Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: God of War lll
Публикувано на: 10 Мар 2010 02:21

А това, че гледаш оценки по сайтове и се осланяш на масовата реклама говори че си 5 идеи по назад.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2010 04:04

Каква масова реклама? Хората просто си вършат работата. Дават им да изиграят играта преди да я пуснат в продажба за да може да напишат ревюто за нея по-рано и така хората да видят за какво става на въпрос и да преценят дали да я преордърнат. Това е цялата философия. Същото стана и с Uncharted 2 , но както тя бе, така и God of War 3 ще бъде едно от най-добрите заглавия за годината.

В момента просто казвате на черното бяло, това е всичко което правите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 10:05

WidowmakeR тва дето си дал като линк е от геймспот дали са оценка 9 тва е далеч от игра на годината и какви сравнения правиш с унчартед 2 дето е с 9.5? гта 4 е с 10 усети ли се за какво ти говора... играта ще е добър екшън с уникална графика и до тука...

Профил WWW

Публикувано на: 10 Мар 2010 13:28

Абе майни ги оценките като толкова държиш на това, хората са направили достатъчно видео материали за да можеш да прецениш сам. Което ме подсеща, че до сега не съм гледал лош такъв... За Uncharted 2 - имах в предвид, че както сега за God of War 3, така и тогава, преди да излезе Uncharted 2 имаше безкрайно много спекулации по форумите, че играта ще е тъпа, клише и прочие. Повечето разбира се бяха от Xbox фенове и доказателства за това дори и в нашия форум (iddqd). Ако не ми вярваш виж първите няколко страници за God of War 3 и Uncharted 2 в IGN и Gamespot форумите. Просто не си схванал кое точно сравнявам - в случая не самите игри, а начина по който хората ги коментират без дори да помислят и да се вгледат в тях. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 15:41

Gears of War 3???? тази игра даже не е обявена официално още? какви форуми кви 5 лева? :)

Профил WWW

Публикувано на: 10 Мар 2010 16:11

аз преди бях с пс3 и за мене е the best ever но сега баща ми взе та купи xbox 360 3 месеца
преди да излеза гоу 3 понеже не му се чакало и игрите били мн. скъпи а сега съжалява
ама не си признава де миселта ми е че не всички с бокс обичат баионета

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 20:57

Уидоу само не ми говори, кой е тъп, защото единственото възможно място, на което може да ми го кажеш е интернет форум. Не казвам на черното-бяло, а казвам че при всички положения Bayonetta ми харесва повече и за мен (а и за много други хора) има много повече плюсове. Вие да сте чували, че оценките на повечето известни игри са ясни, още година преди да излязат - срещу съответно заплащане разбира се.... Играта е ориентирана към масите, които харесват да са непобедими и да могат с въртене на 2 синджира да умитат всичко живо. Който е схванат и не може да играе Bayonetta това е положението. Сигурен съм че половината, които спорят, нямат дори PS3 да я изиграят.....спокойно като я превъртя ще ви кажа как е.

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2010 03:38

dx4 написа:
Gears of War 3???? тази игра даже не е обявена официално още? какви форуми кви 5 лева? :)

ОФф кво се праиш... Беше грешка и го знаеш.

@DJ Cat За тая работа са направени трудностите...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 13:12

Дали гиарс оф уар 3 ще е по яка от Год оф уар 3?

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 11 Мар 2010 15:14

iddqd написа:
Дали гиарс оф уар 3 ще е по яка от Год оф уар 3?

Дали HALO:Reach ше е по-яка от Gran Turismo 5?
Хайде моля ти се сега.
:OffTopic:
НЕ

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 15:52

iddqd защо задаваш глупави въпроси дори геарс оф уар 1 е по добра от год оф уар 3....
оценката на геймспот го доказва!!! 9.5 срещу 9.0 за год оф уара.pcultimate примири се най сетне че играта не е нищо особено..... както и въпросното недоразумения heavy rain получило оценка едва 8.5.....

Профил WWW

Публикувано на: 11 Мар 2010 16:04

Ако тази игра не е нищо особено, то значи всички останали игри (от жанра) ще са пълни боклуци, защото тази е най-добрата. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 16:14

WidowmakeR написа:
Ако тази игра не е нищо особено, то значи всички останали игри (от жанра) ще са пълни боклуци, защото тази е най-добрата. :lol:

да най-добра от посредствените игри :)

Профил WWW

Публикувано на: 11 Мар 2010 16:27

DJ Cat написа:
Уидоу само не ми говори, кой е тъп, защото единственото възможно място, на което може да ми го кажеш е интернет форум. Не казвам на черното-бяло, а казвам че при всички положения Bayonetta ми харесва повече и за мен (а и за много други хора) има много повече плюсове. Вие да сте чували, че оценките на повечето известни игри са ясни, още година преди да излязат - срещу съответно заплащане разбира се.... Играта е ориентирана към масите, които харесват да са непобедими и да могат с въртене на 2 синджира да умитат всичко живо. Който е схванат и не може да играе Bayonetta това е положението. Сигурен съм че половината, които спорят, нямат дори PS3 да я изиграят.....спокойно като я превъртя ще ви кажа как е.

Я по полека бе шото аз сега пак търся пс3 за да я врътна и не деи да си мислиш че си единствения с пс3 щото аз когато съм имал пс3 и бокс ти си бил под масата а байонета я
врътнах на най-високата отключена трудност и ме обиха около 3-4 пъти през цялата игра
а я се пробваи да врътнеш god of war без да те убият 10-тина пъти.Bayonetta е направена
за некакви лиглиовци дето като героя скочи напраи едно-две салта и убие некои малко по по як начин и пъпчивите ви грозни физиономий се охилват и викат якооо [wacko1] [wacko3] [wacko3] [wacko3] [wacko1] [wacko2] [wacko2] :icq4: А вярно на тебе не ти е по силите,слабак .Ти и такива пиклиовци ви е по сила само баионета на "very easy"

Профил Skype

Публикувано на: 11 Мар 2010 16:32

dx4 написа:
да най-добра от посредствените игри :)

Ами аз казах от жанра, това включва посредствените игри, както и другите като Bayonetta, Devil May Cry и така. Абе всичките тоест. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:21

Геймъра, как ще съм бил под масата, като си имал Хбокс и пс3 ? Пък и да не съм тъп да играя на плейстейшън. Аз го взимам от тоз оня. Имам си 2 лаптопа, 2 компа и бокс, екстра ми е. Пък и щом баща ти ти купува тва и онова си ми ясен.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:30

DJ Cat написа:
Геймъра, как ще съм бил под масата, като си имал Хбокс и пс3 ? Пък и да не съм тъп да играя на плейстейшън. Аз го взимам от тоз оня. Имам си 2 лаптопа, 2 компа и бокс, екстра ми е. Пък и щом баща ти ти купува тва и онова си ми ясен.

Добре бе шефе :lol:
Та кажи 4 Alienware-a колко ток харчат :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 12 Мар 2010 01:58

DJ Cat написа:
Пък и щом баща ти ти купува тва и онова си ми ясен.

Той е на 13 години,ти като си ходил под масата той е гледал асфалта през крачола на баща си :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 16:20

Става въпрос, че мога да си позволя конзола, но нито играя много, нито ме влекат игрите в момента. Много малко игри в момента на пазара ми харесват, което автоматично означава че не ползвам комповете си за игри. Във всеки жанр ми харесват по 5 заглавия да речем и останалите са ми много смешни и елементарни. Като искам кинематографичност играя последните блокбъстъри, като искам богата история и персонажи си пускам нещо на Bioware или Готиците, а като искам да потрепя на воля с красиви завършващи удари, смразяващи комбота и динамика на действието си пускам Bayonetata.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2010 03:53

Абе Бионета си е игра за маняци дето трбва яко да циклиш да за можеш да правиш лудите комбота. То аз съм си маняк на такъв тип игри и затова я превъртях няколко пъти и на следващите трудности дето отвори и си накупих нови предмети и оръжия то отваря постояно нови екстри е може да се цикли на нея като луд за да се научиш да правиш наистина психо комбосите. Год оф уар пък е по разпускащ е така да си го врътнеш по опростен бой с хубава графика да разцъкаш така и да го заебеш без да прециклш перфектна игра за масата геймъри дето неса толкоз психясали колкото нас.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com