16 Яну 2009 21:41 Мнения: 97 Местоположение: Бургас
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Заглавие: Тактики
Публикувано на: 03 Май 2009 07:57
Абре хора... от 7 години си купувам списанието поради 3 причини (подреждам ги по важност) : 1-Тактиките 2-Да видя кои са най-играните игри и да видя кои игри ще излизат 3-Да чета +/овете и -/сите на игрите
Къде мама му стара отидаха тез тактики в сайта ? Не е ли крайно време да ударите и 1 такава секциика горе при табовете ? Тез чиитове по-добре ги заменете с тактики ! Само най-големите NooB-ове биха недоволствали заради това... Знам, че сега се опитвате да компенсирате донякъде при самите чиитове да слагате и малко "тактики", но ми липсват щото пишете в невероятен стил, докато тия дето ги чета на англииски: едно, че не им разбирам всичкото щото пишат на някъв селски диалект, второ, че 30% са измишльотини защото в играта няма такава истории дето ги пишат те... и сега ще си кажете еми може да си с експанжън нещо ... еми да ама като го махна и като съм с него се не става ... пробвал съм! Та молбата ми вече се сетихте каква е ... горе при табовете да добавите чиитове или да смените Чийтовете с Тактики.Пак си ги пишете чийтовете в тактиките, знам, че е много трудоемко, но ще има немалко доволни, а недоволните както казах ще са някви ултра noob-ове дето само с чиитове са свикнали да играят!
___________________________________ За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6148 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Тактики
Публикувано на: 06 Май 2009 09:16
Подкрепям, преди в списанието имаше интересни статии посветени на тактики в някои по-нашумели игри. Аз лично чийтове на ползвам.
Човекът иска да каже, че откакто ПСМ мина онлайн не се пишат нови гайдове и тактики. А пък след като не сте вече ограничени от хартията може да се пишат повече такива статии, защото са наистина полезни
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
GEGATAFLL
16 Яну 2009 21:41 Мнения: 97 Местоположение: Бургас
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Заглавие: Re: Тактики
Публикувано на: 10 Май 2009 08:52
Statis, изкара ми думите от пръстите ... На хартия е по-добре, защото докато играеш можеш да четеш без да излизаш от играта, пък така....
___________________________________ За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения