Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:04
Еееее... сега, ако ми кажеш, че няма да пиеш с мен на РД-то !!! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:05
The Chameleon написа: Еееее... сега, ако ми кажеш, че няма да пиеш с мен на РД-то !!!  
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:06
Споко, като видиш всичкия алкохол и ще ти се отвори глътка за последно!  ( ама до тогава недей да пиеш де ! :Д )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:09
The Chameleon написа: Споко, като видиш всичкия алкохол и ще ти се отвори глътка за последно!  ( ама до тогава недей да пиеш де ! :Д ) Аз ше дойда с колата та да знам че тряя да я прибирам та да не се изкушавам с пиячката. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:28
донеси кухарката барем 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:31
Rammswein написа: The Chameleon написа: Споко, като видиш всичкия алкохол и ще ти се отвори глътка за последно!  ( ама до тогава недей да пиеш де ! :Д ) Аз ше дойда с колата та да знам че тряя да я прибирам та да не се изкушавам с пиячката.  До 2 водки няма проблем.Един фр така,при него от 2 водки му дава винаги 0.4 като го спират и се измъква :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:40
Stylized Corpse написа: донеси кухарката барем  Ше я завлачим.  Max. написа: До 2 водки няма проблем.Един фр така,при него от 2 водки му дава винаги 0.4 като го спират и се измъква :Д Бе аз водка не пия, тва ми е единствения алкохол дет не понасям след анасонлийките. Ма и не смея да експериментирам с показвания, тва само в краен случай. Иначе си ми е ясно, че колко и да пия, пак ше са ми по-забавени реакциите и тва не ме кефи. Та си пийвам по една бира макс, та да си ми е спокойно. Ма и дося само веднъж съм духал на дрегер и ми отчете 0.00 въпреки 2-те бири няколко часа по-рано. Инак на Кирето на рд-то ше олющим едно гълточе ракия за негово здраве, ма запивания кат редовните нема да прайм. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:49
аз сега съм малко стреснат, че нема да дойдат очакваната бройка хора и толкова много пиене събрах, а то ......  дори бако юб нема да идва.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:54
ЕЕЕЕЕЕ
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 23:58
ма се доразбра с него , после , куги сме каталясали и у насипно състоянее , да пристъпи и да доизяде све що остане 
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 00:18
Утре сутрин съм на изпит - са да лягам ли, да не лягам ли
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 00:50
Лягай си, Володя ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) И успех.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 01:33
Max. написа: Rammswein написа: Аз ше дойда с колата та да знам че тряя да я прибирам та да не се изкушавам с пиячката.  До 2 водки няма проблем.Един фр така,при него от 2 водки му дава винаги 0.4 като го спират и се измъква :Д Вие не разбрахте, че идеята е не че ше ви фанат че сте пили, ами че накрая ше земете да претрепете некой как си мислите че сте "безсмъртни".
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 03:40
[04:18:17] Джони Спагети: predpochitam [04:18:19] Джони Спагети: da masturbiram [04:18:22] Джони Спагети: no da umiram
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 07:44
Бате Тошо написа: [04:18:17] Джони Спагети: predpochitam [04:18:19] Джони Спагети: da masturbiram [04:18:22] Джони Спагети: no da umiram Отлична логика!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 13:08
Те ви ена поучителна библейска притча, дека дава отговор на въпроса що едни жени са ебат повече от други : Цитат: Било скоро след като Адам и Ева биле изгонени от райската градина на земътъ и са биле поразплодиле вече бая население. По повеля на създателя можело да са ебът само веднъж в годината, та да са множи човешкиа род. Обаче то тава онодването млого са аресало на жените и решиле да помолат господ да а по-често. Напраиле делегациа и отишле при него. Обясниле му ка им аресва онодването и че им е млого чаканьето до другата годин, та немое ли по начесто да е. Помислил господ па рекъл че нема лошо и веднъж на месеца да а. Зарадвани жените хухнале и веднага са възползвали от божието благо. Обаче другио месец още далеко, а нещо дека та сръби куту го чешеш още повече та сръби. Изкарале неколко месеца така и па делегацията при господ. Молиле му са, обещавале кво сака и накраа са смилил он и им разрешил по еднажди на седмица. Бегат обратно и ръгай, да ама до другата седмица бая време има. Неиздръжале на тоа режим и месец и понеже на сръбеламайкята му е чесаньето, па напраиле делегациа и при господ, ама тоа път сичките жени отишле да е по-респектиращо. Още докато си изречът желанието и господ са едосал та им рекъл: - Виа сте срам за човешкио род, повече нема да са ебете! Ониа са постреснале, ама са сапикясале по едно време и рекле: - Па кут нема а са ебем тиа путки за кво са ни? Нати си ги! И зимале та си откачиле путките и ги нафръгале пред божия дом. Заминале си на земята, а господ доволен че показал кой командва тука си са прибрал, пил една ракиа и са излегнал дома. Било къде август и коги са събудил сабаален отишол до прозореца, отворил го и си поел въздух с пълни гръди. И о ужас, ударила го една воня на трамбовани смоци и он затворил джамлъка. Обаче къде обед у божиа дом станало непоносимо горещо и он па отворил пенджерето. Отвънка го ударило смрад че де че го а блъснал бръзия влак. Ошашавил са господ и са замислил дълбоко. По едно време зел библейското решение. Викнал сичкитЕ жени им им рекъл: - От днеска ви разрешавам да са ебете коя колко сака, само си земете смръдояците от тукена! Зарадвале са жените и са фрълиле връз купа с путките да си тръсат сека нойната. Коя си я намери зима и бега, обаче бая неуспеле да си ги намерат и за да неодат без путки си зимале по една. Затава коя си е намерила собствената си я пази, а коя не е намерила, вика: - АБЕ РЪГАЙ ТАА НЕ Е МОЙТА БЕ !!!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 14:15
Неам кинти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 14:30
Captain Hero написа: Неам кинти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)  LEND ME SOME MONEEEEY !!!!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 14:57
Captain Hero написа: Неам кинти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Никой не ми подаде ръка......нямам парииии....
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Юли 2010 20:58
1000 Още 9 по толкова и съм готов! 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|