Автор |
Съобщение |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:04
ега ги издрайфаш след 2рата бира.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:06
Мисля, че Уидоумейкъра е пияницата на форума  аз, диста и деник бяхме преди години 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:06
Аз гълтам, не връщам. Иначе съм beyond 2 бири и мисля след малко да почна на нещо твърдо. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:07
The Chameleon написа: Мисля, че Уидоумейкъра е пияницата на форума  аз, диста и деник бяхме преди години  Ся ако се усетиш накъде еволюираха :Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:07
Абе що те няма в скайп?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:28
WidowmakeR написа: Аз гълтам и не връщам 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:29
да бе, написал го е умишлен, няма нищо смешно.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:32
нека се позасмея де ... мууд килър ;/
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:35
Май няма да се пие сега  Нищо довечера ще съм на женско пари.  Още не е сиг де ама аз да се похваля. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:37
WidowmakeR написа: Аз гълтам ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:38
само жените и лисбийките ходят на женски партита.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:39
Ами това ми стига. 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:41
WidowmakeR написа: Аз гълтам, не връщам. Иначе съм beyond 2 бири и мисля след малко да почна на нещо твърдо.  Почни хероин.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:42
Абе Уидоу, имаш ли представа, че ти си най-големия спамър на пцм?  Сега направих малка справка :Д От новите потребите под "нови" разбирай 2008-2009, единствено Декстър и Моридин са по-активни; Ти за сметка на това имаш повече " мнения на ден " и от мен!  И като гледам, скоро ще влезеш в топ 10 по постове. 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:43
ще направиш ли сефтето видов  ?
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:44
и аз съм бил в топ 10, не е нищо особено.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:45
The Chameleon написа: Абе Уидоу, имаш ли представа, че ти си най-големия спамър на пцм?  Сега направих малка справка :Д От новите потребите под "нови" разбирай 2008-2009, единствено Декстър и Моридин са по-активни; Ти за сметка на това имаш повече " мнения на ден " и от мен!  И като гледам, скоро ще влезеш в топ 10 по постове.  Ами има много спамерски теми. Цитат: ще направиш ли сефтето видов  ? Не мисля, по-скоро само ще се напия. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:47
споко, са като те баннат за 2 седмици + ще изостанеш с постовете. 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:49
е ся се издаде че не си ебал оная по английски, кат се правеше на ербап  не знам некой забелязва ли, ама от всичките приказки кой искал да се докаже в "някакъв си форум", уидоумейкъра дава най-добрата представа как да се доказваш... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 30 Май 2010 12:50
човек написа: споко, са като те баннат за 2 седмици + ще изостанеш с постовете.  И да го направят пак няма да изостана. Ще направя тема за Япония и ще си наваксам.  Едит: Лол! Нокти!  Едит2: Нокти пред никого не се доказвам.  Такива неща не се казват, но си имам гадже и за това няма да се забивам на онзи купон ако ида въобще. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|