Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 17:46
И аз очаквах, че ще изпитвам носталгия. Къде ти, баце. От две години копнея за момента, в който ще спре да ми се налага да се занимавам с неща, които не ме интересуват и да съм вързан за тях всеки ден. Че е тежко да си студент - разбрах. Ама си има и разни хубави страни. Стига само да стана такъв, де...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:31
един приятел е изкарал 5.50 по история в СУ.  гордея се с него.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:35
човек написа: Днес завърши последният ми час в средното ми образование. В момента не чувствам никаква носталгия, изживях я, дори съм доволен от сегашното си състояние. Слушам Let the sunshine in и съм малко напушен, ама не много, просто такова отпуснато. поне че винаги можеш да се кефиш като видиш цензуриран пост на тоя педал изход дет само спами, педала му прост
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:35
Абе, ебаси позорът, ние тая година що си нямаме тема за кандидат-студентите ? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:40
Дади написа: Абе, ебаси позорът, ние тая година що си нямаме тема за кандидат-студентите ?  Понеже е тъпо да си пилееш годините в това занимание ;р
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:41
абе то и аз като завърших миналата година не изпитвах носталгия ама сега вече почвам да изпитвам. даже се кефех, че завършвам. не съм мислил, че ще го кажа ама си искам даскалото  верно че и да си студент си има хубави страни ама даскалото е по-яко.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:48
човек написа: един приятел е изкарал 5.50 по история в СУ.  гордея се с него. Аз имам 5.38, с мен гордееш ли се 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 18:59
Моридин написа: човек написа: един приятел е изкарал 5.50 по история в СУ.  гордея се с него. Аз имам 5.38, с мен гордееш ли се  като се има предвид, че се радваше, че знаеш темата - не, трябва да се постараеш повече.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:03
Мразя те, нещастник 
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:25
Моридин написа: Мразя те, нещастник  гордея се с теб 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:31
Wiedźmin написа: Моридин написа: Мразя те, нещастник  гордея се с теб  Гуш за теб! 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:34
м моя последен час беше преди 2 седмици някъде  доволен съм утре отивам с две пусита до мола да си зема подходяща риза за изпращането и ади чау
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:35
Моридин написа: Гуш за теб!  
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:42
В даскало е много по-яко... Направете си шибана тема Till, ако точно в този момент възприемеш думите ми насериозно и спреш да наричаш жените "пусита", ще водиш един по-приятен живот Johnny Depp, Heath Ledger и Jude Law на едно място = една сбъдната мечта Липсва ми Heath... 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 19:49
а тии дали имаш достатъчно мозък в пусинската ти глава, за да се сетиш, че пред тях не ги наричам по тоя начин тъпо пуси си 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 20:06
Der Meister написа: абе то и аз като завърших миналата година не изпитвах носталгия ама сега вече почвам да изпитвам. даже се кефех, че завършвам. не съм мислил, че ще го кажа ама си искам даскалото  верно че и да си студент си има хубави страни ама даскалото е по-яко. Мен ме боли хуя за тъпото даскало и тъпите педали от бившия клас! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 20:12
Къде точно споменах, че ги наричаш така пред тях? Порастни мило... О, Хамелеонче ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 22:06
Първата ми игра на SC2 беше победа! о.О Изчекнах некъв с ръш на зегинчета! 
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 22:24
Beginner's luck ?  Да не би да се сдоби с бета ключ ?
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Май 2010 23:15
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|