Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 01 Авг 2010 19:30

Пени е майка ти.
А и няма Пени, има само СЕКС В ГЪЗА!

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 01 Авг 2010 20:10

4algaFTW написа:
Пени е майка ти.
А и няма Пени, има само СЕКС В ГЪЗА!

Пени, Пени, фрапиращо си тъп, Пени :D

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 02 Авг 2010 22:37

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2010 22:38

Audiofly написа:
Хаха, какви акули в България. Тук няма такива големи играчи. Ако търгувате единствено с български акции, не знам дали някой ще ви се върже на обещаваните проценти, щото СОФИКС-а е само надолу, а ниската ликвидност е и допълнителна предпоставка. Там ви учат на най-опростените "тактики" за трейдинг. Предполагам ви казват да следите за определени сигнали за да купите/продадете (може и директно да получавате "горещите" акции за деня) от мениджъра, но в краткосрочен план, без да имаш някакво вътрешно инфо си е хазарт да правиш сделки (да, в началото и аз си мислех, че са гениално откритие стоповете). Ще се нагледаш на корекции и фалшиви пробиви на нива, които са единствено и само с цел големите да ти вземат парите (в случая, парите на клиентите ти) В средносрочен или дългосрочен план е по-възможно да се осъществи печалба. В такива работят различните тръстове, реалните инвестиционни дружества, пенсионни фондове и тн. Именно заради обещаваните космическите безрискови проценти, при всеки разумен човек, който е имал дори и минимален опит, възникват съмненията за пирамидална структура.

Ще възродя разговора, щото нямах нет пък много искам да отговоря. :P

И аз се зачудих какви акули... Иначе не търгуваме с бг акции. Все пак ако някой своеволно пожелае да си купи такива чрез нашата фирма никой няма да го спре. :) Тва за дългосрочната печалба не е точно така. Гледаме печалбите да са винаги краткосрочен план. Съответно и такива компании продаваме. Наскоро продавахме Apple, заради новия си Iphone 4. Тоест продавахме нея, защото след като си пусна телефона се очакваше акциите и да скочат, както и стана. :) А точно когато ми беше обучението продавахме TESLA, на които акциите скочиха със цели 70% за около седмица мисля. И по принцип не е точно обещание това за безрисковия процент. А това за пирамидата са най-големите глупости, работим само на сигорно и то с най-големите. Дъщерна фирма сме на Capital Partners и работим само със втората по големина банка в САЩ, а именно J.P.Morgan. Също така всички разовори свързани с покупко-продажба на акции се записват. :)

slim_k написа:
уж-брокер, а всъщност тъпак който се занимава с телемаркетинг

slim_k, правилно говориш, само че тук ещо си се объркал. Точно това е брокера и точно с това се занимава той- с телемаркетинг. Звучи тъпо и доста не брокерско ама си е точно така. :D

slim_k написа:
Със съжаление казвам че съм го пробвал това при споменатите Глобал Маркетс и колкото и хубаво да звучи, в близките 2-3 години този тип търговия ще се развива с много бавни темпове и ще предлага изхранване на много ограничен брой хора. Ест. във всеки такъв брокериат има по 4-5 човека които наистина виждат пари, но като цяло е пълен ташак. Първо - не знам засега ти на каква печалба си от тва и най-вече колко време си седял, но парите само от срещи са много фиктивни. В периода в който аз работех ги бяха спряли, точно щото 10ина души водеха преговори само колкото да ги докарат и да си вземат бонуса, а те идваха някви просто любопитни дето на тоя етап повечето и нямат пари да ги инвестират. И в един хубав ден главния чех просто спря да ги дава тези бонуси. След това, каквото и да ти обясняват там поне що се отнася до начините да те надъхат, са чисто и просто психологически трикове за да повярваш че има смисъл, но реално са много далече от истината. Най-вече защото повечето сериозни бизнес собственици в България са или с остаряло мислене или прости по принцип. Тук като заговориш за акции и въобще някой друг да им управлява по-голяма сума пари, все едно им казваш "аз съм от тия пирамидите дет си чувал". Ако им кажеш че продаваш върнати от лизинг БМВта примерно сигурно ще има опашки, но мозъците на глупаците побират нещо като фондови пазари. Както са ви казали сигурно 100 пъти, навсякъде където този тип продажби по телефона започва рано или късно има пробив и се намират желаещи, но тук където основни бизнеси като строителството пострадаха най-много от споменатата криза, процента на инвестиращи в чужди борси е към 2 и не е мръднал от 2 години поне. Другия проблем е че дори по смелите са пробвали на БФБ, която е пълен ташак и черна схемаджийска дупка за пари, и оттам не се доверяват на никакви брокери.

От доста кратко съм там, вече трета седмица. Иначе си доста прав, и сега ги има тези 4-5 човека и доста колеги са отчаяни точно заради тях. :? Аз съм още новобранец, но ако не ми провърви сигурно и аз ще се оtчаям така. :D За сега обаче всичко си е наред и няма такива. Чеха, обаче много ме дразни. ^^ Другото си е така, както го казваш, но все пак се намират тук-там хора да инвестират.

slim_k написа:
Ако наистина ти се занимава в тая сфера, поучи малко изкарай си един Series 7 сертификат и почни да бачкаш сериозно толкова пред телефона, колкото и пред монитора, пряко да управляваш пари ... Такива хора винаги се търсят, включително и в тези брокериати като Глобал Маркетс, но имат твърди заплати и осигурени от балъци като теб клиенти. Другия вариант, който на този етап е далеч по добър е Форекса, със собствени мангизи. Там може да бъде доста хазартно, но при едно отдаване на самото занимание и дълготрайна игра и разбира се ако си по уравновесен като човек, също може да се превърне в солиден доход. Ако ще се занимаваш като агент, по-добре ходи продавай застраховки или козметика или нещо такова, дето някой го купува.

Абе да ти кажа хич не ми се занимава в тая сфера. :D Просто ми трябват пари, ама то на кой ли не му трябват. :) Ам иначе форекса е доста рисков. Лично аз не бих го играл. На марджин е 100 пъти по-добре. Вярно, че коефициентите са по-ниски ама и по-често се печели там. :)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 09:21

Dies ist die Geschichte vom Fall einer Gesellschaft.Im Fallen sagt sie sich zur Beruhigung immer wieder:Bis Hierher gings ja ganz gut, bis Hierher gings ja ganz gut. Aber das Wichtige ist nicht der Fall - sondern die Landung!"

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 10:04

Dante написа:
Форуме, имам наргиле, голяма е зарибявка. :D

но пък нямаш пенис, което е по голяма зарибявка...

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 11:49

Има в предвид, че като те ебът е по-яко от това да имаш наргиле. Чак толкова ли си тъп да го еба... :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 11:54

Ти да не знаеш много. Не те искам във форума, моля те - напусни.

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 11:54

По-скоро бих напуснал майка ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 11:55

Тя ще те напусне първа - била ти малка пишката.

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 11:57

Brick Top написа:
Тя ще те напусне първа - била ти малка пишката.

Но също така била по-голяма от на баща ти. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 11:58

Възможно, ама тя каза, че баща ми бил поне потентен.

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 12:00

Не поне, той е само това :!: Което пак ме прави за предпочитане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:04

Теб никой не те предпочита. Ако някой го направи, то това ще е някаква колосална жертва от негова страна. За да ти стане картинката по-ясна, ще го формулирам така:
Ти си едно лайно, а останалите са невероятни ястия. Колко трябва да пропаднат и да нямат какво да ядат, за да посегнат към лайното(към теб)? :lol:

P.S.Ако го направят, ще е жертва в името на тяхното оцеляване.

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 12:10

Отчайващо тъп си и коментара ти, който няма никаква логика подкрепя това ми твърдение. :shock:

Цитат:
останалите са невероятни ястия. Колко трябва да пропаднат и да нямат какво да ядат

Не е нормално да си толкова тъп, честно. :disbelf: Как може едно ястие да пропадне и как може едно ястие да огладнее.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:12

^^^ току що епик-фейлна ;/

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 12:13

Аз епик фейлвам винаги когато му отговарям.

едит: Просто не е нормално да се говори на такива тъпаци.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:18

Искам да затвориш браузъра си и да се махнеш завинаги от форума. След това, ще те помоля да си завреш косата и главата в задника и да прекараш там остатъка от живота си, досаждайки само и единствено на червата си.

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2010 12:20

Братле, сериозно сега - с тия ти коментари имам чувството че говоря с тия, тъпите лапета дето пишат по статиите на сайта като sean и hunter. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:22

Добре.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: