Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 07 Юни 2010 09:44

Мерси и на двама ви ! :-D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 07 Юни 2010 21:57

И аз ти предлагам Kenichi, след Air Gear, Мисля че ще ти хареса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2010 09:38

Е, Kenichi си е класика, просто реших да не се дублирам с Амет и да го хваля и аз...а Air Gear не ми е най-любимото...но признавам, че имаше хубава музика.

Новите епизоди на Detective Conan се върнаха в руслото на мангата и качеството им се вдигна...междувременно DCTP ни заливат със стари непреведени епизоди. Т.е. всяка седмица ми изпадат по 3-4 негледани епизода...уха...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2010 22:43

Пак да благодаря, Кеничи го почвам на момента :Д И да питам, междувременно, понеже от алтернативен източник ми препоръчаха Ergo Proxy - то яко ли е? :oops:

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 08:05

Дади написа:
И да питам, междувременно, понеже от алтернативен източник ми препоръчаха Ergo Proxy - то яко ли е? :oops:

Не.

Или поне е противоречиво заглавие. Мен ме изгуби някъде по средата. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 08:31

За Ergo Proxy...зависи от гледната точка. Аз го дропнах на втория епизод...защото очаквах нещо съвсем друго.
Очаквах бесен киберпънк екшън в стил Матрицата, може би не толкова амбициозен и многопластов, като Ghost In The Shell SAC, но нещо сходно. Оказа се някаква антиутопична драма с елементи на "корпоративна конспирация" и твърде много "атмосфера" и психологическо развитие на главните герои.
Не си падам по тези неща.

Апропо, за Needless-а и Kenichi-то...почват малко бавно (осебено на Kenichi му трябват поне 6-7 серии), но нататък се развиват направо неочаквано добре.

Вчера наваксах до 10-та серия на Heroman. Както знаете, то е по идея на MARVEL-ския Стан Лий и е точно толкова елементарно, нелогично и наивно, колкото може да се очаква от такъв проект. Друго характерно Стан Лий нещо е бавния сюжет и мудните битки. (Мдааа...и грозен дизайн на самия Heroman) Всичко останало обаче е перфектно - керъктър дизайна е абсолютно сладурски, анимациите са страхотни, играта на сеютата е добра, а музиката е брилянтна и адски подходящо сложена. Ще добавя и че звуковите ефекти са на звездно ниво, а бекграундите рядко качествени. (Апропо, по неизвестна причина са напляскали страшно много елементи от други анимета :shock: . Буболечките от El Hazard, обърнатата кула от Tengen Toppa Gurren Lagan, конусите, сферите и гиганското "дърво" от Mahou Tsukai Tai OVA, мацката с китарата от FLCL и пр. и пр. Тези елементи могат да се видят дори и в introto-то.)
Тъпичко, но приятно шарено шоу за разтоварка. Препоръчвам да се гледа по няколко серии наведнъж, защото сюжетното развитие е доста мудно.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 09:36

AlShu написа:
За Ergo Proxy... зависи от гледната точка. Аз го дропнах на втория епизод... защото очаквах нещо съвсем друго.
Очаквах бесен киберпънк екшън в стил Матрицата, може би не толкова амбициозен и многопластов, като Ghost In The Shell SAC, но нещо сходно.

И аз това очаквах.

ПП
Всъщност и аз май го дропнах на втория епизод.. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Юни 2010 12:28

Дади написа:
Пак да благодаря, Кеничи го почвам на момента :Д И да питам, междувременно, понеже от алтернативен източник ми препоръчаха Ergo Proxy - то яко ли е? :oops:

Ултимативният киберпънк.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 22:01

Тъй като съм прост фен на Naruto Shippuuden и търся нещо ново да гледам се обръщам към вас.
Гледал съм Bleach,Samurai Champloo,One Piece,Samurai 7,Air Gear.

Някой фул,някой до някъде.И по възможност не с 6579876541687414585242663425782865 епизода.Мерси :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 22:44

Tengen Toppa Gurren Lagann :o :o :o

Trigun, Hellsing примерно :oops: Full Metal Alchemist, ако тия твоите са ти харесали и то ще ти допадне :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2010 23:19

Дади написа:
Trigun, Hellsing примерно :oops: Full Metal Alchemist, ако тия твоите са ти харесали и то ще ти допадне :)

Освен тези препоръчвам и Claymore :!: Ама внимавай ,щото като го гледах придобих фетиш към блондинки с мечове :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2010 10:02

Art, заглавията които си цитирал са доста разнородни, а и не разбрах дали всички от тях ти харесват.

На страница 68-ма съм сложил списък със заглавия и кои елементи от тях смятам за интересни...може да му хвърлиш един поглед, щом не търсиш нищо конкретно...

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2010 23:10

Бях ги забравил аниметата ама сега си тегля Фуулметъл Алхимист :59:
Мисля че ще е яко 8)

Профил Skype

Публикувано на: 16 Юни 2010 19:59

Кажете сайт от който да се свалят само анимета :rockon:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 16 Юни 2010 20:21

http://zamunda.net/browse.php?search=&cat=25&incldead=1
http://torrents.animes-bg.com/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 15:12

Ами има го и http://animeobsession.net/...аз го предпочитам...

Ето и международни търсачки:

http://baka-updates.com/
http://www.tokyotosho.info/

Вчера изгледах нещо абсолютно откачено - Lupin III: The Last Job.
Фрашкано е с карикатурен екшън и хумор. Физиката на този същия екшън е тотално нелогична и комедийна (толкова логична, колкото е да използваш ръчна граната за трамплин :lol: ). Керъктър дизайна също е странен и силно карикатурен.
Примерно антагонистът е облечен по 70-траската мода за свръхзлодей е надарен със съотвестващият глас... :lol:
Всичко е тотален бъзик и е дадено на страшно забързани обороти. За да разбереш какво се случва в някои сцени просто трябва да биеш паузата. Не прилича не нито един от филмите за Lupin III, които съм гледал, а по-скоро на ТВ-то.
Естествено обичайните сеюта от френчайза бяха на линия и бяха перфектни.
Абе, беше си тотален 70-тарски ретро фън, реализиран с дигитални анимационни технологии. Дори видеото беше в аспект 4:3 (е, за това може да е виновно копието на което попаднах, а не авторите нарочно да са искали да направят референция към дъртото ТВ шоу).

ПП Освен стандартния Lupin III-ти каст, двете секси нинджи се дублират от две култови сеюта - Aya Hirano и Romi Paku

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2010 10:15

Моят списък с най - добрите анимета:

1. Ghost in the Shell.
2. Princess Mononoke.
3. Jin Roh.
4. Vampire Hunter D.
5. Ninja Scroll.

Не съм много по сериалите, особено тип сапунените с безкрайните кратки епизоди, но ме е задържал с безкраен интерес Ergo Proxy - горещо препоръчвам.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Юни 2010 10:27

Princess Mononoke, сладур. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2010 14:28

The Chameleon
Цитат:
Princess Mononoke, сладур. :lol:

Аз си мисля, че продуктите на студио Джибури просто разяждат мозъка необратимо...на мен не ми действат защото вече нямам мозъчни клетки за губене.

veluvian
Цитат:
Не съм много по сериалите, особено тип сапунените с безкрайните кратки епизоди

Ми принципно си прав за безкрайните сапунки от сорта на Naruto, Bleach и пр.

Но някоя по-дълга и сложна тема не е добре да се претупва набързо във филм или кратко OVA. Примерно Ghost in the Shell сериала казва много повече неща от двата филма.(Апропо не разбрах дали си гледал Ghost in the Shell: Innocence, което за мен е по-добрият филм.)

Адски зависи от историята. Някои типове истории са подходящи за кратки и сбити форми, друг тип е добре да се замотават, разклоняват и да интерферират със себе си.
Да вземем историята на мангата Death Note. В кратка филмова форма просто губи най-силната си страна - разиграванията между Райто и L, както и разбора на всеки финт и трик който използват. Хората дори се оплакаха че анимето е прекалено прибързано и претупано и искаха 50 вместо 37 серии.

Принципно сериалите с по 13-26 серии са най-опитмалната форма. Много малко заглавия с 50+ серии успяват да кажат нещо интересно, без перманентно рециклиране на една и съща формула.

От друга страна обаче за разтуха, човек има нужда и от безкрайни повторения на едни и същи кретенщини...затова някои безкрайни сериали от сорта на City Hunter са добре дошли :lol: :lol: :lol: .

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 24 Юни 2010 16:14

Такам - мръд с пипалце ^.^

Нещо ме е налегнало голямо желание за правене на нищо. Все пак отхвърлих две анимета и ми се ще да се похваля.

Първото бе Dance in the Vampire Bund. Бе то Вампири, върколаци - много хубаво и нещо с тях ми се гледаше, ма не беше точно това. То една политика, една странна любовна история - пълно БЛЯ! Все пак, Хамо, ако хвърли поглед на този ми пост, мисля че анимето би представлявало интерес за него, изхождайки от факта, че главната ни героиня, по която всички точат лиги е некво 10-12 годишно чаве. Не стига това, ами и свалих някакъв вариант, дето го дават "нецензуриран" и се наслаждавах и на кадри с тва чаве, при тва доста голо. Но пък от друга страна през повечето време е добре нарисувано, едно 12-13 серии е и предполагам, че на масата народ може и да допадне.

Второто, коет изгледах и ме е ама страшно Яд е Soul Eater и преди да сте ме овикали, защо ме е яд, еми яд ме е защото след кат завършиха анимето, аз чаках толкова време за да седна да го гледам и също така, че свърши :D Искам още, ма нема.
Не съм мислела, че нещо толкова грозно изрисувано, толкова много ще ми хареса ^^

Точно в момента, понеже явно съм под негово влияние, ми се ще да гледам, нещо подобно, но нямам идеи - така че - споделяйте, ако се сещате :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com