Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Молба
Публикувано на: 29 Мар 2009 17:35

Здравейте, искам да изкажа недоволството си от променянето на вида на сайта и да попитам, аз ли съм сляп, или няма никъде линк "всички статии"/"всички броеве", както беше преди. Беше ми много полезна онази страница, с всичките издавани броеве, но уви, сега май я няма. Ще помоля, ако не може да се добави бутон от сорта на "Обратно към стария изглед", то поне да се добави страницата с всичките броеве, защото съм сигурен, че е била полезна не само на мен, но и на много други потребители. ;)

Аватар
Заглавие: Re: Молба
Публикувано на: 29 Мар 2009 23:27

Сигурен съм, че след като добавят старите статии (както казаха, че ще направят след време), ще върнат и тази страница ;)

Профил

Публикувано на: 30 Мар 2009 09:30

Да кажат тогава поне приблизителен срок, че ще изсъхна така. Преди отварях по брой и гледах статите, харесвах си игра, свалях и играех...
От известно време спрях да купувам списанието и ще го прежаля списанието, ама страница с всичките броеве и статиите към тях ако не се направи, ще е голям автогол...

Публикувано на: 30 Мар 2009 12:09

Стар фен на списанието написа:
...и да попитам, аз ли съм сляп, или няма никъде линк "всички статии"/"всички броеве", както беше преди. Беше ми много полезна онази страница, с всичките издавани броеве, но уви, сега май я няма. Ще помоля, ако не може да се добави бутон от сорта на "Обратно към стария изглед", то поне да се добави страницата с всичките броеве, защото съм сигурен, че е била полезна не само на мен, но и на много други потребители. ;)

Новият сайт се актуализира непрекъснато във времето (за разлика ежемесечния цикъл на списанието) и не е логично да структурираме информацията по броеве.

Ще публикуваме във форума линк със стария сайт. И на нас ни липсва ;-), както ни липсва и списанието... Но възможностите на новия формат са несравнимо по-големи във всяко едно отношение - актуалност, съдържание, връзка с читателите, цена.

Профил WWW

Публикувано на: 30 Мар 2009 17:54

А кога ще стане публикуването на линка към стария сайт? Въобще, хоства ли се старият сайт някъде в момента, или?

Аватар
В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
Публикувано на: 31 Мар 2009 08:46

Boby написа:
не е логично да структурираме информацията по броеве.

:shock: :shock: :shock: Ама... верно ли?!? Искате да кажете, че ще пускате информацията за игри от 2000-та като нова статия :shock:
Смятам, че структуриране по броеве ще е доста по-удачно. Една страница с име "Архив" например... там може да вкарвате и статии, които да съставят нещо като месечен брой на онлайн списание... или нещо такова. Все пак прехода стана доста изведнъж.

In Flames we trust!

Профил

Публикувано на: 31 Мар 2009 11:18

soregashi написа:
Boby написа:
не е логично да структурираме информацията по броеве.

:shock: :shock: :shock: Ама... верно ли?!? Искате да кажете, че ще пускате информацията за игри от 2000-та като нова статия :shock:
Смятам, че структуриране по броеве ще е доста по-удачно. Една страница с име "Архив" например... там може да вкарвате и статии, които да съставят нещо като месечен брой на онлайн списание... или нещо такова. Все пак прехода стана доста изведнъж.

пример: Статията StarCraft: Brood War публикувана в бр. 2 / 1999 г. Публикуваме я на сайта с дата 01.02.1999 http://www.pcmania.bg/?go=games&p=detail&articleId=1382
Това не е нова статия и не се появява в новите материали, но може да бъде намерена с търсачката или на буквата S в раздел Игри. По датата може да се ориентирате коя статия в кой брой е отпечатана.

По принцип би могло във всяка статитя до датата и автора да се появява и съответния брой, има ли смисъл според вас?

Профил WWW

Публикувано на: 31 Мар 2009 19:16

Бях подкарал подред от 2002 насам брой по брой да преглеждам статиите за игри, които си заслужават да се изиграят. Стигнах до 2004 г. и греда... Вие си ги добавяйте статиите в новия сайт, не ми пречите, но страница с броевете и статиите към тях най-много би ме зарадвала. Или поне хостнете старата страница някъде и ни дайте линк.

Публикувано на: 16 Апр 2009 12:23

В крайна сметка ще хостнете ли стария сайт някъде или не? :wink:
Или поне направете страница с всички броеве и статии към тях, както беше в стария сайт. МОЛЯ ВИ!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Conquiztador, King's Bounty, Dark Sector, Commander - Europe at War
Публикувано на: 19 Апр 2009 03:11

Желанието ви е адекватно според мен, но нека първо качим цялата досегашна PC Mania в новия формат. Това ще отнеме известно време. И няма защо да избързваме - важно е предишните статии да се поместят прецизно, за да няма фактологични или правописни грешки. Вземаме с внимание предвид тази препоръка.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 19 Апр 2009 18:21

че вие още не сте стгинали и 1/4 от всички статии... ще се чака доста!

Профил

Публикувано на: 22 Апр 2009 16:21

Вместо да ме мъчите, можеше да кажете още веднага.
http://pcmania.bg.typhoon.hostbgproject ... ctions.php?

Добре че гугъл ми е приятел. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 22 Апр 2009 22:20

Че и стария форум си стои. :D
Май-май е по-добре да се преселим там...

Профил Skype

Публикувано на: 06 Май 2009 18:19

От какъв зор сте направили като се опитам да заредя http://pcmania.bg.typhoon.hostbgproject.com да ме прехвърля към новия сайт?! За да не мога да използвам търсачката ли?! :shock: Правите някакви невероятни фокуси просто... :x

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost