Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума... Публикувано на: 31 Мар 2009 22:29
The Chameleon написа: А как вървят работите при сивия фон на Мозила?? Изобщо не мога да разбера кое точно е оправено и кое не е ... >.< Аз лично нямам никакви проблеми 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Bubonata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 02 Апр 2009 02:19
Стария ми акаунт не работи, а не помня с кой мейл се регнах 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 02 Апр 2009 12:05
Ами поне при мен със сивия фон всичко е напълно оправено доколкото виждам. Всичко си е подравнено, заглавието Форум също... Сега чакам да оправят синичкото 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Bravo Six
|
 |
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 03 Апр 2009 12:08
admin написа: За да видите новия вид на форума трябва да отидете на Потребителски панел, Настройки на форума, и да изберете Стил: pcmania. Достъпните стилове са: pcmania old - старият "син" pcmania - новият "сив" Ако името ви в форума е на кирилица и не можете да влезете, моля пуснете ми мейл за да оправя проблема. Мейла трябва да идва от адреса, с който сте се регистрирали в форума и да е адресиран до webmaster@pcmania.bg. Поздравления за новия дизайн! През Мозилата не успях да се логна, но с Експлорера успях. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 05 Апр 2009 19:40
Йеее... и синичкото е оправено 
|
|
|
|
 |
F*** Me I'm Famous
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 08 Апр 2009 15:00
Браво, новият вид на форумът е готин, харесва ми.
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 12 Апр 2009 21:30
Защо форума ми излиза на бял фон, все едно пиша в уърд?
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 13 Апр 2009 13:55
Може браузъра ти да прозира 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 13 Апр 2009 22:49
Max Payne написа: Защо форума ми излиза на бял фон, все едно пиша в уърд? Ако си блокирвал нещо, някой... фон или картинка... но гледам, че си се оправил: Max Payne написа: ...бъгнат Adblock Plus беше проблема. 
|
|
|
|
 |
HMSUCrew
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 15 Апр 2009 17:20
Искам да ви споделя, че логването през Google Chrome е невъзможно. Влизаш и в момента в които се логнеш и тръгнеш да браузваш те разлогва. Демек в момента съм с Мозила и става но с Хромата - Не. Pls fix teh java script.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 16 Апр 2009 00:26
HMSUCrew написа: Искам да ви споделя, че логването през Google Chrome е невъзможно. Влизаш и в момента в които се логнеш и тръгнеш да браузваш те разлогва. Демек в момента съм с Мозила и става но с Хромата - Не. Pls fix teh java script. Не проблем, а фейс контрол 
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 16 Апр 2009 20:11
Язе сом с Хромата и ме логва перфектно? Бисквдите ги затрий, също така все пак проверете, дали при влизане отметвате тикчето на "Запомни ме" :Р
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
NarsiL
|
 |
В момента играе: Assassin's Creed
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 25 Апр 2009 13:09
добре е , новия вид радва
___________________________________ Impossible is nothing!
|
|
|
|
 |
Squiggles
|
 |
В момента играе: жмичка
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 25 Апр 2009 22:37
дам ,добра работа
___________________________________ pew pew pew
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 07 Май 2009 18:58
Има стил ,Me likey !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Ton4o
|
 |
В момента играе: BioShock 2
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 07 Май 2009 20:15
На мен определено ми харесва повече от синия. 
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума... Публикувано на: 18 Май 2009 14:23
admin написа: Gipo написа: Явно ние ползващите Опера ще се мъчим известно време "Сивия" стил е почти оправен на Опера и Гуу Гъл Хром. Имаше и доста ядове при Avant Browser
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 19 Май 2009 21:49
Има ли шанс да направите синя тема и за целия сайт, а не само за форума? Че в момента синият форум, седящ на сивия сайт, не стои много добре. И не успява да пресъздаде атмосферата напълно! АТМОСФЕРАТА!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 20 Май 2009 09:07
MetalGearRex написа: Има ли шанс да направите синя тема и за целия сайт, а не само за форума? Че в момента синият форум, седящ на сивия сайт, не стои много добре. И не успява да пресъздаде атмосферата напълно! АТМОСФЕРАТА! И аз заради това седя със сивия. Наистина старият си беше доста по-готин!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Новия вид на форума / Ако не можете да влезете Публикувано на: 20 Май 2009 18:33
Ами да, ама ако не е син, все едно ми е някакъв си друг форум, не е същото. А дали ще може поне сайта да заема целия екран? Предполагам в момента е с фиксиран размер, независещ от резолюцията на десктопа. А така не се използва максимално екрана и като цяло двете черни ленти отстрани не стоят добре.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|