Автор |
Съобщение |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 07 Юни 2010 10:03
На мен GTA 3 не ми харесва защото е сива и грозна. Vice City ме кефи отсякъде, но това че градът е малък и че няма голямо разнообразие от летящи возила е минус. San Andres ми е просто любимата от поредицата, защото притежава всичко което липсва на Vice City + още много други неща. А пък GTA IV + episodes хич не ме радва поради същите причини като GTA 3. А вие какво мислите по въпроса?
|
|
|
|
 |
prince of persia
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 07 Юни 2010 20:07
аз съм на същото мнение
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 07 Юни 2010 22:18
честно казано няма кой знае каква разлика. във всичките караш кола, стреляш, размотаваш се ала бала. стават за едно изиграване общо взето. иначе може би най ми харесва IV, защото е най-комплексна в смисъл, че най-много неща могат да се правят. само не ми хареса, че няма междуградско пространство като в сан андреас, което беше добра хрумка.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 07 Юни 2010 23:08
2ката заради адското мулти което правихме с приятелите от блока по лан,чудно защо я няма в анкетата.Автора знае ли че същестува такава игра ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 08 Юни 2010 11:02
Да, настина пропуснах първите две части 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 08 Юни 2010 12:24
Макс написа: 2ката заради адското мулти което правихме с приятелите от блока по лан,чудно защо я няма в анкетата.Автора знае ли че същестува такава игра ? 2ката за мене е супер боклук единицата е сто пъти по добра ама 4 нема равна
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 08 Юни 2010 21:23
1цата няма мулти  + това на времето си имаше коли за GTA 2 и си направихме мод с реалните коли и си е много добро.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 14 Юни 2010 17:35
Всичките са тъпи ....
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 21 Юни 2010 10:13
GTA3 си беше РЕВОЛЮЦИЯ(революция искам) от двойката дето се взираш н някви нескопосани фигурки отгоре, да преминеш на такава форма, беше доста яко.като цяло идеята за пълната свобода беше доста готина и дълго време ми беше сред любимите игри.като излезе Vice City ми хареса шаренията и идеята на 80-те като Scarface.San Andreas засега ми е най любимата от трите, затова гласувах за нея.идеята за негрото от гетото, дето става голям, е доста готина + много странични елементи, голяма карта не само трите града но и околността, много детайли, имам в предвид дрехи, бижута, прически, татуировки, тунинг ...
ГТА4 е лудница.във всяко едон отношение, дори на мен ми идват в певече всички тия възможности да правене не неща то не бяха смси не беше чудо, именно затова откакто имам играта само си обикалям из града с колите и бх
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 22 Юни 2010 00:15
Моят глас отива за Vice City шот само нея съм играл по-сериозно.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 03 Юли 2010 16:07
GTA IV
|
|
|
|
 |
AssAssIn
|
 |
В момента играе: Всичко , което си заслушава ... :)
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 13 Юли 2010 15:40
Аз гласуввах за San Andreas ...
Не че нещо , просто винаги ми е харесвал целия този Gang S*it във US. Пък и гамеплей-а ми хареса , историйката е добра , а за музиката да не говорим ( Radio Los Santos FTW - Hip-Hop от 80те и 90те , направо кърти) Пък и целия този отворен свят и свобода на действие ...
Играх и 4 , но не ме грабна чак толкова ...
___________________________________ Съвети: 1. Never surrender , Stand your ground ! 2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ... 3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 14 Юли 2010 18:12
2ката е единствената от поредицата на която съм се сцепвал. Вайс сити също ми хареса, сан андреас и 4 вече са изтъркани
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 14 Юли 2010 18:51
4 е най-яка просто защото ти предлага повече и можеш да правиш повече неща. Жалко, че ми понабозва. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 15 Юли 2010 21:19
1 и 2 не съм ги играл, иначе всяка една си има своя чар..
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 16 Юли 2010 17:39
WidowmakeR написа: 4 е най-яка просто защото ти предлага повече и можеш да правиш повече неща. Жалко, че ми понабозва.  Само дето не можеш да правиш почти нищо.Като по едно време се виждаш с половин милион и кво можеш да правиш с него? Точно нищо освен да си напълниш оръжията и да си купиш останалите дрехи които мисля че всички бяха за около 18к сите.И с другите пари кво?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 18 Юли 2010 09:18
Max. написа: WidowmakeR написа: 4 е най-яка просто защото ти предлага повече и можеш да правиш повече неща. Жалко, че ми понабозва.  Само дето не можеш да правиш почти нищо.Като по едно време се виждаш с половин милион и кво можеш да правиш с него? Точно нищо освен да си напълниш оръжията и да си купиш останалите дрехи които мисля че всички бяха за около 18к сите.И с другите пари кво? Виж, пич. Не се опитвай да ме убеьдаваш, че другите са по-добри. Аз съм се кефил най-много на Vice City, но ако бях на същата възраст и имаше GTA4 щшх да се кефш най-много на нея. Пък и дали ще си купиш някакво имение от което няма никава полза или ще ти седят парите в дьоба е все тая. А и на GTA4 май можеше да си купуваш и коли. 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 19 Юли 2010 22:19
Ем по добри са много ясно.Епизодите са интересни като история но оригиналната 4ка е адски зле.Тия коли като ги купиш след 10 секунди са на парчета.Играта освен за такива експерименти за друго е мех http://www.youtube.com/watch?v=LjGMHBf3Pnc но в такива опити "какво ще стане ако.." няма равна.
|
|
|
|
 |
Vertigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 21 Юли 2010 16:54
Vice City - поне за мен атмосферата там е най-добра, другите игри от поредицата това не могат да го постигнат.
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя GTA според вас е най-добра? Публикувано на: 25 Юли 2010 00:15
VC бе братя. Тя е мега ултра муга гига шига бест оф декейд ГъТъА до СЕГА !!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|