Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Ное 2009 15:48
На някой да му прави впечатление, че това ще е едва втория маутнат герой и първия, който изглежда НАИСТИНА яко?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Ное 2009 02:21
Дано е Windrunner че яко ми се играе...макар че пише, че ще е agi герой така че няма как да е Wind-a.Аз си чакам алхимика хах...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Ное 2009 02:41
Kambino написа: Аз си чакам алхимика хах... И на мен много ми харесва btw.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Ное 2009 10:50
Абе тва като излезе пълната версия ше може ли да се играе безплатно или трябва да се купи задължително?
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Ное 2009 18:47
Тъй като вече си закупих играта имам няколко покани в повече..ако някой още не е пробвал играта, а има това желание да каже тук ще му пратя покана : )
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Ное 2009 20:35
Тая игра няма ли да излиза в open beta вече или някой да даде ключ да разцъквам и аз
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Ное 2009 20:46
Е то това не е ли open beta-та? Следващата стъпка е да я пуснат в продажби доколкото разбрах.
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Ное 2009 21:49
2 нови героя
Engineer Forgotten Archer
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 28 Ное 2009 10:35
Amigo написа: 2 нови героя
Engineer Forgotten Archer Браво бе. Обърка името й Forsaken.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 28 Ное 2009 16:42
Forsaken Archer-a го изпробвах и е доста интересен герой и лесно се правят убийства с нея...другия герой още не съм го разучил ама доколкото видях поне ултимата му е добър..поне в една битка като го хвърлиха доста ни наточи макар и да не знам какво точно прави.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 28 Ное 2009 17:51
Арчърката е ебаси преебания герой. Не може да стъпи на малкото пръстче на Slither, Arachna или Corrupted Disciple... С други думи-ни стаа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 28 Ное 2009 19:07
Не става ами. Невям само disable-a й е добър, и то за едни мижави 2.5 секунди... Ни скелетите й вършат някаква по-особена работа, освен срещу creeps, ни улта й като улт...
Става само да прочиства крийповете бързо. Толкоз.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 05:52
А какво ще кажете за инжинера...поне ако го е пробвал някой хах Забелязах че при слотовете на героите има само 1 останал свободен...дали това означава че ще добавят само още един герой или просто ще си сложат още слотове...не знам.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 13:30
ИнжЕнера е шибаняк-особено в ръцете на опитен играч. Аз още не съм играл с него. Ако някой иска да играем => SaberFury-не се плашете много от статистиките ми
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 21:58
Dexter написа: Amigo написа: 2 нови героя
Engineer Forgotten Archer Браво бе. Обърка името й Forsaken. Като я пиквам казва Forgotten Archer oO nvm Инжинерчето е добро,но е съпорт,особено улта.Първа магия също е добра,но най-вече обира овациите с магията си да поправя кули. Арчъра е възможно най-малоумният герой и само си влоших статса като го пикнах в една игра 1-19-5
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 22:48
Аз веднъж я избрах в игра и бях 5/2/6, ама не е същото като обичайните ми 3230/1/12. Малко преувеличавам, ама все пак. И само на мен ли ми се струва така, или напоследък хората са почнали да изнубясват отвсякъде? Влизам в игра за над 1600 PSR, и си викам "Аре ся, могъщи хора, ще се получи хубава битка...". Ама нъцки. От моя отбор направиха 18 смърти само до 10-тата минута. Само аз направих нашите четири убийства, ония сякаш компютър не са помирисвали, камо ли игра. И PSR-a ми падна от 1640 на 1588 заради ей такива игри. Почвам пак да си играя 2vs2, поне сам срещу двама мога да ги удържам. Не и когато ми скочат пет наядени копелета обаче. Някой друг в такава ситуация да е в момента?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 22:52
Draksis написа: Аз веднъж я избрах в игра и бях 5/2/6, ама не е същото като обичайните ми 3230/1/12. Малко преувеличавам, ама все пак. И само на мен ли ми се струва така, или напоследък хората са почнали да изнубясват отвсякъде? Влизам в игра за над 1600 PSR, и си викам "Аре ся, могъщи хора, ще се получи хубава битка...". Ама нъцки. От моя отбор направиха 18 смърти само до 10-тата минута. Само аз направих нашите четири убийства, ония сякаш компютър не са помирисвали, камо ли игра. И PSR-a ми падна от 1640 на 1588 заради ей такива игри. Почвам пак да си играя 2vs2, поне сам срещу двама мога да ги удържам. Не и когато ми скочат пет наядени копелета обаче. Някой друг в такава ситуация да е в момента? Не ти се струва,баш така си е. Напоследък изнасилвам невинни дечица 3v3 с помоща на Witch Slayer.Стана ми любимец след кат завърших 14-3-8
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Ное 2009 22:54
Лол, тъкмо се бях отказал и сега пак се зарибих.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Ное 2009 16:15
Мене пък ми писна някви тъпанари да напускат играта...преди малко играх 3vs3 и единия играч просто реши да си излезе след едното му умиране...а не бяхме кой знае колко наядени, че да бием трима човека...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Ное 2009 17:06
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|