Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 21:44
Разцепих по биология. Депресия. Някой друг да плаща сметката, аз такъв живот не съм си поръчвал.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 21:47
А от изпита ти има ли резултати вече?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 21:48
В СУ или повишителния? Повишителния го изкъртих много. Всичко под 5.50 би било подигравка. А за изпита в СУ нямам големи надежди, май съм се издънил там. Ама все тая - на 4 юли (същинския изпит) ще сцепя много.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 23:02
За тоя в СУ говорех. Той ти беше на 25-ти, заедно с моята литература, значи до два-три дни ще разберем какво сме направили. Аз отидох абсолютно неподготвен, 'щото наблегнах много повече на историята и не ми остана време, но си искам тройката, че поне писах нек'ви работи там - като поощрение един вид.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 00:15
След поредния сезонен косопад току що ми мина идеята да острижа косата. Още малко ако оредее и ще бъде грозно. Не знам дали сте виждали хора с много рядка дълга коса вързана. Цялата коса се прибира към опашката, но изглежда сякаш е на кичури, а между тях на места се вижда скалпа. Почти така изглежда и моята коса като минат не повече от 2 дена след като е измита. Или поне така ми изглеждаше сега като се погледнах, като е мита вчера сутринта (тоест преди около 36 часа), несресана и вързана. Като я сресах и вързах пак не изглеждаше чак толкова зле, но това не означава, че няма проблем. След миене успявам да й докарам някакъв приличен обем и ми харесва как изглежда, но след това става зле. И положението се влошаваше досега, та вече общо взето ако не я мия всеки ден не си я чувствам добре и като изляза навън ми е неприятно. А не мога да я мия всеки ден, щото ше й еба майката. Дори няма да споменавам и каква мъка е като ходя 3 пъти седмично на фитнес да се оправям с тая кичара. Неслучайно няма много спортисти с дълги коси. А иде и лято и жеги, та съвсем... И сега който си е изгубил времето да ми изчете среднощните драми за косата - да ми каже, да се острижа или не? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 00:20
Подстрижи се, брат! Аз, ако знаех колко ще ми оредее яката коса, изобщо нямаше да си пускам дълга. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 00:31
Острижи се. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 03:17
Подстрижи се. Има ред причини, доста по-добри от изброените, които правят подстрижката правилния избор  .
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 03:35
Подстрижи се!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 06:23
Купи си каротини и ги пий след хранене. Ефекта ще дойде след месец-два, но ако не искаш да си подстригваш косата - и това е вариант. Ще ти спре косопада, ще ти заздрави косъма, ще ти сгъсти косата.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 06:44
Не знам за вас, но аз напоследък се заглеждам в огледалото и с раздвоена емоция съзерцавам високото си чело. Всичко е по рождение. Ще станем като Боби Михайлов.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 08:35
Ами и аз съм с високо чело и така е било винаги  . Обаче няма да ставам като Михайлов на тоя етап  . Едно е високо чело, съвсем друго е да оплешивяваш. Гледам си някакви стари снимки и не съм мръднал в отношение коса  . За сметка на това обаче, след около 5-6 години ще съм стабилно побелял  . Още от сега имам участъци със сериозно присъствие на бели косми. Но при всички случаи е по-добре след 5 години да съм посивял, отколкото без коса  . @Günther - как успяваш да издържиш повече от два дни, без да си измиеш косата? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 08:58
Gipo написа: @Günther - как успяваш да издържиш повече от два дни, без да си измиеш косата?  Какви два дена, мия си косата през ден. И разправям, че в деня в който не я мия не се чувствам добре. Warbringer написа: Купи си каротини и ги пий след хранене. Ефекта ще дойде след месец-два, но ако не искаш да си подстригваш косата - и това е вариант. Ще ти спре косопада, ще ти заздрави косъма, ще ти сгъсти косата. Абе преди пиех едни такива с витамини некви френски 60 кинта опаковката стигаше за два месеца и ефект наистина има спрямо косопада, но за да ми сгъсти косата трябва много повече време от месец-два. Пък и при мене си е ген. Баща ми е плешив, майка ми с по-рядка коса от моята. Ако острижа косата май имам по-голям шанс да отложа оплешивяването си когато ме застигне, щото ме е страх на 25 да не съм с голо теме. Шансов Състезател написа: Подстрижи се. Има ред причини, доста по-добри от изброените, които правят подстрижката правилния избор  . И кои са те? Аз слушам тука мнения на мъже у пцм, ама като се острижа и видя реакцията на жени в рл, може да стане страшно... В две неща съм сигурен. 1. Kосата ми не е толкова яка преди. 2. Chicks dig it. След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 09:12
И да пуснеш снимки после, че с Dante да се зарадваме 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 09:24
Виж сега, ти си метъл. Ако си и гей... вече идва множко 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 09:29
Не съм гей Поне не много.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 09:37
Günther написа: След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам.  Убеден съм, че няма да съжаляваш. Първоначално може и да се почувстваш странно, но като отмине ще се питаш къде ти е бил акъла, та не си го направил досега. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 10:04
Аз имам редица мазила, които заздравявали косата, но не ги ползвам много-много. Ако искаш, ще проверя какви точно бяха, даже ще ти ги дам. Дай й шанс, ако ти се занимава А постоянното миене може да е проблем. Особено ако я сушиш всеки път след баня ...?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 11:24
Ƿyrd написа: Günther написа: След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам.  Убеден съм, че няма да съжаляваш. Първоначално може и да се почувстваш странно, но като отмине ще се питаш къде ти е бил акъла, та не си го направил досега.  Не мога да не се съглася...  Абсурдно е пак да си пусна коса. Иначе, ако не ти хареса с къса, винаги можеш пак да си пуснеш дълга, тъкмо ще ти се е сгъстил косъма повече, но имам чувството, че няма да искаш отново... А аз да си еба моята коса, дори като е къса и я измия вечерта, на сутринта ставам от леглото и все едно 2 дни не съм я мил!!  И съм принуден от доста години да я мия общо взето всеки ден, щото просто не се трая с мазна коса. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Май 2010 11:31
Ерик, не се подстригвай.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|