Автор |
Съобщение |
semka
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2004 14:28
абе незнам ама аз преди пишех само на латиница а сега покрай форума пиша на кирилица
така че и вие се научете бре хора !
САМО КИРИЛИЦА 
|
|
|
|
 |
thegreenkrs
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2004 19:09
Така е, но какъв беше проблема да сложат някакво ограничение от 100-200к ? ...
|
|
|
|
 |
nlight
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2005 07:21
Прочетох внимателно правилата и искам да дам идея за добавяне на едно :
* Въпрос към потребител писал в дадена тема и несвързан с темата се задава на лично съобщение
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
 |
[Air Crew]Miki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2005 07:14
Oblivion написа: абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
Az pak ne moGA da se otka6a.I taka mi e po lesno 
___________________________________ DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
|
|
|
|
 |
sergeantrh0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2005 15:48
Mal'Ganis написа: Oblivion написа: абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица! Az pak ne moGA da se "otka6a".I taka mi e po lesno 
Като ти е по-лесно поне пиши без грешки!
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2005 20:57
И на мен така ми беше по-лесно,ама писането на фонетичната е почти същото...пък и изглежда по-добре и не тероризира горките хора,решили да прочетат поста ти.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 19:41
Пръч написа: Да, ама българския се пише на кирилица. Латиницата не изглежда по-яко, а по-объркващо за много хора.
То4но така.И аз преди пи6ех на латиница но не можех после моито си да про4ета 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 19:42
Flash™ написа: И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ" така че на който не му е удобно да гледа един 4ас над клавиатурата за да търси някоя буква на кирилица да пише на ВР
А да те питам кое е Ч на фонетика 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 19:45
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 20:36
Disturbed написа:
чччччччч
МЕРСИ пи4 
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 20:55
shadow killer написа: Disturbed написа: чччччччч МЕРСИ пи 4[ 
 хахах.е айде покажи Че си го науЧил де!
на мен най трудна ми беше "й" и бърках "в" и "ж"
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2005 12:08
А как е й на фонетика.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2005 12:37
shadow killer написа: А как е й на фонетика. j
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 18:06
Stealth написа: Не флудете Важна тема моля.
Що да я флуудат?Те говорят по темата как да пишат.Да ли сте правилата и тва е:съгласяваш се или предупреждение Те говорят как могат да си олеснят писането! БТВ Взе да ми писва от тая форум[няма картинки,ся флуудат защото пишат (1)как да пишат в форума в тема за същото(1)]Ша ида в друг форум на пример на талибана,ша си дигам чукалата,защото в тоя форум те е страх да не направиш и най-малката грешка! Е ТВА БЕШЕ МОЙТО МНЕНИЕ!
___________________________________ 2P@c & N3lly are The Best "When my heart can beat no more I hope I die for a principle or a belief that I have lived for" Love is The Name,Sex is The Game forget The Name & play The GAME!
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 18:18
Smoky™ написа: Stealth написа: Не флудете Важна тема моля. Що да я флуудат?Те говорят по темата как да пишат.Да ли сте правилата и тва е:съгласяваш се или предупреждение Те говорят как могат да си олеснят писането! БТВ Взе да ми писва от тая форум[няма картинки,ся флуудат защото пишат (1)как да пишат в форума в тема за същото(1)]Ша ида в друг форум на пример на талибана,ша си дигам чукалата,защото в тоя форум те е страх да не направиш и най-малката грешка! Е ТВА БЕШЕ МОЙТО МНЕНИЕ!Много ще се радваме, ако изпълниш заканата си... давай, хващай пътя, отивай при талибана. Писна ми от тебе, до сега така са ме дразнили само 2ма потребителя - честито, ти си 3тия!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2005 08:27
Съгласен съм за всичко.Надявам се да помогне,щото то и преди ги имаше тия правила,ама ги спазваха има-няма 20% от потребителите.
|
|
|
|
 |
deep.ocean.mix
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2005 08:57
Stealth написа: Това е тема с ПРАВИЛА, не тема с ламерски обяснения кой бутон от клавиатурата е "ч" или "й", при положение че дори човек да не го знае може да го разбере за 20 секунди натискане на random клавиши в Ноутпад! А правилата не са направени за да всяват страх. Но щом така го разбираш...
Напълно съм съгласен с Стелт!
Аз от 1-2 месеца пиша на кирилица, влязох във форума на MinuTeMan и реших, тъй като беше ново форумче да се науча да пиша на кирилица
За месец се научих да пиша по-бързо отколкото пиша на латиница
Мнения, написани на кирилица се четат 100х по-лесно
Мисля, че админа и модераторите, въпреки че няма да им се занимава, да трият всички мнения, написани на латиница.Бан, дори и временен е нещо сериозно.Като им изчезват мненията ще се научат
.: За един по-чист форум!:.
И един въпрос - как да пиша с друг шрифт в подписа?Имам предвид"Brush Script MT"
Много ме кефи и единствения начин беше да го правя jpg файл, но вече е забранен img тага в подписите и...а също така и още два, нахален съм, ама... ето пример в gif файл
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
 |
Sub Zero
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2005 14:02
Определено кирицата RULEZ 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2005 07:59
Знаете ли хора(admin и Stealth) имам предложение за вас.Защо не направите правило, което да гласи, че когато искаш да кажеш нещо извън темата да го маркираш съответно с /offtopic ?Дотук добре, до някъде го правиме това , но нека да ограничите тези офтопици на 2,3,4 или колкото решите, за да не се получава това, което стана в темата "Кабината" .Ако офтопиците превишат максималния брой , да бъдат изтривани.
Кажете какво мислите за предложението!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2005 16:27
MinuTeMan написа: Знаете ли хора(admin и Stealth) имам предложение за вас.Защо не направите правило, което да гласи, че когато искаш да кажеш нещо извън темата да го маркираш съответно с /offtopic ?Дотук добре, до някъде го правиме това , но нека да ограничите тези офтопици на 2,3,4 или колкото решите, за да не се получава това, което стана в темата "Кабината" .Ако офтопиците превишат максималния брой , да бъдат изтривани. Кажете какво мислите за предложението!
Не става - изисква твърде стриктен контрол, който изисква време, а времето е пари, които от своя страна никога не е по- добре, когато са по- малко. Схващаш?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|