Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Яну 2010 23:56
О, аз няма да ти казвам изведнъж да поумняваш и да почнеш да пишеш академическата. Просто съм разочарован, че не си правиш поне малко труд да обясниш без да се поддаваш на раздразнението.
Защото братко, простотията напоследък е просто заразна. И ако нямаш желанието да се справиш с нея, а просто да се присъединяваш към масите, които псуват без реална причина, ей така, защото са "прави", а другия - грешен, лошо.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 00:29
Еми колко труд давлагам деба? На хора като тоя Kerri King, Amigo, Rage или там квито още никове има да ти викат play dota, stay pro и да ти обясняват, че баланса между героите в едната игра е по-добър отколкото в другата, а баланс в тези игри има до толкова до колкото даден герой да не става по-силен от другите в самото начало. Баласн между самите герои няма ама човека и след 5 коментара обяснения, че играта е бета и че може да си гласи копчетата както поиска ми вика, че копчетата в дота са по-добри и че не вдявам нищо. Еми преценявам, че няма какво да се занимавам, казвам че е тъп и отминавам. Това е. Иначе все си мисля, че съм по-обективен към хората, с които мога да разговарям и в темите, които ме интересуват естествено.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 09:40
Значи Драк, донякъде си прав. На 90 % да речем. Обаче не във всяка игра са ретарди-по някой път случваш и на добри чавета Според мен, като влезеш у една играта най-важното е да гледаш първо статсове. Ако не ти харесат-просто се измитай от играта. Случвало ми се е, да играя напук с по-слабите, срещу няколко лока, и да ги отвеем като стой-та-гледай. Но това е по-скоро рядкост. Затова, или се събираш с авери, или много внимателно подбираш игрите си. За Practise-а-той е на толкова забутано място, че дори аз го открих случайно-може да го изнесат на по-видно петно от интерфейса, щото така е яко фейл. Та, мисълта ми е-то половината от играчите не знаят грам английски, ти за Практис си тръгнал да им говориш И друго, което съм забелязал-има доста играчи, които си ояждат статовете от нуубски игри-то и аз съм така донякъде, няма спор, но те прекаляват-нацвъкали ми 4 лока + един добър играч, нагло наименували играта NO AB!!! и ми се мислят за големите прота, че са сетили. Ей на такива играчи така ми се ще да им къмна един улт в лицето, ама... Аз поне играя честно-където се окажа, там ще играя. А не като едни приятелчета, дето намерили един македонец, карат го да ходи само в мид и да ояжда статовете на единия. Еми тъпо е така-тръпката се губи, стремежът към победата си губи, а и друго си е да си крийпваш спокойно с Мейж и изведнъж да се окажеш в сферичка, а накрая да пукнеш без да мръднеш, нали?! :lol Но е факт, че много се изнервям като ми кажат "Chill"-това не е просто игра, както каза Драк, това е забавление, но и място където, макар и виртуално, да се докажеш. А когато играеш с откровени ретарди и те като ти рекат, че си нууб(с моите статове, с МОИТЕ, ебаси!) просто почваш да ругаеш здраво и тва е-ще ми викат те, че не съм бил ставал... Бтв, шведите и канадците РУУУУЛЛЗЗЗЗ!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 14:57
Този вид игри се играе с постоянен отбор, а не в случайни пъб игри. И в дота, и в ЛоЛ всички се оплакват от нуубщината на играчите. Намерете си постоянна дружинка (във форумите има място за кланове търсещи играчи и играчи търсещи кланове) и всичките ви оплаквания ще изчезнат п.п. и все пак дота > хон
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 15:30
Само да вметна, че има много хора които играем HON, но не пишем във форума, само четем Това в отговор на човека дето каза,че играещите се брояли на едната ръка.На такива като вас казвам коне с капаци..нищо ново не е хубаво или не може да стане по -добро...да бе да.Като играещите цял живот CS 1.6....ще си умрат с тази игра.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 16:36
Kambino написа: На такива като вас казвам коне с капаци..нищо ново не е хубаво или не може да стане по -добро...да бе да. ХоН има потенциала да бъде много по-добро от дота...Но за момента не е.Дота има 3 пъти повече герои, игрите са много по интересни и ламерите са много по малко.Щото дотата се играеше от сериозни хора,ся като излезна хона и всяко лапе на 10 го цъка и 80% от игрите са мега скучни.Даже почва да афектира и дотата, оня ден някъв пълен ретард след като го хранихме 5 минути написа "sry xora mislih si 4e tui e kato hon ma to mn po razli4no" след което leave-на...
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Яну 2010 18:52
Wannabe написа: ХоН има потенциала да бъде много по-добро от дота...Но за момента не е. Ето ТОЧНО това се опитах да обясня учтиво на WidowmakeR.Но тъй като е голяма степен селянин,не вдява.И затова казах,че препочитам да играя " предпочитам лайна, дрисня и повърщня пред добре ухаеща, красива и наистина добра игра" Грам не ми пука за бети,баланс,герои и това,че пуцаме едно и също нещо.То има Source и Condition-Zero,ама по първата има турнири само в САЩ и някой друг в Европа,а пък за 2рата няма въобще.Но по турнирите се играе 1.6,въпреки,че е стара.Факт. Има и League of Legends,Heroes of Newerth,но за 1вата имаше някакъв турнир,дето западна,а за втората само 1 турнир от Alien Arena.За сметка на това по DotA само този месец имаше над 80 турнира.Факт. Да,сега може би ще се мъчите да ми се обяснявате,че е Бета Тест,че дота е тъпа,че HoN е над всичко и че съм кон с капаци.Но на мен не ми дреме.Факт.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Яну 2010 00:53
Rage написа: Грам не ми пука за бети,баланс,герои и това,че пуцаме едно и също нещо. Можеш да ми ядеш хуя, защото точно тва се опитваше да ми обясниш за начало, че точно дота е с по-добър баланс и с по-добри контроли и за това че си неграмотен дебил! Това си ти!
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Яну 2010 17:08
Какво мислите за новия Chronos ?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Яну 2010 19:07
Кое е му е чак толкова новото. Че има някъв тъп ефект, който и на S2 не им е ясно кога се активира ли?! Бтв, Пайрото ти прави Burning Condition вече...голяма работа! А ти кой беше ингейм?
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Яну 2010 19:40
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Яну 2010 20:02
Аз не играя от много време и ся статса ми е преебан..а и други хора играха преди с account-a.Чакам с нетърпение да пуснат играта и да ми се ресне статса, че се преебах закупувайки си играта на този account...въртя се около 1550 psr ..стана ли 1600 и се падам с някви дето са яко дебили и пак се връщам на 1550.А имам само 1 приятел дето играе добре и не може да се съберем 5 човека.Kambino съм си....ама не ми е толкова за пср-то колкото за KDR.
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 01 Фев 2010 14:17
Имам 3 инвайта на скайп TUO_BG
Edit : Not any more. GG 2 teh pe che liff shi ;>
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Фев 2010 07:17
Един от новите герои ще изглежда доста добре. Едит: А може просто да сменят скиновете на други два героя. Ще видим.
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Фев 2010 12:46
Пичове , ако ви се намира свободен ключ пратете на ЛС , че никъде из нета не намирам томболи и тем подобни за ключове .
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Фев 2010 17:07
JaddF написа: Пичове , ако ви се намира свободен ключ пратете на ЛС , че никъде из нета не намирам томболи и тем подобни за ключове . Напиши си мейла на ЛС и ще ти пратя.
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Фев 2010 18:39
Нещо неще да ми изпрати лс , така че това ми е мейла - JaddF@abv.bg
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 08 Фев 2010 18:55
WidowmakeR написа: Един от новите герои ще изглежда доста добре. Едит: А може просто да сменят скиновете на други два героя. Ще видим. 1вия изглежда готино. Сега хорица,се връщам в HoN,защото вече са пооправили баланса и доста герои са станали игруеми.
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 08 Фев 2010 21:29
Добра е ХОН, само че прекалено зарибяваща
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 16 Фев 2010 19:49
Ако някой иска имам 3 покани за регистрации.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|