Автор |
Съобщение |
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 17:43
Някой изпробва ли новият герой ? Аз го видях само на Practice и изглежда интересен за игра..довечера ще го пробвам и в игра...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 19:36
женска версия на фентъм ленсъра , като е малко по-неимба в смисъл 4 активни мейн атриб аджилити , първият и скил беше некъв 350range hit по-скоро sweep , точно като на речет хаг , прави си илюзии с втората ако закачиш хироу , третият скил ти дава 100% додге за 3 сек + 40мс , улта е точно като уинд уолк версията на лансера с тва , че взимаш бонус спийд ( ас , мс , хапчета ) and i think thats pretty much it.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 20:22
Има Фантом Лансър?! Ауууууууууу <3!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 21:00
Мани го тоя почти нищо общо няма с фантом лансера и е много по-имба
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 22:19
много го наказах с фараона , много ми е кеф да пвнвам тестъри
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Апр 2010 18:20
Wannabe написа: Мани го тоя почти нищо общо няма с фантом лансера и е много по-имба Мда, бая имбав е. Дотаджиите в класа ми го потвърдиха, като им разказах. Карай-изкована е от куулнес!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 23 Апр 2010 18:06
Лесно се каунтърва бе ква имба до сега не съм се унижил да падам от нея , може и да е заради играчът , но въпреки тва не е от 'страшните' . Достатъчно е на една линия да съм срещу нея при 34 денайда , няма как да ме изненада с каквото и да е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Апр 2010 11:14
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Апр 2010 23:31
Най - добре му пасва Lucifer с този корем за да яде creep-овете, но ...знам ли.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Апр 2010 00:38
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Апр 2010 15:46
дебелият много ме радва :П
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 22:13
Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 22:22
Който не я е купил, топки.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 22:29
нямам никакви пари деба! Днеска съм си дал последните 25 лева за подарък и букет на класната и съм беден като църковна мишка... А и тепърва треа да си купувам костюм и да дам към 100-150 лева за балове на приятели! Отделно треа да иам пари за екскурзията до Турция и за бала... Просто в близките 2 месеца пари няма да имам както и да го гледам.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:10
боли ме шпайха , сигурно ще я купя но да речем лятото сега и аз съм много беден ;д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:12
Еми то сега няма и да имам време да я играя даже ама пак е гадно, че ще ми ресетнат каунта...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:19
абе чудо голямо , се едно се прави рейт и статс трудно се пак имаш некви умения в играта знаеш какво ти се отдава , теглиш едно carry и ковеш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:34
Е то на приказки е супер лесно. Все едно да кажа е то все едно е много трудно да станеш милиардер, теглиш му една-две фирми, разрастват се и готово.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:47
bro , тва е игра -_-' имаш 4 умения , от които 1 пасивно в повечето случаи няма как да е трудно сеш' се
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Апр 2010 23:50
Typhus написа: bro , тва е игра -_-' имаш 4 умения , от които 1 пасивно в повечето случаи няма как да е трудно сеш' се WidowmakeR написа: Е то на приказки е супер лесно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|