Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 16:41
Амет написа: @Прогресор, Бате не знам кво си правил, ама аз тая игра я играх на пц, на което не би трябвало дори да тръгне и не имах почти никакви бъгове, така че да го духате. след Ултима, АоЦ най-много ми е харесала. Епа неще, сигурно е от 64бит 7-мицата, от щайгата нема как да е ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 16:41
R7KWHR3k написа: Китайките и японките НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ!  В това им е чара. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 18:24
Абе понякога от чисто хигиенна гледна точка е хубаво да стрижат вълната ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 18:34
Ох, тепърва трябва да се бръсна за утрешното пътуване и хич не ми се ще да го правя. Най-мразя да се бръсна! 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 22:32
И аз съм така, супер много мразя да се бръсна. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 22:42
+1 за бръсненето. аз затова вече се бръсна само с машинка за подстригване, че става по-бързо пък дреме ми, че не става гладко
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 22:44
Аз никога не си удрям контра, няма да се бръсна половин, а 1 час... 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 22:54
The Chameleon написа: Аз никога не си удрям контра, няма да се бръсна половин, а 1 час...  Аз винаги се минавам нормално и после 2 контри - 1 на мокро и една на сухо.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 23:03
Отивам в БИАД...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 23:17
Приятно разгембване ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 23:17
На сухо е грубо бе... Скуиз, приятно размазване  аз си имам Джим Бим в хладилника и ми стига за тая вечер. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 23:52
WidowmakeR написа: The Chameleon написа: Аз никога не си удрям контра, няма да се бръсна половин, а 1 час...  Аз винаги се минавам нормално и после 2 контри - 1 на мокро и една на сухо. освен, ако не искаш на 20 да имаш гадна четена, не знам защо го правиш..
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 01 Юни 2010 23:58
Squiz написа: Отивам в БИАД... Отвам на Турция след малко. Не е грубо, бе. Така се прай, учили са ме възрастни хора. Грубо е ако ти е пораснала и директно почнеш на сухо иначе така нищо не усещаш, само махаш най-малките косъмчета дето ти пречат да имаш идеално гладка кожа. 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 00:38
Ама НА Турция ли отиваш?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 00:40
Brick Top написа: Ама НА Турция ли отиваш? Споко, той има браузър, който му поправя грешките, а и мислиш ли, че не знае как се пише...? 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 00:44
The Chameleon написа: Brick Top написа: Ама НА Турция ли отиваш? Споко, той има браузър, който му поправя грешките, а и мислиш ли, че не знае как се пише...?  Ех, сега ще трябва да му се извиня как не съобразих, че грешката е в мен. 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 00:57
Кога отиваш на Турция, Златоок ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 01:00
Абе сега се замислих, че Морко е бил на 16 години като се е регнал във форума, а доволно беше съобщил, че ни е столквал поне година преди това... т.е. от към 14-15-годишен следи форума! <3 // аз съм бил на 15 като съм се присъединил към това общество, въпреки че едва след към година и нещо - две почнах по-активно да го следя... 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 01:08
Аз написа: Кога отиваш на Турция, Златоок ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Няма аз да ходя в Турция ,а Уидоу ще ходи НА Туриця. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 02 Юни 2010 01:16
Тогава да поставим въпроса така - Кога ще ходиш на Турция, Уидоу ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|