Автор |
Съобщение |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 19:29
Запазете си косплейте за Анивенчър,бе  Аз дай боже да успея с косплей дотогава.  (не се очертава като успех за срока)
|
|
 |
alantrk
|
 |
В момента играе: BLEEEEEEEEEEEEEACH
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 21:12
Бааа човек ти на 'кво ще се правиш че да не ти стигнат почти 2 седмици?!?!
___________________________________ *yawn*
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 21:27
Аз не схванах разликата между двете.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 21:27
6. юни. Точно тогава ше го направят, мизерниците.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 21:32
На 7. имам изпит, нема да ходя, да... ( щото и педалите от унито решили да имам изпит преди сесията в НЕДЕЛЯ........ )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
alantrk
|
 |
В момента играе: BLEEEEEEEEEEEEEACH
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 03 Юни 2009 21:40
Ба тия изпити на сички ги натръскаха я в събота, я в неделя. А разликата м/у Бункасай и Анивенчър най-просто казано е че едното е "културно" събитие а другото е...ддз предолагам аниме събитие XD
___________________________________ *yawn*
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 04 Юни 2009 13:22
alantrk написа: Ба тия изпити на сички ги натръскаха я в събота, я в неделя. А разликата м/у Бункасай и Анивенчър най-просто казано е че едното е "културно" събитие а другото е...ддз предолагам аниме събитие XD Благодаря за разяснението Сашо.Как вървят косплей приготовленията XD 
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 04 Юни 2009 15:44
Предполагаемата разлика - на Анивенчъра няма сумисти, каратисти, японски манджи, икебана и пр. културни мероприятия. Има само AMV контест и косплей + троен бонус лекции на теми от сорта на "Как трябва да се гледа аниме: отляво-надясно или отдясно-наляво?", "Велик ли е Миязаки или да?", "Да живее грозното и неразбираемо арт аниме...всичко останало е за лоликон-и с размекнат мозък...".
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 04 Юни 2009 15:58
И лекций от рода на "Мрази ли Alshu по неразбираеми причини Анивенчър или да?"
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 04 Юни 2009 19:26
Не знам за вас, ама аз през нощта между петък и събота ще съм в Горна Оряховица...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 05 Юни 2009 10:48
Telba Цитат: И лекций от рода на "Мрази ли Alshu по неразбираеми причини Анивенчър или да?" 1. "лекций" се пише с главна буква, както всички имена - примерно Овидий. 2. Защо "неразбираеми причини"? Вече се изказах: тези мероприятия не спомагат популяризирането (защото се посещават предимно от вече зарибени фенове), а не дават нищо ново на посетителите (споменатите изтъркани лекции) и представляват само напразна загуба на пари, време и енергия от страна на организаторите. 3. Защо само Анивенчър? Аз и Бункасая не го харесвам.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 06 Юни 2009 20:54
Не беше зле... лягам да спя, че си ебах мамата.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 06 Юни 2009 20:59
Наистина много ми хареса.Обаче така ме болят ръцете и краката,че мамата си ебах
P.S:Направих обаче много як лебед
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 06 Юни 2009 21:27
Няма да е зле да споменете все пак как сте прекарали/какво сте правили. 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 13:38
12:00 – Откриване и представяне на официалните гости 12:00 - 開会式
Посланици, шефове на програми, доброволците на Япония в България... много неща се казаха, интересно ми беше да слушам.
12:30 – Японски танц в изпълнение на деца от детска градина “Мики Маус”, гр. Габрово 12:30 –「ミッキー・マウス」幼稚園(ガブロヴォ市)― 日本舞踊
Малко гафове, ама дечурлигата си бяха сладки... направиха някакъв гейша танц на доста зарибяваща музика... ползваха дълги копринени шалове, ветрила... тарикатско ;р
12:40 – Нов вариант на “Островна песен” в изпълнение на ученици от СОУ “В. Левски” гр. Русе 12:40 – ヴァシル・レフスキ総合学校(ルセ市) ―「島歌」の新しいバージョン
Пак супер звучене, много ги бива. Всъщност излязоха 2 групи с 2 различни песни, макар и доста подобни. Едната съм я чувал в някое аниме... явно традиционни тракчета :>
12:50~13:10 – Демонстрация на калиграфия 12:50~13:10 – 書道デモンストレーション
Доброволците - учители от Япония, които преподават у нас - излязоха и на залепени вестници и по тях бели листя хартия написаха с четка за под и туш няколко добри послания. Като вдигнаха нещото беше около 2:4 метра, направиха 2 такива. Много хубави излязоха йероглифите, все едно са рисувани, а не писани с шибана метла. После самите учители излязоха да съберат вестниците и да изчистят пода... чувствах се странно виновен как щъкат и разтребват след себе си, въпреки че са почтенни гости.
13:10~13:30 – Демонстрация на икебана 13:10~13:30 – 生け花デモンストレーション
Ритуално подреждане на цветя. Лелката говори, как се изучава много години, нещо за Бога, Земята и хората, за ритъм и съвършенство... реди супер букетчета, но аз нищо не схващам. Пуска реклама на школата си и слиза от сцената преди да съм разбрал каквото и да е.
13:30~14:30 – Време за разглеждане на изложбите 13:30~14:30 – 展示・実演・販売(各ブース)
Почивка и всики се качват горе на сергиите... има манга, аниме, японски играчки, го, сувенири, калигравия (колегата си изписа дисциплина на ръката) с туш, рисуване на портрети, обличане в кимоно... суши така и не ядох, стената от потни хора между мен и храната ми се стори непреодолима.
14:30~14:50 – Демонстрация на айкидо 14:30~14:50 – 合気道デモンストレーション
Много ми харесва това изкуство, а по време на демонстрацията учениците се хвърляха с много злоба на сенсея си, не беше изкуственото бавно замахване с ръка. Той така или иначе ги преби, де. Първо само с ръце, после им даде нож, мосле им даде меч (самият той взе накрая една тояжка)... Но към края започна да показва много бързи движения и след няколко завъртания около себе си изпусна тояжката и тя падна до него... сигурно не му се е случвало досега от 1231 повторения, но публиката доста грозно се изсмя. Като изключим това -супер беше!
14:50~15:10 – Демонстрация на кендо 14:50~15:10 – 剣道デモンストレーション
Двубой с мечове, предпазни костюми и много викане. Отначало викането предизвиква смях у масите, но после всички смятат, че е било супер. Както при яйкидото, демонстрациите са само от българи, при това доста млади.
15:30~16:30 – Време за разглеждане на изложбите 15:30~16:30 – 展示・実演・販売(各ブース)
Пак почивка. Пак не ям суши, все още има много хора.
16:30~17:30 – Конкурс за любителски аниме клипове 16:30~17:30 – アニメコンテスト
Някаква мацка си носи лаптопа и си пуска любимите анимета и j-pop парчета на останалите около 20 човека... omgwtfhaxx?
Накрая няма хора, но няма и суши.
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 14:04
Еми....то аз правих същото,ама и суши ядох @The Chameleon-WTF!! ти не беше ли.Щото мернах някакъв и толкова ми приличаше на тебе,че ми идеше да се затичам и да извикам "Хамиииииииии" 
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 14:29
то всяка година едно и също 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 14:37
Пууу деа японците, вместо да си правят нова културата всяка година 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 14:49
браво, хубаво изказване :Д но всяка година нещата са индентични и писва 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тазгодишния бункасай Публикувано на: 07 Юни 2009 14:59
По-скоро важното е да се събереш на този сакрален празник и да се напиеш с добрата компания!  Мерси Шейди, верно е едно и също!  А Кендото ме попикава от смях!!!! РУЛЗ :ДДДДД :/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|