Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Апр 2010 16:50
Потърси ме в играта, ще те добавя. SaberFury
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 01:48
Decaylord / znkv_ownage
Ако правите някакви игри да поиграеме някой път
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 13:03
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 13:10
1вия според мене ще е Pit Lord.2ри и 3ти мисля,че ще са нови,а 4ти...хмм за него нямам идея
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 13:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 15:34
'Де ги 'зимаш тия концептуални артове уе...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 16:09
Ем във фейсбука пускат от дъжд на вятър.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 17:11
Не са от фейсбука. Но скоро сигурно ще ги пуснат и там.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 17:11
Тая тъпата игра още ли е жива бе?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 17:16
Хехехе това от коя торба с шеги го извади беше ми много забавно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 17:58
The Chameleon написа: Тая тъпата игра още ли е жива бе? Щи направа сестричка и ще я изнасила, бе!!!1
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 18:00
WidowmakeR написа: The Chameleon написа: Тая тъпата игра още ли е жива бе? Щи направа сестричка и ще я изнасила, бе!!!1 aхахаха :Д сериозно момчета, не се вманиачавайте прекалено много.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 19:12
The Chameleon написа: Тая тъпата игра още ли е жива бе? Тва се едно да те питам "Манията ти към лолита жива ли е?"
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 20:38
Махнете го дразнители всякакви се намират не му правете удоволствието да му обръщате внимание той това чака . А наистина откъде ги намираш артовете. Вземете да се организираме както за 100тен път казвам да си играеме заедно да не се занимаваме с рандоми. Омръзна ми да играя -1 или -2 щото се падам с някакви дето не знаят къде се намират а са се хванали да играят вече във Noobs аllowed tier. Искам да знам че всички играчи от отбора сме си компетентни и да си цъкаме заедно.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 20:45
panglot написа: Махнете го дразнители всякакви се намират не му правете удоволствието да му обръщате внимание той това чака . А наистина откъде ги намираш артовете. Вземете да се организираме както за 100тен път казвам да си играеме заедно да не се занимаваме с рандоми. Омръзна ми да играя -1 или -2 щото се падам с някакви дето не знаят къде се намират а са се хванали да играят вече във Noobs аllowed tier. Искам да знам че всички играчи от отбора сме си компетентни и да си цъкаме заедно. заболя те факта, че циклиш на тая тъпа игра ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 22:10
Не вдявате, че се заяжда по същия начин, по който аз се заядох с него в темата за StarCraft... Хами, освен да кажа - d00d! GTFO MAH INTARNETZ!!!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 22:21
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 22:33
ОМГ!! Не разбрахте ли, че се ебава? o.O
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Апр 2010 22:38
Виж 35 страница на темата... За StarCraft-a, де, не тази.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Апр 2010 09:33
Леле, супер гадно си ни изгаврил пък ти бе...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|