Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 09:38
Как е възможно да не го помниш, ти беше един от първите, които ми отговориха... И то пък една гавра... Беше просто шега.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 09:52
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 10:06
Абе някой пробва ли тва LoL? Изглежда още по-тъпо и от ХоН О.О Силно се съмнявах, че е възможно.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 10:18
Пробвах го, изиграх няколко игри, но е толкова по-смотана от ХоН, че... дори не мислих, че може да е толкова зле.
Знам, то и ХоН си има кусури, но ЛоЛ е бавна, мудна, ужасно анимирана, менютата въобще не са интуитивни (за някой, който е свикнал с тях, добре, но въобще не са noob-friendly), изборът на допълнителни скинове ми хареса отначало, но след като се замислих, стигнах до заключението, че това е ненужна объркваща екстра... и т.н., и т.н. ...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 11:04
Аз минах само туториала и се отказах :/ За сега нещата са - вц3 дота, хон, лол
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 11:41
Е то дотата далеч не е добра колкото хон, сериозно, как може да не го разбирате?
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 15:21
Имате ли идея какви ще са уменията на тези новите твари ? Че наподобяват дотърски
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 19:03
WidowmakeR написа: Е то дотата далеч не е добра колкото хон, сериозно, как може да не го разбирате? Далеч по-добра е от hon, но да не започваме отново спора
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 19:19
Нищо й не е по-доброто!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 19:50
Не вади пък и ти такова фенбойско настроение.
Истината е, че ДотА си е по-разнообразна, на мен тези старите герои почнаха да ми втръсват до такава степен, че... Ами да добавят нови и нещата ще се загладят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 20:16
Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Интерфейса - малко са игрите с интерфейс, добър колкото хон. Графика - нужда от коментар? Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на нещата от инвентара с нъмовете...
Нормално е да кажеш, че еди кво си ти харева повече от друго, но да кажеш че нещо което не е по-добро от друго да го изкарваш такова.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 20:40
WidowmakeR написа: Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Интерфейса - малко са игрите с интерфейс, добър колкото хон. Графика - нужда от коментар? Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на неьата от инвентара с нъмовете...
Нормално е да кажеш, че еди кво си ти харева повече от друго, но да кажеш че нещо което не е по-добро от друго да го изкарваш такова. Кво са обясняваш ве никой не му пука за тъпия ти хон
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Апр 2010 12:17
WidowmakeR написа: Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Интерфейса - малко са игрите с интерфейс, добър колкото хон. Графика - нужда от коментар? Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на нещата от инвентара с нъмовете... Е бате нормално графиката и интерфеиса да са по-добри, дота е с графика на 8 години и интерфеис пригоден за друга игра...И все пак всеки хардкор фен ще ти каже, че в момента Дота е много по добра от хон. Ти най-вероятно играеш от скоро просто и си закърмен с хон, за тва по те кефи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Апр 2010 16:04
Хах Още помня дотите с безкрайните башове и безкрайните слийпове, так че не ми говори от колко отдавна съм в джаза! А и това, което ти ми казваш е пълна тъпотия, защото ти на практика и нищо не казваш. Викаш ми един тип "Питай тия дето обичат сок от моркови, че сока от моркови е най-добър.". Не мое да ме обедят някви като тебе дето ми говорат такива неща... Искам факти, а те са положителни за ХОН, което я и прави по-добрата игра. Пък и точно най-добри дотаджии в грага ми започнаха да играят хон, така че какво да питам хардкор геймърите аз не разбирам. о.О
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Апр 2010 16:53
Кой ми трие коментарите бе
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Апр 2010 21:06
Ламерче си уидоу, както 90% от тея дет цъкат хон. Са направих първия си хон от есента някъде - bloodbath с ophelia...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 00:09
омг сякаш е маса трудно ? направи баня със старият Електришън ,бро
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 10:17
Typhus написа: омг сякаш е маса трудно ? направи баня със старият Електришън ,бро Оф идеята ми беше, че сички са супер зле, не че аз съм добър... Аз че съм добър добър съм и се пак на дота доста трудно мое да направиш бионд с чен развит на съпорт
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 11:46
И това го има. ЕМ разхищава играчите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2010 14:50
Wannabe написа: Typhus написа: омг сякаш е маса трудно ? направи баня със старият Електришън ,бро Оф идеята ми беше, че сички са супер зле, не че аз съм добър... Аз че съм добър добър съм и се пак на дота доста трудно мое да направиш бионд с чен развит на съпорт Точно последният път като гледах как играят дота един чен беше 6:0:20.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|