Wars Clone Wars - 3-ти сезон почна с гръм и трясък. 2-рата серия е жесток екшън! Както винаги сюжетът е рипоф на дърти холивудщини, но пък визията и анимациите са убийствени.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 13:10

От новите сериали, които излизат този сезон загледах Iron Man и Panty & Stocking With Garterbelt.

Panty & Stocking With Garterbelt (Gainax) - невъзможно забавна кретения - болна кръстоска между анимето Dead Leaves и картуна Hi Hi Puffy AmiYumi. Безброй вулгарни шегички и сюрреалистичен динамичен екшън.
Поне това е впечатлението ми от първи епизод.

Iron Man (MadHouse) - убийствена графика, но неочаквано маргинален сюжет...може би заради рестриктивен креативен контрол от американска страна :?:

Изгледах и едно бонус епизодче на Durarara!! - 12.5...много забавно и сладурско...

Подхванах един безмозъчен ечи/екшън - Asobi Ni Iku Yo. Не е нищо особено, но картинките са хубави...пепоръчвам нецензурираната версия, защото тази която гледам (цензурираната версия) просто не си струва без фенсървиса.

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2010 14:11

Iron Man е и яко и тъпо едновременно. Поне първия епизод ми направи такова впечатление, нещо са го объркали.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 16:11

Не че Star Wars Clone Wars е аниме, но тук понякога споделям впечатления за него.
3-ти и 4-ти епизод от новия сезон не ми харесаха...особено поредното малоумие с ДжарДжар в 3-ти и сдуханото държание на Грийдо от 4-ти. Камеото с лицето на Джордж Лукас беше абсолютно безлично.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2010 19:23

Сигурно ще кажете че откривам топлата вода но... Туко що разбрах за проекта Berserk 2010 ... :P :P НАЙ-НАКРАЯ!!!

В този блог инфо от извора: http://berserk2010.blogspot.com/

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2010 12:16

За новия Берсерк - ами не съм вдъхновен - просто няма начин да го докарат толкова добре, колкото е мангата. Старото аниме точно заради това го дропнах - хилава адаптация на оригинала.

За новите заглавия в сезона:
Hyakka Ryouran: Samurai Girls - еротична и изчанчена гавра с японската история - ще се следи.

Iron Man - сюжетът е под очакванията ми, но - ще се следи.

Star Driver Kagayaki no Takuto - шарен кич - дропва се

Bakuman - приятна драма/комедия - ще се следи.

Panty & Stocking with Garterbelt - изродска екшън гротеска - ще се следи.

Super Robot Taisen OG: The Inspector - не е впечатляващо - олдфешън mecha екшън, но ще се следи защото е продължение на нещо, което харесвам.

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai - сладурско нарисувана комедия (засега няма инцест, въпреки намека в заглавието :lol: )...сестричката си я бива - ще се следи.

Shinrei Tantei Yakumo - малко претупан и прибързан първи епизод, въпреки интересния сюжет (дедективско разследване, контакти с духове, мистерии) - ще се следи, ако не го избие на драма.

Arakawa Under the Bridge 2 - точно толкова яко абсурдистка комедия, колкото беше и първи сезон - ще се следи.

За проверка от месец Октомври останаха: Otome Youkai Zakuro, Mardock Scramble, Soredemo Machi wa Mawatteiru и Toaru Majutsu no Index II (като последното със сигурност ще се следи).

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2010 14:55

AlShu написа:
Hyakka Ryouran: Samurai Girls - еротична и изчанчена гавра с японската история - ще се следи.

О, това определено изглежда обещаващо. Ще се следи. :D

AlShu написа:
Iron Man - сюжетът е под очакванията ми, но - ще се следи.

На мен като че ли ми се нрави. :?

AlShu написа:
Bakuman - приятна драма/комедия - ще се следи.

Това пък ми го препоръчаха вчера. Ще взема да му хвърля едно око. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2010 17:48

Имаше едно с две момчета синио и червено lol дето се състезават с едни малки колички?!

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2010 09:46

Panty & Stocking with Garterbelt - 2-ра серия беше отврат :shock: .

Shinryaku! Ika Musume - първа серия беше много сладурска...или поне ми задоволява извратените въжделения (главната героиня е тъпа лолитка, която не си знае силата и притежава способност да tetacle rape-ва :lol: :lol: :lol:) - ще се следи
Ще поясня, не става дума за хентай, а за сладурска комедия. Главната героиня е полу-човек полу-сепия (от тук идват и пипалата) на мисия да отмъсти на човечеството за това, че замърсява океаните...но такива неща, като терор и насилие хич не и се отдават. В момента работи, като сервитьорка, за да изплати щетите нанесени на ресторанта, който се опита да завземе, като първа точка от плана за завземане на сушата :lol: .
Плакатът на Shinryaku! Ika Musume изглежда доста детински, но тонът на анимето е по-тийнейджърски и комедиен...всъщност за малко да попусна заглавието точно заради него...

Toaru Majutsu no Index II - втори сезон започва обещаващо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2010 09:22

Iron Man не се разви в добра насока във втората си серия...май ще го дропвам.

The World God Only Knows (Kami nomi zo Shiru Sekai) - забавен подход към date simulating игрите (приложение на тактиките в реалния живот :lol: ), но като комедия не е нищо особено...май ще го дропвам и него.

Soredemo Machi Wa Mawatteiru - това ме зариби. Много як първи епизод. По някаква причини страшно много ми прилича на Natsu No Arashi. Керъктър дизайна и историята са различни, но някак анимациите, подхода, хумора и безкрайните диалози са много сходни. Освен това действието се развива пак в кафене и участват поне две от сеютата на NNA. Ще се следи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 09:54

Излезе превод на втората серия на Black Lagoon OVA-та...Епизодът не е лош, но му липсва екшъна от първи...

Дропвам окончателно Iron Man. 3-ти епизод беше по-добре нарисуван от 2-ри, но пак толкова малоумен.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 19 Окт 2010 12:28

Един колега гледаше преди седмица някакво аниме по време на лекцията... без звук и без субтитри ми се стори първи епизод на нещо. Питах го и .... не каза как се казва, засрами се.

Общо взето ми се стори, че някакъв лузър - големия брат - хваща сестричката си, че е отаку и гледа някакви доста... инецест ориентирани нещица. След като му показа цялата си колекция и как събира пари за тези неща с моделиране за някакво списание го накара да пази тайна и да играе някаква геймка по любимия и френчайз. Не знам. Не разбирам. Просто искам името на проклетото нещо, че да го бъзикам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2010 14:53

indigo
Цитат:
...Просто искам името на проклетото нещо, че да го бъзикам.

Ore No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Wake Ga Nai файловете се разпространяват под името Ore No Imouto...
Май се превежда "Сестра ми не би могла да изглежда по-сладко".
И всъщност на става дума за инцест, просто сестрата са пада по анимета и игри със сестри и инцест.
Хоби.
И много се притеснява някой да не я разбере криво...но от друга страна иска да общува със себеподобни...и тук идва братчето, да и помага и да и пази страх.

Абе кавайска комедия...не е някъв изтрещял хентай...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Окт 2010 10:10

Изгледах Macross ​Frontier ​The ​Movie: ​The ​False ​Songstress
Имам силно противоречиви впечатления. Както знаете сериалът не е най-логичното и смислено нещо на света, но някак се траеше. Във филма са успели да вдигнат безумието на втора, че дори и на трета степен...
WTF моментите валяха. Цитирам на посоки няколко: Алто се опитва да се вживее в женския образ на Шерил използвайки актьорския си талант :shock: , слага си обецата и за да разбере чувствата и :shock: (малко преди това я е бушонирал), Алто се юрва с VF-а си самичък срещу флагманската Важра, Шерил бяха с все сила по една стръмна стълба, но в същото време пее с пълен глас (явно малко ни поизлъга, като каза, че не са и правени кибернетични модификации)...и още много такива моменти. Ако ги цитирам всичките, напрактика ще преразкажа филма.

Както и на други места отбелязаха историята във филма е историтята от първата част на сериала, но пренаписана в стил Macross The Movie: Do you remember love - същите герои като в сериите, подобна, но различаваща се история. Най-дразнещото в тази история е, че влечението на Шерил към Алто излежда дори още по-неадекватно и необяснимо. (Просто има фетиш към педалски бишоненчета, що ли?)

По-горе казах "противоречиви".
Това е така, защото имам и положителни впечатления - графиката, анимация и звук.
Е, концертите на Шерил са дори още по-висок връх на кича отколкото ги помня, но всичко останало е страшно красиво. Познатите от ТВ-то места и космически апарати са представени с доста повече детайли, под нови ъгли и в по разнообразно осветление. Показаха и няколко нови локации. Дори корабите във флотата на Frontier ми изглеждаха повече.
Битките са страхотни - динамични, шарени...връзват ти очите на фльонга.
Голяма част от материяла е анимиран от нулата. Само тук таме имаше рециклирани и подобрени сцени от сериала.

В заключение - според мен заради всичките тези визуални красоти си струва да понесеш малоумния сюжет и изпълнените с неадекватни емоции диалози.

В анонса за следващия филм - последния WTF шок: Ранка и Шерил в булченски рокли :lol: :lol: :lol: .

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 26 Окт 2010 21:12

Гледа ми се нещо ала Trigun... ще се пробва Gungrave :?

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Окт 2010 01:21

Гледах Акира :shock: :o :shock: :o

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2010 02:48

Аз и манга комикси съм гледал Акира ама нещо трябваше да ги разглеждам наобратно и несе справих много добре.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com