Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:07

На теб толкова ли ти е трудно да приемеш, че Дебрецен би световно неизвестен отбор ?

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:12

Романс написа:
На теб толкова ли ти е трудно да приемеш, че Дебрецен би световно неизвестен отбор ?

Не ми дреме за Левски,така че не,даже ми е прекалено лесно да го приема :).Левски са въздухари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:17

Искам да ти кажа, ако не си разбрал, че ако ние не знаем нищо за унгарския футбол, то унгарците знаят още по-малко за нашия.

Извод: Световно неизвестен отбор би друг такъв.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 22:59

В момента ЦСКА са по-добри,а ти си един счупен грамофон,който повтаря едно и също всяка тема.Всеки си има право на мнение,за мен Левски играят,по един и същ начин с едни и същи глупаци от 20 години поне.ЦСКА имат стил и правят интересни мачове и изнасят показно на по-слабите отбори(с малки изключения (зима-пролет 2009 примерно) Да не отварям болната ми тема за Пламен Марков,Любо Пенев,Димитър Пенев и останалите '''''талантливи''''''' треньори,които са го закъсали с бизнеса.Особено Пламен Марков и Любослав са малоумници на н-та степен,които не разбират по-малко от футбол,от колкото ние тук.Аз няма да те накарам да държиш за ЦСКА,нито ти мен за Левски,но е факт,че ЦСКА имат повече шампионски титли в А група и са се изявявали 100 пъти повече в Европа.Факт е,че когато Левски игра с Удинезе и още един състав от Германия май беше,на интервютп треньора им на въпроса ''Знаете ли нещо за българския футбол,отговаря ''Те първа ще опознаваме Левски,но от клубното ви първенство знаем за ЦСКА'' После продължи да говори за Бербата,който трябва да се стяга,защото ако играе така нямаме големи шансове за титлата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 23:42

бербатов дето се изцепил че понеже познавал добре вкуса на многото голове, вече не му било интересно да вкарва, ми по му харесвало да организирал головите атаки...

аз ли така си мисля или сър алекс си купи един много скъп модел на найк?

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 31 Авг 2009 09:25

Орк - Паладин написа:
DJ Cat написа:
Орк-Паладин то си пролича кой е най-добър в последните мачове на Литекс,Левски и ЦСКА.Разбрахме че си за Левски,но погледни истината в очите(30:22).Научи се да губиш.

Не знам откъде го извади това 30:22,пък и не ме интересува,но в преките сблъсъци между Левски и ЦСКА има 68 победи за Левски,41 равни и 48 победи за ЦСКА при голова разлика 254:219 в полза на Левски.
Освен това едни от най-бруталните загуби на ЦСКА за първенство са си баш от Левски (7:1;7:2 и 5:0).
За последните 10 години ЦСКА има само 4 победи над Левски,докато сините имат 17.
Ма разбира се,ЦСКА са по добри ;)
Ако не ми вярваш,ето ти черно на бяло:
http://bg.wikipedia.org/wiki/Вечното_дерби

Много си тъп.
Колко пъти да ти повторя, че тия резултати са били от ПРЕДИ 10 ГОДИНИ!!! Футболистите вече са други, техниката вече е друга, всичко е различно.
Ама ти не, като бот спориш и повтаряш едно и също!!!
Титлите са 31:26 в полза на ЦСКА. Освен това, кога Левски са имали 9 поредни титли, а?
Разберете скапани левскарчета, тази година ЦСКА СА ПО-СИЛНИ, с по-добри футболисти и с по-добри резултати! 14:0 г.р. в първенството за 4 мача да ви говори нещо? Щото на мен ми напомня латвийско първенство...
Абе, да дойде 20 септември, тогава ще млъкнете...
Алекс не купи модел на найк-той просто купи манекен :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2009 10:53

Не са от преди 10 години,тъпак,а за последните 10 години.Историята показва,че макар ЦСКА да са имали по-добър отбор от Левски в някои от срещите,основният победител в дербито е Левски.17 победи за последните 10 годни,това малко ли е?

Пък и тая голова разлика 14:0,ами то и Левски могат да имат такава,но са с мач по-малко :P.Головата им разлика е 10:1 и общо взето в срещите си досега са вкарвали по толкова голове,по колкото и ЦСКА.

Цитат:
Щото на мен ми напомня латвийско първенство...

Имаш предвид,че ЦСКА играят в някакво Латвийско първенство ли?Или просто някой отбор от Латвия е имал същата голова разлика като ЦСКА?

Цитат:
Разберете скапани левскарчета, тази година ЦСКА СА ПО-СИЛНИ, с по-добри футболисти и с по-добри резултати!

Да,брато,тази година.Аз просто ти показвах all-time статистика.
Пък и още нищо не се знае.ЦСКА биха Байер,биха Ливърпул и после отпаднаха от Викинг :P.

@Хейтърите на Бербатов

:doh:

Абе що не ми става емотиконката бе?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 10:59

Кога Левски пък имат 26 титли тва не ми е ясно,но както и да е.Всеки за себе си е прав,дайте да използваме темата,за мачове от Висшата Лига и А група,когато започнат интересните мачове.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 11:10

Алми, да ТАЗИ ГОДИНА. Не ми дреме кои са били Левски миналата година или през 2000та.
Защото няма значение СЕГА.Важен е този сезон. Аз не лежа на стари лаври, но ти правиш постоянно това, защото няма за какво да се хванеш.
И да, все едно ЦСКА играе в Латвийското първенство-Даугава-Сконто, се'аш ли се(0:7) :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2009 11:48

Swiftblade написа:
Алми, да ТАЗИ ГОДИНА. Не ми дреме кои са били Левски миналата година или през 2000та.
Защото няма значение СЕГА.Важен е този сезон. Аз не лежа на стари лаври, но ти правиш постоянно това, защото няма за какво да се хванеш.
И да, все едно ЦСКА играе в Латвийското първенство-Даугава-Сконто, се'аш ли се(0:7) :lol: :lol:

Не лежиш на стари лаври,защото няма такива :lol:
Цитат:
И да, все едно ЦСКА играе в Латвийското първенство-Даугава-Сконто, се'аш ли се(0:7)

Левски - ЦСКА 7:1 се'аш ли се?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 12:33

Мнол сте прости и двамата. ЦСКА има повече изяви в Европа(говоря за времето когато е нямало ШЛ,но е имало подобен турнир и цска са биели отбори,които са били равностойни,на сегашните Милан,Арсенал,Байерн,Лион и т.н) и повече титли в А група.Левски има доста повече победи в преките сблъсъци.Левски имат и 1/4 финал в Уефа.Точка. Това,че Левски сега последно време влезе веднъж в ШЛ и игра в Уефа,вдинга самочувствието на левскарите и набързо забравиха,че това им е първия сериозен досег с Европа и станаха ''отбора на народа''.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 13:06

Орк - Паладин написа:
Левски - ЦСКА 7:1 се'аш ли се?

Левски-Ботев 1:6 се'аш ли се?
А за стари лаври-ЦСКА са по-заслужили от жалкото "ти" отборче, фуул.
Така или иначе ЦСКА ще бият на 20ти и туй то-няма кой да ви спаси от това да горите в червения ад.
Котко, не знам кое ми е "простото"(то и Алми не е прост, ама спорим за глупости), ама си прав, признавам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 13:08

@Swiftblade ти си едно заядливо лайно, доста си дразнещ и ти позволявам да напуснеш форума.

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 31 Авг 2009 13:30

zip0 написа:
@Swiftblade ти си едно заядливо лайно, доста си дразнещ и ти позволявам да напуснеш форума.

Welcome to the club! :lol: :lol: Суифтгей на целия форум е противен, ама много му дреме на лапето, продължава да си тролства с тъпотията си. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 14:16

Всъщност Хами ти си доста по-голям трол, или спамер, или както искаш се наречи, ама нищо не ти казвам.
Зипо-никой не си, че да ми казваш какво да правя.

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2009 17:20

Swiftblade, не си никой да казваш кой е никой :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 31 Авг 2009 19:22

На българите им дай тема за политика и футбол, пък после се наслушай на обиди.
Както и да е. Това, което мен много ме дразни в Левски в момента е "собственикът" им. И по-точно с емблематичното си "Левски е отборът на народа, когато Левски бие, народът е щастлив", което пък от своя страна бе възприето доста буквално от някои левскари. Ами само в тази тема се вижда, че има не малко хора, които не са за Левски. Или те не са от "народа"?
Другото нещо, което ме дразни в Левски, е че носи името "Левски". И макар че според мен не отива да се кръщава футболен отбор, при това частен, на национален герой, то наистина неприятият факт е, че някои левскари смятат Васил Левски само за "техен" - феновете на другите отбори не могат да почетат паметта и делата му, венците на паметника му трябва да са само сини и т.н. Ако Васил Левски можеше да види, как нещо носещо името му е част от такова вътрешно национално противопоставяне, щеше да се върти в гроба си.
Преди да ми скочат всички заклети левскари, нека кажа, че едва ли някой ще ви принуди любимият ви клуб да си смени името. Но за сметка на това проявявайте толерантност към феновете на другите отбори по отношение на това, за което писах по-горе. И такива има!

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 19:28

Тук и Бербатов го намесихте, мазало ...

Спрете да хейтите по Бербатов бе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2009 19:45

епа момчето не мое да играе, кво да са праи :? той народът не лъже. като го взеха ман юнайтед и се говореше, че едва ли не бил на нивото на руни, тевез, роналдо, даже и ако щеш на нивото на саха, което е просто най-смешното нещо, дето съм чувал. звезден статут има, не че може да рита.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Авг 2009 19:51

въобще не е така :> :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по