Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 17:33
Reflect написа: Браво на парагвай, още 5 точици Имам чувството, че мачове купуваш
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 17:48
м и аз гоо оцелих 0 на 2
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 18:06
НЗ
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 18:23
Те словаците са много зле, не го очаквах чак 2:0. Ама италианците са МЕГА фейлъри
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 18:42
Браво на новозеландските пантери - на това световно "футболните нации" доста се поосират
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 20:08
Е все пак нещата не са такива каквито бяха преди Иначе ме е яд за Франция.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 20:14
Vermic написа: Е все пак нещата не са такива каквито бяха преди Иначе ме е яд за Франция. и мен ме е яд за Франция, но все пак можеше да се очаква.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 20:19
Мен не ме е яд за Франция.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 20:42
Мен ми е кеф за Франция
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 21:23
Мен ми е кеф за Франция и за Англия, и за Италия А голът на Фабиано какъв перфектен изстрел беше
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:24
Ебаси, от подобна селска проява дори и италианците според мен би ги досрямяло. Да ги еба у кот'ските маймуни . . .
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:27
Дади написа: А голът на Фабиано какъв перфектен изстрел беше Кой? Оня с двойната игра с ръка или другия?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:30
Rammswein написа: Дади написа: А голът на Фабиано какъв перфектен изстрел беше Кой? Оня с двойната игра с ръка или другия? Аре, аре, двойна игра с ръка, ако за съдийски грешки ще си говорим, по-добре двата недадени червени картона за дивоар да обсъдим
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:31
МЕКАЙМ НА БРАСУЛ!@
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DR
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:38
Щяха се избият маймунята... по-добре да пусна на шимпанзета в някой зоопарк една топка, там поне ще има кръв
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 22:39
Дади написа: Аре, аре, двойна игра с ръка, ако за съдийски грешки ще си говорим, по-добре двата недадени червени картона за дивоар да обсъдим Не, за невинни отборчета не ща да чувам, щото и двата отбора насраха доволно. Освен това картони за неспортсменско отношение нямат много общо с вкаран гол в следствие на неотчетена игра с ръка, и то на два пъти. Моето мнение е, че съдията беше прекалено мекушав и ги остави и двата отбори да го правят на маймуна. Малко бяха картоните в тоя мач. Ако им ги беше нашибал на време, нямаше да има селски изцепки по терена, а щяха да седят кротко. А те на места бяха тръгнали подир съдията да тичат заплашително, сякаш на бой ше му скочат...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 23:11
Първата ръка беше тотално неволна и по твойта логика, можем да я пренебрегнем май Че не трябваше да има гол тогава не трябваше, ама и с подобни изцепки на тва копеленце Кейта въобще Кот ДИвоар не заслужаваха да играят с отбор като Бразилия. Губиш в резултата, трябва ти всяка минута и тоя прави циркове белким изгонят един играч, при положение че ти мача вече си го загубил. Тоя съдия много се съмнявам да свири втори мач изобщо ... Не знам и коментатора кви ги плещеше "заслужен картон за Кака". Кур за черните негри и неадекватния им футбол. Тука трябва да не забравяме и плещенето на Трупо, дето обясняваше за Корея 2002-ра, а сега може да няма отбор от Африка на осминафинал. Както и трябва да бъде.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 23:30
Rammswein написа: Дади написа: Аре, аре, двойна игра с ръка, ако за съдийски грешки ще си говорим, по-добре двата недадени червени картона за дивоар да обсъдим Не, за невинни отборчета не ща да чувам, щото и двата отбора насраха доволно. Освен това картони за неспортсменско отношение нямат много общо с вкаран гол в следствие на неотчетена игра с ръка, и то на два пъти. К'во неспортсменско, на Елано може да са му счупили крака (дано не :-/), а фалът срещу Майкон беше с високо вдигнат крак, с бутоните напред, без изобщо да се търси контакт с топката. Във всяка европейска лига това е директен червен картон. Съдията беше абсолютен лайнар, спор няма. За гола на Фабиано дори съм съгласен, въпреки че за мен втората ръка не е задължителна за свирене, но първата си беше грубичка. Но аз съм малко или много на мнението, че т'ва е феноменално красив гол и като такъв си заслужава да бъде приет. Освен това много ми мязаше на един гол на Ле Тисие от едно време
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 20 Юни 2010 23:36
slim_k написа: Че не трябваше да има гол тогава не трябваше, ама и с подобни изцепки на тва копеленце Кейта въобще Кот ДИвоар не заслужаваха да играят с отбор като Бразилия. ОК. Съдията наистина беше некадърен. Надявам се да не го видя повече на това световно. А аз не знам ти какви ги плещиш "заслужен картон за Кака". Това че тъпия негър се направи на ударен в лицето не означава, че Кака не му вкара лакът в гърдите, което си е нарушение за картон. Аз ако бях и негъра щях да изгоня за симулация, ама и Кака можеше да не поддава на провокацията и оня като иска да се блъска в него, да се блъска, за кво го посреща с лакът, като маймуняка точно това искаше. Нейсе, Кака не е нужен за следващия мач, така че нека си почива. Португалия и с 5:0 да бият Бразилия, няма да ги спрат да минат групите. А ти на Трупо олигофрениите чети, те от тоя по-неадекватен нема у тоя форум. Дади, директни червени не, но съм съгласен, че трябваше да получат наказания за опасна игра, особено при удара на Елано. Иначе ръката в единоборството не беше умишлена, но другата беше прекалена.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 21 Юни 2010 08:43
Искрено ви пожелавам един ден да проумеете защо Трупо не просто не е най-неадекватният, ами навярно е сред възможно най-адекватните (що се отнася до истински значимите неща) човеци, имали неблагоразумието да изберат точно това място за убиване на малко или повече време.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|