Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 07:55
Кире_Гръчата написа: ей деба тия сатфере тъпи има насекъде - днеска пробвам един панталойн и некъв етикет бил боднат с една игла та като го налузих и си набодох гъзо , скинах си гащите и напрайх целата пробна у кръв ..... ама си затраях , врънах панталоня омазан с кръв манко и си излезнах, ще ги еба у пустиняците .... следващио дека е влезнал да пробва сигур му се е дръпнало гумното ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)  поне сега панталона ще е трю блек метъл 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 09:08
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 09:15
Warbringer написа: ЖИВ СЪМ !!!!! 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:22
Винаги, когато отсъствам и няма как да ви следя, тук стават някакви доста интересни неща. Всъщност влизам, само за да споделя, че след прекрасните три дни, които изкарах, сега се чувствам тъжен и едно нещо много, много силно ми липсва. Баси какво странно нещо е човекът. И колко жалко е, че все повече и повече той се откъсва от естественото си състояние в името на материалното и в гоненето на някакви работи, които реално не са толкова важни за него, но заблудата го движи все напред и напред, и напред... докато не дойде момент за равносметка. В който, ако досега не си вършил това, което ти е истински на сърцето, става много страшно. Радвам се поне, че никога няма да стана такъв тип - или поне наистина ужасно много не искам да стана. След петдесетина години като се обърна назад искам да виждам нещо повече, което... но заебете! Прощавайте, това са някакви бегло щриховани мисли, които така или иначе не ви интересуват, но форумът отдавна се е превърнал в нещо повече от "просто форум", затова си ги позволявам... Иначе, пичове, смилете се над Widowmaker-a  Има много по-лоши неща от него. Аз още си спомням Emanuil.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:27
отде тая сантименталност бе моридине
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:33
Изход написа: отде тая сантименталност бе моридине от на майка ти гъзо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:34
Кире_Гръчата написа: от на майка ти гъзо
еее ама аз сериозно питам форумът дето не е форум
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:35
Колелото на Времето ли четеш?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:35
До 5та книга съм още 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 12:37
Остава ти още една хубава значи, а след това 7,8,9, и 10 ще те осмъртят от скука 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 13:29
Моридин написа: Винаги, когато отсъствам и няма как да ви следя, тук стават някакви доста интересни неща.
Всъщност влизам, само за да споделя, че след прекрасните три дни, които изкарах, сега се чувствам тъжен и едно нещо много, много силно ми липсва. Баси какво странно нещо е човекът. И колко жалко е, че все повече и повече той се откъсва от естественото си състояние в името на материалното и в гоненето на някакви работи, които реално не са толкова важни за него, но заблудата го движи все напред и напред, и напред... докато не дойде момент за равносметка. В който, ако досега не си вършил това, което ти е истински на сърцето, става много страшно. Радвам се поне, че никога няма да стана такъв тип - или поне наистина ужасно много не искам да стана. След петдесетина години като се обърна назад искам да виждам нещо повече, което... но заебете!
След 50 години не знам, ама се моля for your sake след година-две като се обърнеш назад да те хваща срам ква Цензура си бил на времето. Man up, ffs! Никоя жена не харесва мрънкящи мъже, тъй че остави лафове като "което ти е истински на сърцето" за жените, поетите и педалите.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 13:43
О, не бой се, това не беше написано, за да си вадиш изводи от него.
Надценяваш се.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:14
Не бе, недорасляк, не ти правя психологически портрет. Чета как мрънкаш и ти казвам колко немъжествено (лигаво, нежно, мекушаво, жалко, нищожно, педераско, непривлекателно и etc. синоними) ти е поведението в конкретната ситуация. Ти си бъди мрънкащо женствено ретардче колко щеш и проклинай съдбата колко е нечестно че пичките връзват на всички ама не и на теб. Или хвани се стегни и се дръж като мъж поне веднъж в живота си. Сера ти аз на меката китка... 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:21
жените не обичат мекушави мъже, мъжете обичат мекушави мъже
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:27
Вече стана 1 месец откакто не пуша.
Гюнтер,сега като не пушиш по-добре ли се чувстваш,по-здрав ала-бала?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:38
Цитат: Ти си бъди мрънкащо женствено ретардче колко щеш и проклинай съдбата колко е нечестно че пичките връзват на всички ама не и на теб. Това ли схвана от написаното? Глупак, ЗВЕРСКИ съм те надценявал досега явно. Много си долен, когато започнеш да говориш шаблонните си глупости, Гюнтере; но тоя път не ми е до теб.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:51
Колко си долен, Гюнтере! Колко си долен само! 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 14:59
Моридин написа: Цитат: Ти си бъди мрънкащо женствено ретардче колко щеш и проклинай съдбата колко е нечестно че пичките връзват на всички ама не и на теб. Това ли схвана от написаното? Създаваш някаква такава обща представа, да, и то далеч не само в мен... Дори в този форум мъжете не се включват в темите да споделят колко са тъжни. Щото не е особено мъжествено публично да заявиш, че си тъжен. Всъщност никой друг освен теб и двете ти гей другарчета не мога да си представя да кажат нещо толкова педераско насериозно. Та затва ти викам да ходиш у gay.bg ИЛИ ДА СПРЕШ ДА МРЪНКАШ ШЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА, щото ми разваляш приятната нагласа да поначитам пцм докато гледам формулата в тая спокойна неделя, в което последното която ми се четат са мрънкащи момченца. Толкова.  А аз колко съм долен... маймунка мръсна.  Art, ше правя 3 месеца тия дни без фас, ма да ти кажа някаква такава осезаема разлика не усещам постоянно. Обаче като някой ме запита та се замисля и хвана да си поема дълбоко дъх и да издишам без да ми свирят дробовете... Да. Много по-добре се чувствам. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 15:50
Dante написа: Без теб нямаше да осъзная колко съм прост и малоумен всъщност, отивам да се оплаквам от живота на най-добрата си приятелка и после да плача на Скорпиънс в ъгъла. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Давай. Върни се като изгубиш девствеността си. С ЖЕНА. Леле, ебаси хуйнята на формулата, последната обиколка Хамилтън пука гума от втора позиция като Уебър на 1-ва е с много по-износени но неспукани гуми и излита от пистата и състезанието, та Ветел от 4-та позиция с неизправна спирачна система започнал от 1-во място и паднал на 4-то се връща на 3-то и се качва на подиума със скапаната си кола последните 6 обиколки, щото Шуми е бавен дърт гъз с 20 секунди назад... 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Май 2010 15:57
форуме , яко ли е филмчето http://zamunda.net/details.php?id=220511&hit=1 ? мисля да го гледам , но не ми се губят 2 часа от живота ако не струва 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|