Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 08:28
IceQueen Цитат: нещо толкова грозно изрисувано иии...защо пък грозно..."карикатурно" е правиланата дума...От такава гледна точка и History`s Strongest Disciple Kenichi е грозно нарисувано, а пък ти хареса... Soul Eater-ът не е лош, само финалът дето е малко прибързан и прекалено хепи (хората псуваха, как е сменен спрямо мангата...ама на мен не ми пукаше, като не съм я чел) За съжаление не се сещам нищо "подобно" (май най-близко са MAR и Flame Of Recca...ама тях ги знаеш). Поради липса на избор, ще се опитам да ти набутам едни заглавия за които доста одавна ти мрънкам Baccano! (TV + 3 сепшъла...няма друго подобно...дори Durarara дето е от същите хора е доста различно) Bounen No Xamdou (това е малко по-мрачно и сериозно) Ghost Hunt (паранормални явления + лов на духове + дедективско разследване + сладурско шоджо + леки хорър елементи ) Macross Zero (5 серийно OVA mecha...ако ти хареса препоръчвам и Macross Frontier) Needless (да кажем кръстоска между Scryed и Kenichi...първите 1-2 серии са малко дървени...после смях и бой до спукване... ) Sword Of The Stranger Wings Of Honneamise (бая красиво нарисуван...не е в твоите любими жанрове, но е визуално интересен) И нещо по-ново спешълът на Magic Kaitou...само 23 минути, но надъхва за сериала...дето не е ясно дали ще го правят въобще . Една позната от АнимеС дето е фен на Кайто Кид дори го преведе на български. Според мен можеш да хванеш Needless...Споделяла си, че други подобни заглавия ти харесват.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 13:23
Tоку що приключих Shamanic Princess - отдавна го подмятах и снощи му дойде реда. Нинам, лигаво и сладурско. Няма какво да кажа повече за него. Ghost Hunt e гледано много отдавна А Baccano го свалих снощи, бях забравила, че го чакам да го преведът цялото зада го гледкам, но се чудех де. След кат и ти казваш, вече нема да му мисля, ми ще го подкарам ^^ Имах нужда от второ мнение. Колкото за Кеничи, бе и то е грозно изрисувано, ма Душеядецът е по-грозен Но па Соул има страшен мотор! Как да е, отплеснах се Това, което викаш, че е прелюдия за аниме, нема го гледам, че най-мразя да чакам нещо да излезе Кат излезне - на куп ^^ Иначе мерси за идеите, реши ми проблема с чуденката ^^
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 14:22
Shamanic Princess, ехх ех ех... като видях Manowar-ското АМВ по Shamanic Princess 8-9 клас бях изключително афектиран... Много дълбоко ми влезе под кожата това аниме и си умрях от кеф като го намерих и изгледах.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 17:31
Цитат: Ghost Hunt e гледано много отдавна Да не го бъркаш с Ghost Dog (което аз не съм гледал и ми е малко прекалено алтернативно, защото си падам по по-комерсиален шит )? Ако все пак става дума за Ghost Hunt, вземи че го похвали или оплюй, че да се заядем за нещо . Цитат: бях забравила, че го чакам да го преведът цялото Ми че то си беше преведено цялото от доста време...май special-ите бяха от друга група, ама ставаха... Като споменавате 90-тарски неща (Shamanic Princess), наскоро гледах нещо, което бях игнорвал доста време - Riding Bean. Изкефи ме...някакво мачо-кретенско е. Главният герой е неразрушим, като терминатор и яде орехи с черупките им
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 18:17
90-тарски > всичко ))) Ал, гледал ли си Ghost Dog игралния филм? С един негър за главен герой, много добро филмче!!!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Юни 2010 20:03
Al, моя грешка. Бъркам го с Ghost Hound. Истината е, че тва да дедективите го бех свалила да го гледам, че и ми седя на харда цифра време и тамън кат се наканих, HDD-то гръмна и се наложи да го сменя и ... бе, ще трябва да оправя грешката Нищо, поне определено имам какво да гледам следващите няколко .... време
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Юни 2010 08:22
Dog, hound...абе обърках се... Загледах няко серии от Hitohira...дропвам го въпреки, че сеютата ме кефят. Някакво тъпо и свръхдраматично се получава. Въпреки хумора. Очаквах нещо в стил Sora No Manimani, а то не било такова. Абе пропилях си неделния аниме блок с тая тъпня... Поне се стегнах и догледах последните 3 серии от 2-ри сезон на Star Wars Clone Wars. Финалът може да обобщи мнението ми за целия втори сезон - страхотна и резширена спрямо първия сезон визия...но малоумен и изтискан от пръстите сюжет...Боба Фет колеблив слабак, като хлапе...да бе... Изгледах първите две серии на новия сезон на Futurama. Бяха казали, че те ще са разширен вариант на DVD-тата, но не е така. Чисто нови истории. На мен ми харесаха, въпреки че не са на нивото на което бяха оригиналните серии. Имаше култови моменти и реплики.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 02 Юли 2010 15:01
^.^ Такам, значи изгледах Canaan, интересно екшънче с елементи на научна фантастика. Честно казано, не знам какво очаквах, като го почнах, но определено ми хареса. Действието се развива в Китай, до колкото си спомня. Имаме си нещо като мафиоти, за щастие политическата игра е малко. Красиво нарисувано, бая трупове и няколко девойки, едната от които почти знае къде е и по какъв въпрос е. Леко и бързо се гледа, а и е само 13 серии. След него хванах Baccano! Тука вече съвсем влезнах в мафиотската история. Нямам думи просто, AlShu, Трябва да почна по-често да те слушам. Само едно мога да кажа за тва аниме : "Айзакъ!" Гарванката да не се помотва ми да го гледа Накрая преди няма и 15 мин. приключих и с Durarara!!. Амииии не ми хареса. Определено. Прекалено много нищо не се случи. Пак мафия, пак истории, даже сърцераздирателни. Действието каточели се развива в някакъв квартал на Токио. Имаме мацка без длава, караща мотор, който цвили. А и един куп депресирани дечурлига. Не знам, какво точно очаквах, но факт е, че интересно стана последните 6-8 серии. До тогава общо взето лееееко ни запознаваха със сърцераздирателната история на персонажите. Все пак, някой ако си пада по интриги, да го пробва ... ма .... A, забравих да добавя, че въпреки всичко има Невероятни Опенинзи, а и саундтрака като цяло -радва. Но в оп-овете съм направо влюбена, което не ми се случва често.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Юли 2010 13:23
Гледах 5 Centimeters Per Second и се депресирах.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Юли 2010 13:44
Романс написа: Гледах 5 Centimeters Per Second и се депресирах. Welcome to the real world, Neo. Гадничко си беше, но определено стават такива неща по света.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Юли 2010 14:03
The Chameleon написа: Романс написа: Гледах 5 Centimeters Per Second и се депресирах. Welcome to the real world, Neo. Гадничко си беше, но определено стават такива неща по света. Днес мисля да гледам The Place Promised in Our Early Days и Voices of a Distant Star, та да се довърша.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Юли 2010 18:18
IceQueen написа: Само едно мога да кажа за тва аниме : "Айзакъ!" НАНДААЙ, МИРИЯ !
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юли 2010 09:07
Пак си провалих неделния аниме блок...този път с Gokudo. Почва като много добър Slayers клонинг, обаче идеите на авторите се изчерпват бързо и става тъпо и еднообразно...Стигнах до полувината. Чудя се дали да го страдам до края или не. Все не мога да събера сили и да догледам 6-те серии, които ми остават до края на Durarara. След средата просто не ме кефи така...Ще ми се да имаше повече камеота от Baccano, не само Исак и Мирия...пък и тяхното беше твърде кратко... Чудя се дали да чакам различна версия от TV-Edit-а на Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail (само 23 минути ). Това не трябваше ли да е OVA и не трябваше ли всяка серия да е по 45 минути? Защо го дават по телевизията? Най-вероятно видео версията ще е по-различна и може би малко по-дълга.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Юли 2010 13:45
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 14:04
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 14:31
Говоря си за дъртите серии =) FTW са~ Абе сега като се замисля, ти наистина си АЙ ШУ, не АЛ... защо не си ми правил забележка до сега?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 14:38
The Chameleon написа: Говоря си за дъртите серии =) FTW са~ Абе сега като се замисля, ти наистина си АЙ ШУ, не АЛ... защо не си ми правил забележка до сега? На аватара му ясно си личи, че пише AL.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 15:21
Бахти къв съм заспал Явно за това съм му викал Ал, а й малкото Л нз що го сметнах за голямо И сега :Д
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 16:58
AL SHU съм...но AI SHU (от Akai Shuichi) ми се стори достатъчно близко, че да ме шашне... В едно друго дърто аниме - Bastard!! имаше герой който се казваше Dark Shneider и го съкращаваха на Dar Shu...което пак ми се струва подобно ...в него дори имаше дарк-елфка която тъжно и морно въздишаше "Ах, Шууу..." много сходно на това което прави Джоди-сенсей ... Това очевидно е фетиш към въздишащи по "Шу" цицести мадами [Ето "Казах и ми олекна" ]
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юли 2010 17:33
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|