Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 13:20
Вчера за първи път духах! На дрегер. Бях пил 2 малки Хайнекена преди няколко часа, но дрегера отчете 0.00. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 13:33
почуства ли се мълестнат ? 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 14:11
Günther написа: Вчера за първи път духах! На дрегер. Бях пил 2 малки Хайнекена преди няколко часа, но дрегера отчете 0.00.  
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 14:19
Albtraum написа: почуства ли се мълестнат ?  Малко е сконфузно в 4:30 сутринта от прозореца на полицейска Лада Нива да ти подадат един издължен предмет, който ти да да се понаведеш, да лапнеш и да поодухаш малко. Но пък ми беше интересно. Досега не знаех какво точно представлява дрегера. Много пъти са ме спирали, но никога за да им духам. 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 14:51
Günther написа: Albtraum написа: почуства ли се мълестнат ?  Малко е сконфузно в 4:30 сутринта от прозореца на полицейска Лада Нива да ти подадат един издължен предмет, който ти да да се понаведеш, да лапнеш и да поодухаш малко. Но пък ми беше интересно. Досега не знаех какво точно представлява дрегера. Много пъти са ме спирали, но никога за да им духам.  не те ли плясна по задника на тръгване ? а може би те разсъблече с очи шегувам се бро , кофти работа са дрегерите не са ме карали да го ползвам само губят времето на хората , като си пил дори и малко си личи 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 15:27
Albtraum написа: не те ли плясна по задника на тръгване ? а може би те разсъблече с очи шегувам се бро , кофти работа са дрегерите не са ме карали да го ползвам само губят времето на хората , като си пил дори и малко си личи  Не ме плесна, беше срамежлив, но ми записа информацията в рапорта си, сега очаквам любовно писмо с куриер... Иначе да, дрегерите особено в България са ташак работа. Принципно тия машини трябва да се калиброват веднъж годишно. Дали някой дава пари за тях? Ти минеш ли ограничението, то си ти личи че си подпийнал, дрегера е общо взето за точна информация която да ти впишат в акта. Много пъти са ме спирали преди, почти винаги през нощта, ма дрегер не са ми вадили. Ся покрай баловете обаче са по-внимателни.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 21:32
Albtraum написа: дамн , женствен е Тук е много по опасен 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 21:47
ART :d
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 21 Май 2010 23:07
и там некакъв де бара меча 
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 00:31
Аз ще имам дама на бала, хъхъ
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 00:58
Бильe написа: Аз ще имам дама на бала, хъхъ много рано си я намерил , човече 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 06:27
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 08:32
СЪЧКИ СЪБИРАМ!ПРЪЧКИ НАМИРАМ! Не ми излиза от главата!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 12:28
Бильe написа: Аз ще имам дама на бала, хъхъ И аз си имах. Супер си изкарахме 
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 12:46
човек написа: На мен поне винаги ми е било интересно дали владееш говоримо български или само писмено. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 12:49
Почват тежките алкохолни нощи 22- Финал на ШЛ 23,24- Абитюрентска Надявам се, черния ми дроб ще удържи натиска 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 13:42
тази вечер ще пия като невидял искам да съм най-пияният 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 16:23
Стига писахте за алкохол бе пропаднали гниди  аз съм на антибиотик 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 16:41
like i give a shit ше пийш като се хийлнеш :p
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 17:44
Неговия поушън ъф хийлинг е с кехлибарен цвят.
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|