Автор |
Съобщение |
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 21:09
Ти не вдяваш, че това е бета тест, а искаш да е най-перфектната игра. А дотата е по-тъпа.
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 21:15
Wido'makeR написа: Ти не вдяваш, че това е бета тест, а искаш да е най-перфектната игра. А дотата е по-тъпа. Добре,приемам,че дотата е по-тъпа,че играта е в бета тест и,че ВСИЧКИ трябва да зарежем по-хубавото и да издигнем култ на по-скапаното.Slims,dmZ,Stryke,hex0r,MYM,Fnatic,LUa-тези имена да ти говорят нещо.Е не са се прославили,чрез бета игри. peace \/
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 22:01
Цитат: Баланса м-у Butcher и Viper си е перфектен защото Viper няма начин да избяга,както и Pudgе-и двата героя имат slow. hahahhahahaha kolko si taaaaaap
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 22:12
Amigo написа: Баланса м-у Butcher и Viper си е перфектен защото Viper няма начин да избяга,както и Pudgе-и двата героя имат slow. Rofl. Е тва вече си е за смях. И тук не говорим за баланс. Всеки един от тези герой е силен срещу други и слаб срещу втори...
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 22:13
Wido'makeR написа: Цитат: Баланса м-у Butcher и Viper си е перфектен защото Viper няма начин да избяга,както и Pudgе-и двата героя имат slow. hahahhahahaha kolko si taaaaaap Я ми обясни какъв им е дисбаланса о всемогъщи Wido'makeR
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 22:17
the_presator написа: Rofl. Е тва вече си е за смях. И тук не говорим за баланс. Всеки един от тези герой е силен срещу други и слаб срещу втори... Точно това се опитвам да му намекна на о всемогъщия Амиго, но той не цепи. Както в дотата, така и хон принципът е същия и за баланс м/у героите и дума не може да става.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 24 Дек 2009 22:20
Амиго, щом твоите съотборници са нахранили ЗВЕРСКИ ония тъпаци, как да не падне човек...
Да ти споделя, най-много мразя като се падна с фийдъри в отбора, които дори и от дума английски не разбират. "Дръпни се, дай назад, miss" и всякакви такива не помагат... И още в шестата минута се е разбрало кой отбор ще е победител.
А за омазването на положението - ами извинявай, направиш/портнеш един герой и промениш всички останали, за да се нагодят към него. И докато до вчера си зомбясвал със Swiftblade да речем, сега всички те бият, защото не можеш да си управляваш персонажа от всички промени, които са му нанесли с последния пач. Не става тъй.
Че е зарибяваща играта, да. Но аз лично смятам да поизчакам да я доизкусурят още малко, че да стане малко по-игруема.
Но пък недей я заебава само заради малките проблеми в момента. Има шанс да стане нещо велико.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 10:05
Драк,аз давам шанс на играта,просто казвам,че няма да я играя,докато не оправят баланса и не махнат AoE slow-а от Sange&Yasha,защото ВСЕКИ range герой ще си правя S&Y.Точно тук се нервирах,защото преди като умреш 2-3 пъти от Corrupted Disciple или Devourer все още имате някакъв шанс да го ганкнете всички.Но уви-тези 2-3 пъти са му предостатъчни за да си купи S&Y и да ви почне профилактично. За момента,аз спирам да я играя.След 2-3 пача ще се върна. gl & hf
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 10:11
Amigo написа: Вдовице,DotA не е скапана,защото все пак HoN краде нагло от Дота. Hon не краде нагло от дота,ами лиценза е почтенно предпоставeн от медфрог и е разработвана с негово съгласие.Време си беше игра с такъв мащаб да си придобие собствен енджин
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 10:25
Amigo написа: и не махнат AoE slow-а от Sange&Yasha Къв АоЕ слоу бе?
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 14:30
Wannabe написа: собствен енджин Тя май пак е правена с енджина на WarCraft 3.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 17:44
Wannabe написа: Amigo написа: и не махнат AoE slow-а от Sange&Yasha Къв АоЕ слоу бе? Тоя ме изкарва извън нерви с тва АоЕ. Не стига, че не знае какво означава, ами и само това споменава... Да играем?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 17:49
Честно да си кажа, никъде не видях как да направя АоЕ slow с Frostburn. Вместо това, ефектът е променен на always activated от 20% chance, както беше с Hack. Да, малко е нечестно, предвид и усилените статистики на предмета, но какво пък. Така решили хората, така го направили.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 19:38
Между другото в момента се подвизавам под ника си Soulhunter45. Да си знаете само
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 19:38
Привижда му се AoE slow ама айде...
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 20:05
Абе Амиго нещо не е добре. Оставете го, нека си играе супер яката и супер дърта, и не добре изглеждаща с много лаг и лиивъри дота.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 20:51
Момче,ти разбираш ли,че това което ти играеш нямаше даже да има намеци за съществуването му,ако го нямаше това което аз играя?Не знам коя е последната версия на HoN,защото не съм влизал от месец почти,така,че може да са премахнали ефекта но изрично помня дебъфа върху героя ми-20% slow.
@Dexter:AoE=Area of Effect-място на ефект на магия или някакъв предмет.След като порази централната си цел,обхваща и остатъка в позволеният му радиус.Играйте-не съм дошъл тук да споря,но уви Widow е твърде голям дебил и прави от мухата слон.
DotA повече ми харесва-и да въпреки,че е с дървен енджин,грозна графика и звуци,които причиняват ушна кал-мен това ме устройва.Да има лаг,да има лийвъри-предпочитам лаг,лийвър и грозна графика,но оригинал,отколкото красива и изпипана игра,но бледо копие на нещо много по-голямо.Спорът за мен приключи и аз излизам от темата.Приятна игра на всички!
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 22:35
Ами истината е че HON е в бета, а дотата вече не знам на колко години е...HON може да се превърне в нещо много добро и сравнения в момента са глупави.Нека да ги сравним когато играта излезе официално.
|
|
|
|
|
זeadоnly
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 22:53
Amigo написа: Момче,ти разбираш ли,че това което ти играеш нямаше даже да има намеци за съществуването му,ако го нямаше това което аз играя?Не знам коя е последната версия на HoN,защото не съм влизал от месец почти,така,че може да са премахнали ефекта но изрично помня дебъфа върху героя ми-20% slow.
@Dexter:AoE=Area of Effect-място на ефект на магия или някакъв предмет.След като порази централната си цел,обхваща и остатъка в позволеният му радиус.Играйте-не съм дошъл тук да споря,но уви Widow е твърде голям дебил и прави от мухата слон.
DotA повече ми харесва-и да въпреки,че е с дървен енджин,грозна графика и звуци,които причиняват ушна кал-мен това ме устройва.Да има лаг,да има лийвъри-предпочитам лаг,лийвър и грозна графика,но оригинал,отколкото красива и изпипана игра,но бледо копие на нещо много по-голямо.Спорът за мен приключи и аз излизам от темата.Приятна игра на всички! Да перифразирам: предпочитам лайна, дрисня и повърщня пред добре ухаеща, красива и наистина добра игра. "Спорът за мен приключи и аз излизам от темата.Приятна игра на всички!"
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Дек 2009 23:39
Amigo, не мога да ги разбера такива като тебе... Не ви ли омръзна да пуцате като ненормални едно и също в продължение на хиляда години? На мен лично дотата от warcraft ми писна здраво преди година и нещо, и от тогава играя максимум по 1-2 игри на седмица. А преди по цял ден само това играх... HoN е нова, предлага много повече, няма лаг и leaver-и + reconnect което е нещо безценно за мен. Да не изброявам и другите неща.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|