Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 16:05
Albtraum написа: форуме , яко ли е филмчето http://zamunda.net/details.php?id=220511&hit=1 ? мисля да го гледам , но не ми се губят 2 часа от живота ако не струва  И да го бива (което силно ме съмнява, впрочем), защо не изчакаш да се появи релийс с поне малко по-сносно качество? Баш пък CAM да гледаш.. Аз поне гледам само BRRip и HDRip.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 16:11
Ƿyrd написа: Albtraum написа: форуме , яко ли е филмчето http://zamunda.net/details.php?id=220511&hit=1 ? мисля да го гледам , но не ми се губят 2 часа от живота ако не струва  И да го бива (което силно ме съмнява, впрочем), защо не изчакаш да се появи релийс с поне малко по-сносно качество? Баш пък CAM да гледаш.. Аз поне гледам само BRRip и HDRip. дам гледах трейлър лейм е сигурно ще догледам соломон кейн
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 16:16
Тия в последно време изкарват все по-мощни артове и обложки на филмите и все по-тъпо съдържание.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 16:20
тру , мислех че таз годишните филмчета ще бъдат по-стойностнни има какво да излиза , но съм малко резервиран до тук повечето са фейлове
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 20:37
People are strange when you're a stranger...
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 20:44
Pennуwise написа: /2007/11/09/uwaga_pedofile.jpg
pz за гошо АХАХАХАХА мерси! :Д Бтв, това си е напълно сериозен знак, че има педофили в района ( в Япония )  // както и си имат знаци " не се самоубивай, не е твърде късно " // " влак само за жени " ( поради барането/насилването във влакове ) // и изобщо " има секс маниаци наоколо " БИГ ИН ДЖАПАН едит : пс-а - абе за няма и седмица натролихте о/б/щия с баси многото теми 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 21:57
The Chameleon написа: lol, не се излагай, наистина ли ги вярваш тия глупости? Това е ПЪТЕН знак, очевиден фейк, имитация на знак предупреждаващ за деца. Още по-абсурдно е да има пътни знаци "не се самоубивай, не е твърде късно". Единственото вярно нещо в поста ти е половото разделение по влаковете. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:09
Гюнтерче, 3 месеца ли направи? Браво, браво! 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:28
Günther написа: lol, не се излагай, наистина ли ги вярваш тия глупости? Това е ПЪТЕН знак, очевиден фейк, имитация на знак предупреждаващ за деца. Още по-абсурдно е да има пътни знаци "не се самоубивай, не е твърде късно". Единственото вярно нещо в поста ти е половото разделение по влаковете.  Ти не се излагай да ме поправяш по Япония!  Да, реални са всички неща дето казах.  ( освен може би знака в поста на пени :Д )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:29
The Chameleon написа: Ти не се излагай да ме поправяш по Япония! Point. Аморке, точно след седмица стават 3 месеца като се замисля... Ще пиша отново да се похваля. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:31
При мен след 2 стават 9 месеца  Браво, браво, само така. Цигарите са кофти!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:35
Аморкееееее 
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:50
Кажи хамелеонче 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:52
Нищо, радвам ти се! 
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 22:55
Недей да ми се мазниш ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 23:01
Добре няма  Ама тая бира влиза много добре след водката и се размеквам! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 23:37
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeххххххххххххххеееееее
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 07:37
За пореден път аватара ми е бутнат :/
Сега даже ми е забранено да си слагам друг аватар и да порменям големината на сложения..........................
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 07:40
За кво трябваше да преебеш страницата?
На повишителен по биология съм след час и половина. Стискайте палци, плийс.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 11 Май 2010 07:42
Имах голямо желание да изразя колко съм ядосан.
За това писах на админа :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|