Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Авг 2009 23:17
Е, клан [PCM] тази вечер отбеляза първата си победа. Честито на печелившите! Трябва да призная, че другите не си поплюваха (иначе нямаше да могат да убият професионалист като мене де, хо-хо! ), ама и ние се стегнахме и им наритахме задниците както трябва и както си е редно. Това Voice Chat-a като манна небесна, бе! Направо се раждаш. Друго си е да си говориш с българи, не някакъв бразилец да се опитва да ти обясни на английски нещо. Та така - утре пак - който може да дойде, който не може, простено му е. Работата е за кеф. Иначе го гледам Хикс, цяла вечер само срещу петици играе... Евала му правим на човека. Омега, стягай се и ти и идвай! Иначе като играем двамата на SFIV, няма да ти дам да ме биеш. Не, сериозно, братле, просто пробвай играта и ако не ти хареса, ни заклейми като глупаци и идиоти, па се върни на ДотА-та.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Авг 2009 23:31
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 04 Авг 2009 23:45
Ами то аз никога (е баш никога, два три пъти сингъл съм цъкал) не съм играл на ДотА, ама влязох в крачка с Glacius. Баси, направо ги изяжда с парцалите тоз магесник.
Ти с кой персонаж цъкаш?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 00:00
абе хора дайте 1-2 ингейм скрийнчета да видим за какво става въпрос. защото дотата преди 1-2 години много я цъках, по цял ден нея, бях наизустил сума ти тактики за герой в различни ситуации, item/skill build-ове и простотии. после тоя шибаняк замразената жаба направи ебаси промените в рамките на 2-5 версии на мапа и я зарязах... то ебаси простотията 1 година почти нищо да няма и после нова дота да те карат да зубриш...
тук по- различно ли е? пак ли само с герой ходиш? инфо?
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 00:34
Ти темата не четеш ли? Има си скриинове на 1-ва страница @Соул ами по принцип с почти половината, но тея игри 3-те в които рулирах бяха с Night Hound, Blood Hunter, Earthshaker (бал съм го как се казва тука не му запомних името)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 00:35
the_presator написа: абе хора дайте 1-2 ингейм скрийнчета да видим за какво става въпрос. защото дотата преди 1-2 години много я цъках, по цял ден нея, бях наизустил сума ти тактики за герой в различни ситуации, item/skill build-ове и простотии. после тоя шибаняк замразената жаба направи ебаси промените в рамките на 2-5 версии на мапа и я зарязах... то ебаси простотията 1 година почти нищо да няма и после нова дота да те карат да зубриш...
тук по- различно ли е? пак ли само с герой ходиш? инфо? WidowmakeR написа: Ето и няколко screen-a за да се убедите в думите ми. тук тук тукЗначи почти цяла нощ ще цъкам така, че пишете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 00:38
Night Hound-a много дразни, перфектния стелт убиец е... Видя ли някой да си избира него на игра, и подивявам.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 00:38
супер от утре започвам да play Edit: Capacity: Invite limit reached. Sorry. изтървах бройката xD ще чакам да излезе играта.
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 08:21
Draksis написа: Night Hound-a много дразни, перфектния стелт убиец е... Видя ли някой да си избира него на игра, и подивявам. Като почне да те дразни и Техие тогава значи си истински дотер
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 08:57
Абе снощи влязох нали в клана, ама тая сутрин не съм в него О,о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 10:40
3тата на новият warlоck е брутална. Сваля magic resistance и който бие дадените герои (2-3 не е много трудно да хванеш в радиуса) получава 50% lifesteal.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 11:08
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 15:16
Capacity: Invite limit reached. Sorry.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 15:19
нали ще ресетнат статистиките като свърши бетата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 15:20
denik написа: нали ще ресетнат статистиките като свърши бетата Искрено се надявам, иначе ще сме яко зле!
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 15:40
M/y другото не се отчайвайте от този надпис: Capacity: Invite limit reached. Sorry. постоянно овеличават хората с по 5-10 хиляди така, че не спирате да пробвате. На ден по веднъж не ви коства нищо.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 17:40
новото омни адски много ме дразни О.о
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 17:55
Аз пък днеска само на Найт Хаунд попадам.Сигурно от общо 70те ми смърти досега, той ме е убил 35 Хамъщорм рулз бтв
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 18:23
war beast = lycan
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Авг 2009 18:45
Абе, вие разбирате повече, дайте съвет. Почти постоянно играя с Pyro, харесва ми като герой и мисля с него да се науча като за начало. Естествено, ми ебават майката засега, но бавно разбирам предмети и рецепти и т.н. Правя някой и друг kill през мача. Някакви идеи как да умирам по-малко, стратегии за teamwork и пр., че почват да ме псуват?
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|