Автор |
Съобщение |
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 31 Юли 2009 10:44
Не върти въобще.Тряя го бутна малко за да върти... ама го опрайх... върти на ~1300RPM в момента.
|
|
|
progata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 08 Окт 2009 19:27
Момчета видео карта 1GB за 150 лева какъв е най-добрия вариант и да е нвидиа естествено,а да по възможнсот Galaxy най-евтини са,а предишната ми видео беше такава и несъм имал никакви проблеми.Как да видя какво ми е дъното,че несъм мн сигурен.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 11 Окт 2009 18:33
progata написа: Момчета видео карта 1GB за 150 лева какъв е най-добрия вариант и да е нвидиа естествено,а да по възможнсот Galaxy най-евтини са,а предишната ми видео беше такава и несъм имал никакви проблеми.Как да видя какво ми е дъното,че несъм мн сигурен. За дъното си свали Everest , а за видеото почети и виж, че не големината е най-важна има и др. неща... Много се радвах преди на видеота 256 мб рам, ама на 64 бита...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 08 Ное 2009 12:29
Митичния Екс Пи или Уиндоус 7 ?
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 08 Ное 2009 12:59
7. Доста добре се държи този "хардуер" ( нали си постнал поста си в такава тема ).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 12 Фев 2010 20:28
Здравейте Да давам направо.Нов съм във форума и почти незнам каде се намирам,така че моля за упътване или малко помощ.И аз имах проблем с вентилатора.Беше като дъскорезница у нас.Днес ми писна и си викам да го отворя и да изчистя перката.Отворих кутията,свалих перката изчистих я и след това я сложих.И вече идва проблема,пускам компа и тъкмо да влезе в уиндоуса се спира от самосебе си.Досега не е било така. Моля ако не да ми помогнете поне ме упътете към някой друг форум защото е спешно. Благодаря предварително. P.S Включил съм вентилатора
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 01 Юли 2010 00:53
еми явно си извадил процесора заедно с перката. Откачи охладителя и процесора и пак ги сложи. Виж дали няма изкривени краченца, ако има ги изправи.
|
|
|
D3v1r0
|
|
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 20 Яну 2011 12:45
Тази тема защо не я съживим хора? Никой не е писал от....време...
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 10 Ное 2011 22:57
Защото всички разбират от всичко!
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 15 Дек 2011 16:29
enemy написа: Защото всички разбират от всичко! Това е въпроса, който и аз се питам!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти! Публикувано на: 05 Окт 2012 22:37
Въпроса ми е следниа приемам всякакви предложения за дъно и процесор които да се стакнат добре със следните два компонента с които се сдобих видео GTX465 и захранване GX750w 12см перка
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|