Автор |
Съобщение |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 20:10
Max. написа: ХАААААХАХА HACKER NAAB !!!! Никога не съм играл с хак.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 20:12
The Game написа: Max. написа: ХАААААХАХА HACKER NAAB !!!! Никога не съм играл с хак. РОФЛ РОФЛ РОФЛ Иначе, хакерите на сапун ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 20:44
Бе не съм хакер, ся като не знаете точно къв е случая... 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 20:50
WidowmakeR написа: Но моите ще станат! Одеве излезнахме с един приятел, взехме си една грамадна кутия сладолед и седнахме на една сенчеста пейка и си лафихме докато го не апнахме. Сега ми е надут корема, ама беше яко.  Идентична ситуация, само че с 10-ина шоколада...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
R7KWHR3k
|
 |
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 20:57
ТАЯ ТЕМА ДАЛИ МОЖЕ ДА СТАНЕ OVER NINE THOUSAND....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 21:21
не може
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 21:21
Dexter написа: WidowmakeR написа: Но моите ще станат! Одеве излезнахме с един приятел, взехме си една грамадна кутия сладолед и седнахме на една сенчеста пейка и си лафихме докато го не апнахме. Сега ми е надут корема, ама беше яко.  Идентична ситуация, само че с 10-ина шоколада... 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 21:39
The Game написа: Бе не съм хакер, ся като не знаете точно къв е случая...  Къвто и да е,VAC не пуска бан ей без да е бутано нещо по файловете.Или си се мъчил с пачнат стийм или си играл с хак.И двата случая са патетик и то яко.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 06:09
Вчера хапвахме Psilocybe semilanceata  Тоест, момата ми хапваше, а аз просто си я пазех от freak out-ване (което не се случи). Докато ги ядеше ми даде две да ги пробвам на вкус и мисля, че ме хванаха замалко. Възможно ли е? Щото тя изяде към 10-12 гъби, а аз изядох 2, обаче после като пушихме коз се напуших някво неестествено много  А вечерта и двамата бяхме като малки дечица 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 06:17
само като го каза това и ме подсети, че скоро няма да мога да правя такива неща и само ме раздразни. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 06:32
Хорица от народа!Още спите а аз отивам пари да правя 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 08:36
В Съветска Русия парите правят теб!
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 10:13
С 2 - по-скоро не.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
R7KWHR3k
|
 |
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 10:39
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 10:46
Дано не говори сериозно ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 10:48
Warbringer написа: Вчера хапвахме Psilocybe semilanceata  Тоест, момата ми хапваше, а аз просто си я пазех от freak out-ване (което не се случи). Докато ги ядеше ми даде две да ги пробвам на вкус и мисля, че ме хванаха замалко. Възможно ли е? Щото тя изяде към 10-12 гъби, а аз изядох 2, обаче после като пушихме коз се напуших някво неестествено много  А вечерта и двамата бяхме като малки дечица  Пуснахте ли си това? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 11:18
R7KWHR3k написа: иска да му доведеш зет, явно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 12:15
човек написа: само като го каза това и ме подсети, че скоро няма да мога да правя такива неща и само ме раздразни.  Що бе момче, лято е. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 12:18
А не е ли крайно време тая тема да стане важна? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юли 2010 12:20
Тооо тя няма шанс да потъне... 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|