Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 08:53
Marv написа: Гласувах YES И аз. Ебал съм ви тъпите игри.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 10:56
Marv написа: Супер, мерси че ме открехна за анкетата. Гласувах YES btw сайта на CNN адски прилича нa last.fm. Чак ми трябваше известно време да се осъзная, че не съм в last-a. Ти не си осъзнал още, че вече не се намираш на майка си у ******, а си тръгнал за сайтове да говориш 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 11:51
абе ама то неска е треало да се оди на даскало о.О
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 11:52
WidowmakeR написа: абе ама то неска е треало да се оди на даскало о.О Кво?Ние сме ваканция lol 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 12:21
12 клас са от днес ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) малките са до понеделник във ваканция. страшни сте ученици.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 12:22
И ние сме ваканция бе, ти луд ли си? Утре сме на даскало.
ЕДИТ : Ебал съм го бе.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 12:34
Warbringer написа: И ние сме ваканция бе, ти луд ли си? Утре сме на даскало.
ЕДИТ : Ебал съм го бе. да бе.. не сме ли ваканция днеска така или иначе не хоа де, ама поне да знам кво се случва нема да е зле 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 12:48
не е вярно, днес не учим. 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 12:55
Ти па единственото, което си научил тоя живот е как да се прободеш...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 13:11
поне съм научил нещо, ти и това не го можеш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:18
Пичове, издирвам тениска със орел отпреде, като на Sean Paul в дуетния си клип с Бионсе(baby boy е песента). Някой да е мяркал някъде из магазините подобна? 
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:20
Защо не си я скалъпиш от някой сайт, в който можеш да си рисуваш/слагаш снимки върху тениска и после да ти я доставят?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:26
Еми ако ми препоръчаш някакъв сайт за такива работи, само че изпълнението да е качествено , а не след 3тото пране да се прецака картинката ще съм ти много благодарен.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:30
Не мога да ти препоръчам сайт  . Знам само, че племеника ми, който тия дни стана на 13 години още миналото лято си беше направил и поръчал съвсем сам тениска, на която пише "Аз съм пи4"  . Доставиха му я, беше си съвсем качествена  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:39
Шансов Състезател написа: да бе.. не сме ли ваканция днеска така или иначе не хоа де, ама поне да знам кво се случва нема да е зле  Ако не ходиш на даскало, трябва да си доста зле. Освен ако не си края на 12-и клас, бих ти смачкал фасона и на други като теб, дето не се вясват на училище с фалшиви бележки. Вместо да се учат на нещо поне. Бих те заробил в цех за вълна до края на дните. 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 17:41
creator написа: ...  Като свърша с изследването на агресията в училище трябва да премина към агресията в медицинските университети... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 18:10
Ами изнервен съм днес. Някаква възбуда е. И ще става все по-често.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 18:29
creator написа: Шансов Състезател написа: да бе.. не сме ли ваканция днеска така или иначе не хоа де, ама поне да знам кво се случва нема да е зле  Ако не ходиш на даскало, трябва да си доста зле. Освен ако не си края на 12-и клас, бих ти смачкал фасона и на други като теб, дето не се вясват на училище с фалшиви бележки. Вместо да се учат на нещо поне. Бих те заробил в цех за вълна до края на дните.  Само не ми мачкай фасона, изглеждаш пичага. Бъркаш доста, а напоследък си нервен. Пий нещо. Аз съм по-нервен днес, но няма да се заям с теб. 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 19:30
Изглежда наистина нервен, а вярно е голям пичага Аз например бягах от училище и сега работя на шибана работа 6 пъти в седмицата, което ако оставим настрана, че носи някакви приходи е много кофти ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 19:41
аз съм по-нервен от всички вас ааааа ше ви убияяяяяяя ше ви заколяяяям ше ви продам органитееееее и после ше ви продам в робство. ма само няма днес, защото още е Великден.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|