Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Новия брой, който излиза вдругиден :Р Публикувано на: 23 Окт 2006 20:08
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2006 23:06
ЙЕЕЕССС!!!
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 12:25
ужас Т
не съм подготвен 
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 14:01
Цитат: Ноемврийският брой на PC Mania е вече готов и ще излезе в сряда, точно на 25 октомври! Нито ден по-късно, нито по-рано! А на неговата корица гордо ще се мъдри Battlefield 2142 – следващата част на една от най-добрите поредици мултиплейър шутъри. По този повод Асен Георгиев се превърна във войник на бъдещето и докладва в рамките на едно изчерпателно ревю какво е да водиш война през 2142-година, когато почти цялата земя е скована в лед. Оказа се, че никак не е лесно, а това е само началото…
И кой сега е на върхаааааа,Батълфилд е на върхаа  .
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 15:52
крайно време беше да се отнеме правото на Пламен димитров да пише за фифа!
той постоянно говори против поредицата,разпространителите й и тн....
Той просто не е обективен и това,че мрази ЕА го кара да оплюва незаслужено играта...
Тъй,че Орлин Широв вярвам,че ще направи едно прекрасно ревю на играта 
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 16:16
Stealth написа: Левски написа: крайно време беше да се отнеме правото на Пламен димитров да пише за фифа! той постоянно говори против поредицата,разпространителите й и тн.... Той просто не е обективен и това,че мрази ЕА го кара да оплюва незаслужено играта... Тъй,че Орлин Широв вярвам,че ще направи едно прекрасно ревю на играта  А пък аз понеже се бутам да пиша за ФИФА-та разбираш ли...  Пламенчо,беше ми любимият автор,докато не написа онова в последния брой.... Цитат: та, това е въпрос на личен избор, но едно не може да се оспори – тя постигна огромен комерсиален успех. Това не е гаранция за качество, както знаем от някои други поредици (FI... кхъ... FA... кхъ-кхъ), но така или иначе милиони буквално лягат и стават с нея и плащат за това немалко пари.
просто това адски ме изнерви,но както и да е 
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
 |
Creator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 18:53
Така. Още чакам за спечеления МИ брой. Ако не го получа в следващите дни, ще кажа на Широв! Треперете!!!!(
p.s. Искам си броя с DVD, сериозно!
|
|
|
|
 |
The Colonel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2006 21:45
Ам освен, че съм адски доволен, че Широв, ще пише за ФиФа, ще се помести ли плакат на новия БФ, а???
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 06:14
Stealth написа: "Пламенчо", хех 
да не вземеш да се обидиш 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 10:26
Дека е кода за GW ? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 10:35
Странно и аз не го намерих.Ако липсва ще саботирам будката.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 12:59
пише ли за Guild Wars 
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 13:06
Левски ти си уникално тъп и ако ламерщината минава в средите ти, то тука да говориш на автор от списанието, който си върши добре работата, е малко... абе... Ти си 'баси идиота... 
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:38
AcTivE написа: Левски ти си уникално тъп и ако ламерщината минава в средите ти, то тука да говориш на автор от списанието, който си върши добре работата, е малко... абе... Ти си 'баси идиота... 
1.живеем в демократична страна,където всеки може да си изкаже мнението!
2.това,че ламерщината те гони,не значи,че и мен трябва да ме гони.
3.не съм казал,че Пламен не си върши работата,напротив-той е от най-добрите автори!
4.ти си един......айде да не казвам-ти си знаеш 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:46
Левски написа: AcTivE написа: Левски ти си уникално тъп и ако ламерщината минава в средите ти, то тука да говориш на автор от списанието, който си върши добре работата, е малко... абе... Ти си 'баси идиота...  1.живеем в демократична страна,където всеки може да си изкаже мнението! 2.това,че ламерщината те гони,не значи,че и мен трябва да ме гони. 3.не съм казал,че Пламен не си върши работата,напротив-той е от най-добрите автори! 4.ти си един......айде да не казвам-ти си знаеш 
Мне,ти си онзи.......Ебаси фена,от 2 години си купува списанието и после праи сметки към автора,аре гръмни се по-добре!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:57
Не, сериозно ... къде е тоя код за GW ?
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:59
Morgul написа: Не, сериозно ... къде е тоя код за GW ?
някъде из страниците намерих книжка с инфо за играта и кода за активирането на профила 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 18:32
Левски написа: Morgul написа: Не, сериозно ... къде е тоя код за GW ? някъде из страниците намерих книжка с инфо за играта и кода за активирането на профила 
А аз защо нямам такава книжка ?
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 18:37
Защото е невидима
|
|
|
|
 |
The Colonel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 18:58
Що немаше плакат бе???? Толкова се надявах, пък вие пууу прецакахте ми надеждите. Остана само 14 дневен фрии за ГУ. Мерси за него се пак.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|