Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 21:49
Има дебел задник ;С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 21:49
Jihad - The twisted hands of faith Jihad - In the name of Hate Jihad - The twisted hands of faith Jihad - In the name of Hate Hate is the solution to life's evolution Love is a high that you cannot sustain For each age is a dream that is dying And freedom is a whore that we love to adore
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 21:54
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 21:57
Aмора написа: Много е гей.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:01
Vermic написа: Aмора написа: Много е гей. Наистина ли смяташ, че сцената на гол мъж, лежащ насред една камара голи жени е..."гей"? Гюнтер ист зие мост хетеро ю куд евър виш то би! Аморра... ![[wacko3] [wacko3]](./images/smilies/wacko3.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:02
Слушам... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:18
Aмора написа: Слушам... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Ако се опитам да ти го кажа, ушите ше ти заглъхнат и няма да можеш да го чуеш... 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:33
Аз пък ще си свия една ганджа.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:35
Днес проявих странна тактика - не отидох на упражнения и си навлякох проблеми за по-късен етап. Тъжен, отидох за един нюйоркски ход дог с лук и тогава ми звънна ТЯ (тя ми е бивша, сега ходи с друг, който ще ме бие) и вика Хайде да се видим за малко. Вдигна ми морала като на хироуса  , изчаках я и я бутнах в стената, приближих се до нея, тя даде лек отпор, но си личеше, че и е приятно. Дишах и във врата, докосвах я с лице, докоснах я с устни съвсем леко, тя тихо стенеше Не, не, спри, но в следващия миг я хванах за долната челюст с лявата ръка, с дясната - за врата, завъртях я и я целунах. Тя същи ме мляскаше, след пет секунди ме дръпна и каза, че това е грешка. Беше джазово, като по филмите със саксофони и секс. Дърпаше се, но не достатъчно, а накрая за миг откликна Споделям това, понеже е приятно събитие в тревожно жалкия ми живот.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:39
Прибивам те с парно. С лекота.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:45
Pennуwise написа: спри турските сериали Спри чалгата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:46
Свих си супер яката слимка.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:47
creator написа: ...Споделям това, понеже е приятно събитие в тревожно жалкия ми живот. Искаш ли да те лекувам? ![[wacko2] [wacko2]](./images/smilies/wacko2.gif)
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 22:53
Warbringer написа: Свих си супер яката слимка. Ще си ми дилърче. Ще ти пиша кога ще се видим за размяна. Aмора написа: creator написа: ...Споделям това, понеже е приятно събитие в тревожно жалкия ми живот. Искаш ли да те лекувам? ![[wacko2] [wacko2]](./images/smilies/wacko2.gif) Имам бутилка червено вино в нас. ![[Idea] :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 23:00
Vermic написа: Има дебел задник ;С ще те пребия с камъни бе
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 23:02
Някой път може да се видим ей така вечерта в 12.
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 23:12
creator написа: Имам бутилка червено вино в нас. ![[Idea] :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Ахахаха, аз имам 2 бяло.  Не ме питай как се сдържам да не ги нападна ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 23:16
Аз ометох половин бутилка шардоне, докато гелдам черния динамит. Не хваща. :/
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 12 Апр 2010 23:19
Fanatic написа: Jihad - The twisted hands of faith Jihad - In the name of Hate Jihad - The twisted hands of faith Jihad - In the name of Hate Hate is the solution to life's evolution Love is a high that you cannot sustain For each age is a dream that is dying And freedom is a whore that we love to adore !!!!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 13 Апр 2010 07:29
Цврък!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|