Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 06:25
Амет написа: Ултима Тази нощ сънувах как с един приятел сме нубове и търчим около Бритън и ни гонят някви гадове и ни убиват а ние не знаем как да ползваме insurance и нямаме и пари и оставаме без дрехи. Като се събудих ми стана много носталгично. Искам пак да съм 8ми клас, да нямам никакви грижи, работи и задължения, и да цъкам UO по цели нощи. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 08:58
The Chameleon написа: Абе сега се замислих, че Морко е бил на 16 години като се е регнал във форума, а доволно беше съобщил, че ни е столквал поне година преди това... т.е. от към 14-15-годишен следи форума! <3 // аз съм бил на 15 като съм се присъединил към това общество, въпреки че едва след към година и нещо - две почнах по-активно да го следя...  аз почнах между шести и седми клас да лърквам тука 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 09:01
Der Meister написа: +1 за бръсненето. аз затова вече се бръсна само с машинка за подстригване, че става по-бързо пък дреме ми, че не става гладко брава, най-големия албум на Кендълмас !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 09:48
Начи, честно ви казвам, цяр е тоя БИАД! Страшно ядосан на женски простотии бях по телефона, и момента в който затварям 1 колега звъни "аре идвай към БИАД"...Отидох, напих се, кефих се и се прибрах, заспах и сега се чувствам ебаси пича, че не съм се ядосвал цела нощ на простотии ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Да знаете...ЛЕКУВА!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 11:19
A BIG FUCKING SHIT-COLORED SKY THAT RAINS CONSTANT CYANIDE.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 12:01
пуши ми се та две не виждам 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 19:10
Абе, като минах през Враца оня ден ми се прищя да хвана Балкана, такова е яко там 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 19:34
Моридин написа: Абе, като минах през Враца оня ден ми се прищя да хвана Балкана, такова е яко там  епа яла ми на госке неко път
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 20:10
WidowmakeR написа: Squiz написа: Отивам в БИАД... Отвам на Турция след малко. И си стой там !
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 21:14
много скучна вечер 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 21:21
Много шибана вечер. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 21:25
Чисто луда си, олеле майко ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 21:26
Много як концерт вчера на Thievery Corporation. Аз поне се радвах, както рядко съм се радвал, че слушам live изпълнение, а не студиен запис.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 21:54
THERE'S A HOLE IN YOUR SOUL, THAT WE'LL FILL WITH DOPE!!!! 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 22:05
The Chameleon написа: Много шибана вечер. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) нали ? голямо лайно е днеска
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 22:09
Става дума за това дето удря тука под колената, А във вената кръвта започва много рязко да бушува, Главата ти като паркет намокрен се издува, Неква обща физическа отпадналост започваш да чувствуваш, Кой вятър те довя дотук се питаш и умуваш, Това, което искам много да ти кажа откровено всъщност е... Тер'о-Рер'о Винаги когато пиша курсови работи по цела нощ след време си спомням с носталгия. Затова сега ми е толкова приятно, въпреки всичката работа, която предстои да свърша. Естествено, скоро ще започна да си бия главата у бюрото и аз ше обяснявам как е ебати гадната вечер, но пък след време ше я помня с добро ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 23:21
Абе тука фитнес разбирачите я кажете как е по-добре след тренировка - студен или топъл душ ?
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 23:22
Ред написа: Абе тука фитнес разбирачите я кажете как е по-добре след тренировка - студен или топъл душ ? Топъл. Винаги.
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 23:23
Валдес написа: Ред написа: Абе тука фитнес разбирачите я кажете как е по-добре след тренировка - студен или топъл душ ? Топъл. Винаги. that was fast Мерси
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 23:53
Агент Коцето написа: Баси докат написах тва изречение умряха 50 човека и се родиха още толкоз 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|