Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 22:32
Форуме, преди малко ме нарекоха "любвеобилен". Първоначалните забележки, дето ми ги направихте, боклуци такива, че съм изпедерастявал, не ги приех насериозно, ама това ме накара вече сериозно да се замисля. От тая вечер ще ставам кораво копеле и ще ви еба майката и прогнилите тикви, нема милост, нема жалост, има само смърт ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 22:33
морко е епик уин 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 22:47
Моридин написа: Форуме, преди малко ме нарекоха "любвеобилен".
Момче ли ти го каза? :Д :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 22:49
морко морко, сменил си доставчика а. Е да,публичното зовене на сексуална ориентация е тежичко ама не се втръбявай. Все пак е важно да се обичате, пък каквото излезе. Пък и нали знаеш(предполагам не ) прекаления мачизъм също означава хомолюбия.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 22:52
Не беше момче, ма файда е, това не намалява тежестта на нанесената ми обида  П.П. Абе, бруталдет, ти си бая застинал като те гледам, я кажи кой клас си, па да се сбием, ако си под петнайсет 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:03
недей тъй бе, уплаши момчето. 
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:08
до Моридин:
ХАХАХАХАХАХАХ... брат направо ме погуби. С горния пост доказа не само некомпетентността си, но и прекаления мачизъм ( както казах евала за промяната на имиджа). В момента изглеждаш тройно по-жалък щом приканваш към физическа саморазправа във форум. ахаааа, чакай сванах, аз съм нов у форума и тряя да не се обаждам към старите кучета. Да ама друг път. Към теб специално мога да кажа само ачам йараб. казах!!!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:09
Моридин написа: Форуме, преди малко ме нарекоха "любвеобилен". Първоначалните забележки, дето ми ги направихте, боклуци такива, че съм изпедерастявал, не ги приех насериозно, ама това ме накара вече сериозно да се замисля. От тая вечер ще ставам кораво копеле и ще ви еба майката и прогнилите тикви, нема милост, нема жалост, има само смърт ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) шмърка или пийна кое от двете ? :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:09
Барай мача?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:11
мача от мечове и мачета
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:11
CATCH MY BODY PIPE!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
еф ю srsly
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:12
тръбофил такъв!!! Тръбовиден Г-н who да те преследва дано
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:17
нидей намъква вътрешнозаводски хумор, уйно, ти бръкнем с лазер у пъпа.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:36
ТОВА съм взел пак за педесе :д
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:42
Моридин написа: П.П. Абе, бруталдет, ти си бая застинал като те гледам, я кажи кой клас си, па да се сбием, ако си под петнайсет  А така бачо,трее си бедес!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:46
Оле изпуснах Веско Маринов как пее на площадА.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 04 Юни 2010 23:49
одеве видо един могу интересен ивент у фесбука - ''Четене на Война и Мир на клингонски'' , ама после се усети че пише , че а минало вече ......... неко от тука, ако е одил, мое ли да сподели нещо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 05 Юни 2010 09:06
We are the champions на японски 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 05 Юни 2010 09:39
че ви бием.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|