Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 24 Апр 2010 18:29
Вече има субтитри за Mind Walk в момента го свалям някои ако иска да спомогне за свалянето http://www.zamunda.net/details.php?id=1 ... rtcommentsshamancho гледах Dogvile до към 5 действие.Тоя филм е ... Навярно се пошегува с него (разбрахм поне , че имаш чуство за хумор.Хубаво!
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 24 Апр 2010 19:47
Еееее виж поне 9-то действие
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 24 Апр 2010 21:05
аз до 5 действие го гледах , а след това може да се каже малко по набързо го догледах.Направо ... Почти натрапват "идеят" , че човек е зло създание и винаги ще причинява злодеяния or what the fuck someting like that.Иначе може да помогнеш да сваля Mindwalk , до сега теглих с 10 кб , но вече спря да се тегли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Апр 2010 02:16
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Апр 2010 04:49
Едното момиче ми напомни на 1 приятелка, преди години... натъжава ме факта как се променят хората...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Апр 2010 11:09
The Chameleon написа: натъжава ме факта как се променят хората... Не можеш да спреш гората да се разлиства!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Апр 2010 14:56
WidowmakeR написа: The Chameleon написа: натъжава ме факта как се променят хората... Не можеш да спреш гората да се разлиства! В очите ми листата й изпадаха.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Май 2010 14:37
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 12 Май 2010 01:58
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 14 Май 2010 13:45
Brick Top написа: адски скучен е бро не си струва времето , гледах го преди доста време
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 16 Май 2010 04:24
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 18 Май 2010 16:12
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Май 2010 19:35
хамелеоне можеш ли да дадеш сийд за Humbold ? Че ще го свалям
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Май 2010 19:38
Всичко на Кубрик си заслужава гледането - личните ми фаворити сa Clockwork Orange (Портокал с часовников механизъм)Full Metal Jacket (Пълно бойно снаряжение)+ bonus и
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Май 2010 19:48
EcTeTa написа: хамелеоне можеш ли да дадеш сийд за Humbold ? Че ще го свалям http://isohunt.com/torrent_details/9199 ... ab=summaryПредполагам, че ще си намериш сам субове.
|
|
|
|
|
underspawn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 24 Май 2010 10:13
K-PAX, Twelve Monkeys, Watchmen, The Machinist, 28 days later, Silence of the lambs
___________________________________ Always outnumbered, never outgunned
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 25 Май 2010 11:50
Барзан , Краставицата и Зверът , Пепелянка , Скункс фур панда , Мадегазцар 2 , Принцет на прусия , Марицата , След утрешния куест , 2000 , 300 пазят шипка ... , Трая с участието на Брате Питай и Ахил(Злобил) , Американски Пут 1,2,3 ... ,
ffs. Shot Shot shot a flying DEAMON ...
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 25 Май 2010 20:33
Войната е опиат, Цар на войната, Взвод, Механикът, Д-р Стренйжлов. Тва за мен са стойностни творения на 7-мото изкуство
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Май 2010 19:38
за кой механик става дума ? Този с Долф Лундгрен или този с Крисчън Бейл
|
|
|
|
|
Aмора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 26 Май 2010 21:00
The Chameleon написа: Виж как знаеш, хамелеончето ми то Иначе...повечето филми с Джони Деп (като в началото на списъка е 'The Brave' на Джони Деп)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|