Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2009 13:55
И аз изгледах новата серия на Харухи, екстра беше.. Най-после изтеглих и "преработения Евангелион ", но още не съм го изгледал..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2009 13:57
Преработената Ева не си заслужава. Препоръчвам оригиналните 26 епизода + деатх енд ребърт
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2009 14:12
Мхм.. е все пак трябва да се види.. :Д Това ми напомня и колко съкват ОВИ-те на Хелзинг, в сравнение със сериалчето. >>
Омега, треа да гледаме ЕВА-та заедно бре!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Май 2009 02:37
Такам, да се похваля.
Изгледах InuYasha(ама всичко излезло до момента) и в момента преживявам факта, че свърши, а определено не искааам! Хубавото е, че по случай завършването на мангата е излезал един спрециал който ноци звучното име "Черният Тесайга" и се таят големи надежди на него да се основат следващите серии на анимето (А дано!) .
След Инуяша, се опитах да си намеря нещо с демони, което поне до някъде да са толкова сладки кат него/Сешомуру/Кога и попаднах на Shounen Onmyouji , съще не лошо аниме и до известна степен, мога да споделя, че имаше и леко изненадващи моменти, но като цяло приятно с Шикигами, един дядо, едно опарничево момче и един куп неприятности. Смея да кажа, че също много добре нарисувано аниме и историята е доста сносно разказана предвид 26-те серии дължина и без изгледи или очакване за втори сезон.
След него изгледах и Rozen Maiden ALL, иначе казано красиви картинки с красиви кукли и един много смотан лошковец. Абе като цяло анимето не е лошо, но не бих го нарекла и много добро - средна работа. Все пак притежава качеството да се гледа леко, което никак не е за подценяване.
А току що приключих и Ged Senki: Tales from Earthsea - Movie, Това май се предполагаше, че трябва да върви по книгите "Землемория", според мен по се доближава до последната от 4-те или иначе казано до "Техану" все пак има Землемория в целият филм, но допирните точки с книгата, не са чак толкова много, колкото се надявах ( може би около 30% някъде), но пък не е лошо и историята, която се разказва също не е много блуткава. Дракони, няколко магии, на края баш последните 5 минути лошковеца го бяха осакатили според мене, но пък за толкова малко време ще им го простя.
ЕДИТ: Забравих, че веднага след Инуяша, изгледах Hell Girl 3, за разлик от 1 и 2, това малко го бяха оплескали, но все пак Енма Ай си е Енма Ай. Бе ниво под първите частни,но не е заизхвърляне.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Май 2009 15:22
Нещо Hunted Junction в един момент престана да ме кефи...от общо 12 серии 7 стават...другите са за пълнеж...и краят е един такъв "поучителен"...хъм...едни вид приятелите (особено лошите приятели) са по-важни от образованието и кариерата . Не мога да повярвам, че това е японски продукт.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 15:24
Изгледах World Destruction (Sekai Bokumetsu no Rokunin) - приключенски фентъзи/sci-fi. Не е нещо особено, но е шарено. Гледа се леко, ако можете да преглътнете факта, че един от героите прилича на едно от мечетата дето ги рисуват по гащичките на лолита в ечи комедиите. Друга особеност е, че всяка негова реплика завършва с kuma ("мечка" на японски). Общо взето ми хареса, но на места беше досадно наивно, а и края беше така извъртян, за да се получи хепи-енд, че звучеше напълно безсмислено. Изгледах до 27-ми епизод Zettai Karen Children - Esper-ски екшън с комедийни и драма елементи за семейна публика. Тъп е като гъз, но има шарени картинки плюс и някой друг забавен гег. В него видях някакви камеота на герои от Hayate no Gotoku. Ще взема да загледам него след Children-а. Абе най-добрия Esper-ски екшън (т.е. екшън със свръх парапсихически способности) на всички времена си остава Scryed. Загледах един cartoon - Amercan Dad. Нещо не ми е толкова смешен колкото очаквах. Напрактика Family Guy без толкова много цинизми...аз затова и го загледах, защото Family Guy ме дразни с гаднярщините си, които не са ми смешни. Без тях обаче ми е тъпо . Абе в този жанр само The Simpsons и Futurama са "my cup of tee".
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 16:18
The Chameleon написа: Мхм.. е все пак трябва да се види.. :Д Това ми напомня и колко съкват ОВИ-те на Хелзинг, в сравнение със сериалчето. >> МОЛЯ?
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 17:02
Telba написа: The Chameleon написа: Мхм.. е все пак трябва да се види.. :Д Това ми напомня и колко съкват ОВИ-те на Хелзинг, в сравнение със сериалчето. >> МОЛЯ? Дам, тотално се изменя атмосферата и насоката на сценария...
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 17:39
OVA-та следва оригиналната манга. Сценария е изкривен в сериала,не обратното.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 18:26
Telba написа: OVA-та следва оригиналната манга. Сценария е изкривен в сериала,не обратното. Знам това, мисълта ми е, че много повече ми допадна сюжета по сериала...
|
|
|
|
|
BlahBlahBlah
|
|
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 18:36
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Юни 2009 20:35
BlahBlahBlah, Rhymes with "f*ckin' gay" Stay out of Anime thread.
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 00:16
GodisDead, God is not dead. И за кой да фак е твойта картинка? За мен или този над мен?
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 01:52
GodIsDead написа: Аз ще ви предложа grow up !
Ама аз не ги искам да растат бе!
|
|
|
|
|
BlahBlahBlah
|
|
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 02:02
тц тц тц
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 10:30
Блях...косплей... BlahBlahBlah, всъщност постерът трябва да гласи - Naruto rhymes with "f*ckin' gay" Щото наистина е някъкво гейско заглавие - колкото серии съм му гледал (3-4) нямаше нито едно panty-shot на дамско бельо... Трябва да са го рисували някъкви обратни. Въпросната целувка между Наруто и Соске обаче е наистина забавна сцена. В цензурираната версия (която аз гледах) тя не се вижда, но реакцията след нея е неповторимо изродска . А това че някои хора си мислят че щом са гледали Naruto вече знаят всичко за аниметата си е разпространена самозаблуда.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 21:46
Значи това дето ще ви замоля е малко вън от темата, но предполгам тук ще намеря най-компетентното мнение (а не ми се иска да правя нова тема специално за това). Предполагам знаете филмчетата на Пиксар и Дисни "Ледена Епоха 1 и 2". Не съм ги гледал, та реших да си ги дръпна, но колкото и абсурдно да звучи, в Замунда и Арена ги няма. Наистина мистерия за мен, по принцип са доста популярни заглавия. Има само разни откъси, пародии и трейлъри, както и версии за GSM, но не и самите филмчета. Ако знаете от къде да се дръпнат, помогнете.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 22:10
Не съм сигурна, до колко ще ти помогна,но: IceAge 1 = БГ аудиоIceAge1 ама идея си нямам какъв вариант е. IceAge 2мисля, че ще имаш нужда от субове тука . Аз да кажа по темата : Загледах едно аниме, само защото на руски носи звучното име "Заградители", как да не гледаш аниме с такова име Малко ми е грозновато, но пък ми е интересно, а и го свалях цяла седмица, но ми остават 20 серии от 50 да догледам. ( Името е Barier Master). По стечение на обстоятелствата вече съм и на 20 епизод на Bleach. Реакцията на брата бе "Какво прави Наруто тука", а след като гледа 2 минути изцепи "Защо всички жени говорят с мъжки глас?" на което аз отговорих "Защото до сега даваха само мъжки персонажи" и след малко допълни - "Бе, сестра ми, няма ли да започнеш да гледаш нормални анимета? " (това относно начина на рисуване ). А как искам да си оправя компа, че да мога да гледам, не само когато всички спят
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 22:23
Господи, мразя ( МРАЗЯ!!!) ISP - то си. От три дни наличието на интернет при мен напомня на ерекцийте на пенсионер. Гледа ми се нещо абстрактно/нестандартно/откровено ненормално, но в момента не ми идва на ум дори едно заглавие. Помощ? Прочее, ясно ни е на всички, че за да съществува времепространството, Наруто трябва да е боклук. Иначе няма как.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юни 2009 22:26
IceQueen написа: Не съм сигурна, до колко ще ти помогна,но: IceAge 1 = БГ аудиоIceAge1 ама идея си нямам какъв вариант е. IceAge 2мисля, че ще имаш нужда от субове тука . ... Мерси за бързата и адекватна помощ
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|